Jom Tingkatkan Sales Sampai Capai 100% Dengan Hanya RM20
Mudah Berniaga - Fri 28/Dec/2018 11:24am
Anda Seorang Peniaga / usahawan ?

Ada Masalah dalam uruskan website / blog / IG / FB page ?
*Pelanggan tak ramai yg berminat,
*pelanggan/pengunjung yg sedia ada pun mula bosan dan tinggalkan page anda.... ? kenapa?

Banyak faktor yang mendorong kepada masalah ni, cuba baca sampai habis apa yg saya nak sampaikan, x smpi 2 min pun๐Ÿ˜‰

*****************************
Ni SAYA SENARAIKAN 3 SEBAB KENAPA:

1) mungkin website/ blog/ ig atau fb perniagaan anda TAK MENARIK, TAK KREATIF dan MEMBOSANKAN pelanggan bahkan bakal pelanggan yg baru terniat nak beli produk anda pun terus x jd bila bukak page anda.

2) website/ blog/ ig atau fb perniagaan anda SUDAH TAK TERURUS dan DAH BERHABUK, (lama tak update) ๐Ÿ˜ž

Inilah MASALAH UTAMA kebanyakkan peniaga diluar sana, berbeza sungguh masa mula2 bukak bisnes, macam2 kau buat sebab excited terlebih, ๐Ÿค— bila perniagaan dah maju sikit, customer pun dah ramai, Korang mula rasa selesa.... dah boleh goyang kaki and then stop kat situ je, ?

TIADA USAHA LEBIH KE NAK MAJUKAN PERNIAGAAN?

tambah pelanggan ke? upgrade produk ke? kalau anda ada usaha lebih, bg 100% KOMITMEN PADA PERNIAGAAN dan terus pikir cara nak kembangkan bisnes anda TIAP BULAN ATAU MINGGU. mungkin sekarang ni dah boleh jd jutawan tau WOW

3) atau jika anda dah buat semua usaha anda untuk perniagaan but still x de pelanggan tu, saya pasti ianya disebabkan PENGGUNAAN AYAT IKLAN yang tidak berkesan...

em, sekarang ni dah terlamapau banyak iklan niaga merata2, sampaikan org menyampah nak tengok, oorang nak pandang sebelah mata pun kalau boleh nak elak. Produk yg dijual kat pasaran juga semakin banyak, pasaran dan jd tepu....

***************************** JADI APA TINDAKAN YG ANDA PERLU BUAT?!

JANGAN MUDAH GIVE UP,

mungkin anda sudah habiskan ratusan atau malah ribuan ringgit nak buat bisnes ni, JADI KENAPA NAK STOP?
KAN MEMBAZIR..... ish.. ish.. ish tapi kalau dah sales masuk pun sikit, org whatapp pun tanya2 je, bukan nak beli nak buat macammana??! bazir waktu dan tenaga๐Ÿ˜ญ ITU BUKAN MASALAH BESAR...

PERNIAGAAN ANDA MASIH BOLEH DISELAMATKAN LG, JANGAN RISAU. Saya disini berniat ingin membantu anda, peniaga diluar sana UNTUK BERNIAGA CARA YG BETUL DAN BERKESAN. Setakat ini saya ingin tawarkan 2 servis iaitu:

>MENGURUSKAN dan MENGEMASKINI website/ blog/ ig atau fb perniagaan anda TANPA memerlukan modal lebih

>MEMBUAT AYAT IKLAN BERKESAN dengan teknik rahsia yg boleh tarik minat pelanggan 100% saya boleh buat pelanggan anda rasa rugi kalau tak beli produk dari anda ๐Ÿ˜‰

Memandangan sudah dekat tahun baru, saya menawarkan anda untuk membayar servis saya hanya RM20 sahaja sebagai permulaan, jika anda tidak berpuas hati atau tidak berkenan dengan hasil kerja saya anda tidak perlu membayar lagi RM80 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ jadi anda x rugi pun

JIKA BERMINAT atau ingin saya melihat website/ blog/ ig atau fb perniagaan anda terlebih dahulu untuk tengok prestasi perniagaan anda... boleh email secara detail masalah yg anda hadapi serta serba sedikit pengenalan ttg perniagaan anda di:

123eazybiz@gmail.com
atau pm ke
http://www.wasap.my/60173889796/saya-berminat
๐Ÿ‘ untuk sebarang pertanyaan๐Ÿ˜‰

Niche: Web Media Sosial
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.