Jom Sertai Kelas Asas Forex Melalui Group Telegram & Whatsapp. Percuma Sahaja. Tiada Apa2 Syarat
Forex Percuma - Sat 3/Sep/2016 2:57pm [Last Comment]
Untuk mereka yang nk belajar asas forex & tajk tahu kt mana nk belajar, boleh sertai group telegram sy

https://telegram.me/joinchat/CvEAcD93p9NwGndcp3-Tbg

Untuk Group whatsapp, mesej sy di no 010-7780 007

Kelas forex diluar pun mahal mencecah ribuan ringgit. Jadi kenapa nk bazirkan duit?

Sapa2 pun bioleh trade forex.. Mudah. tak perlu jual barang tak perlu cari org...

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Forex Percuma - Sat 3/Sep/2016, 5:11pm
    Cepat whatsapp atau telegram sy sebelum sy start kelas online. kalau lambat nnti tertinggal bab asas..  
  2. Forex Percuma - Mon 5/Sep/2016, 8:49am
    Group dah start kelas.. Group baru sedang dibuka untuk anda sertai.. Akan start hujung minggu ni. Boleh whastapp skrg.. Nyatakan juga tempat tinggal anda sekarang utk sy kategorikan dlm group  
  3. Mohd Shahrir - Mon 5/Sep/2016, 11:43am
    Tumpang iklan TT.. bagi trader yang ingin menjadi introducer broker (IB) bagi sebuah broker yang akan dilancarkan pada september ini dan menjana pendapatan, boleh hubungi saya di talian 013-4036723 (shahrir).. terima kasih..  
  4. Harith 45 - Mon 5/Sep/2016, 6:16pm
    Haaaaa.....nak cari duit dgn cara santaikannn......
    200% kompom ....klik link ni nak tahu mcm mana caranya ...tak da paksaan...kalau nak tahu klik kat sini
    http://www.aplikasiduit.com/?id=wangsegera
    Kompom bro siap ada jaminan lagi tuuuu
    BJN MLM ATAU MONEY GAME...HANYA APLAKASI ....CARA MENDATANGKAN DUIT DALAM 5 MINIT...CEPATTTT  
  5. Mimi 184 - Tue 6/Sep/2016, 5:41am
    kumpul bitcoin mudah dan cepat
    https://bitminer.io/254776  
  6. Tunez - Wed 7/Sep/2016, 1:35pm
    Maaf tuan,ada lagi kelebihan yang tuan belum info..
    4) Data 1GB cuma RM13
    5) Data 2GB cuma RM25
    6) Minit untuk bercakap ke semua rangkaian cuma 9sen seminit bukan 9sen 30saat
    7) sms ke semua rangkaian 5sen  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)