Jom! Peluang Baik untuk Mengembangkan Pendapatan Anda - Johor Bahru
Najid 4 - Wed 20/Dec/2017 1:00pm
Salam/Hi warga majalah,

Di sini saya nak share sapa-sapa yang ada kat area JB boleh datang ke 'talk' kami yang akan diadakan pada :

Tarikh : 21/12, 26/12 dan 28/12/2017
Masa : 8pm
Tempat : Level 07, Conference Room, Austin 18 Tower, Jalan Austin Perdana 3, Taman Austin Perdana, 81100 Johor Bahru
(Actually office kita based di KL tapi sekarang kita nak buka peluang kat orang JB pulak)

Ini bukan MLM, bukan Unit Trust, bukan jual-jual barang atau seumpamanya. Tapi kitorang more to 'Project Financing' dan juga 'Factoring House'. Contohnya kalau yang kerja-kerja jadi runner/org tengah untuk orang-orang yang ada funder tapi takde projek, atau ada projek tapi takde funder. Haaa boleh datang sebab kami kenal lebih dari 8000 company yang kebanyakannya terdiri daripada kontraktor.

Ataupun, anda ada kawan yang dah dapat LOA untuk projek tapi tak cukup modal nak ambil barang dengan supplier. Atau pun anda nak masuk projek gomen tapi selalu tak dapat sebab bank statement tak cantik. Ataupun nak buat kerja tu mampu tapi takde lesen atau takde duit so pakai la maincon, maincon plak dapat je duit terus lesap. Nape tak buat aggreement? Sebab mahal. Tu gunanya ada faciliti ngan kami. Ada lain-lain lagi yang pasti ini bukan talk yang buang masa.

Jom datang dulu tengok sejauhmana kitorang punya faciliti ni boleh membantu. Untuk runner/agent je komisyen drpd 10-15% daripada nilai faciliti yang client ambil.

Saya nak terangkan panjang lebar pun susah. Kalau sapa-sapa yang faham apa yang saya cuba sampaikan ni dan berminat boleh call/whatsapp 013-6468741 (Najid). Tempat terhad. Sapa nak join booking dulu ya. Ajak kawan atau sedara yang berminat.

Niche: Program Dropship | Kursus Dan Seminar
     
  1. Najid 4 - Wed 20/Dec/2017, 1:12pm
    Sorry nak tambah sikit., talk ni free je ye tak perlu bayar pape sbb tu kene booking takut tak cukup kerusi. Maklum la buat kat tempat orang.. Yang email sy mfmaju resources tu takde kene mengena ye.. saya pun tolong nak share2kan je. Company ni dah ditubuhkan sejak tahun 2008 lagi. Trusted. Whatsapp kalau nak tengok company profile ke bagai ke.. salam  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)