Jom Join Telegram Group untuk Iklan Bisnes
Consultant 22 - Mon 26/Sep/2016 7:05am [Last Comment]
Salam Sejahtera Warga MDC

Dijemput semua yang yang ingin mengiklankan perniagaan online/offline/iklan servis/perkhidmatan di Telegram Group khusus untuk bisnes..
(iklan pinjaman wang, affiliates seumpamanya dilarang sama sekali)

Boleh join terus menerusi link berikut;

https://telegram.me/joinchat/D6cpTAnVxNAYfRvoTovbig

Niche: Persatuan
 
1. Mohd Jihad 3 - Sun 23/Oct/2016, 2:37pm
0102499381
Mohd Jihad Abdullah  
2. Suffian 19 - Thu 24/Nov/2016, 3:43pm
0137426730
Dijah
Link di atas xleh guna  
3. Consultant 19 - Fri 2/Dec/2016, 11:04pm
Salam semua..
Boleh klik / join link telegram berikut untuk iklankan bisnes anda..
Jomm sesama meriahkan group!!!

telegram.me/iklanmalaysia

Atau search je iklanmalaysia via Telegram search..  
4. Najib Aziz - Fri 9/Dec/2016, 11:56pm
01155059212  
5. Zuhairi 17 - Mon 2/Jan/2017, 6:24pm
0193255112  
6. Ashid - Sun 8/Jan/2017, 12:51am
Iklankan 50 produk anda melalui Apps terkini
Produk anda akan berada di TOP RANKING dn boleh diAkses secara terus oleh pengguna smartphone yg berada di sekitar radius 15KM

DownLoad Apps percuma
Taipkan *LINK* di bawah utk Subscribe
http://www.nearplus.co/MyAset/download  
7. Hakim 59 - Tue 31/Jan/2017, 3:48pm
add sy 012-3339125  
8. Aleazar - Mon 6/Feb/2017, 8:41pm
COPY LINK DIBAWAH & PASTE DI RUANG ''SEARCH''????

????????KOLEKSI RM28????????(Clothes)
https://telegram.me/joinchat/CeUtkz84MefEq5DleFwdjQ

????????SHOES BAG SHOPE????????
https://telegram.me/joinchat/CeUtk0DlvSZxYWtsgA6INQ

????????????ALEAza SHOPee????????????(Clothes) https://telegram.me/joinchat/CeUtk0BCJG_9vFTiArz0VA

????????OMG SHOPE???(Perfume, watches, spectacles)
https://telegram.me/joinchat/CeUtk0BD2cZ6_rBL3iYA8g  
9. Mohd Azman - Sat 25/Feb/2017, 11:36pm
011 15156685  
10. Norazatul Azna - Sun 6/Aug/2017, 11:00pm
Dropship Handbag Direct supplier!

Assalamualaikum.

Saya mencari sesiapa yang inginkan pendapatan lebih..yang betul2 serius sahaja untuk group TELEGRAM
Terbuka kepada :

*Suri Rumah
*Student
*Sesiapa yang ingin mencari lebihan pendapatan

Handbag terus dari KEDAI

????Handbag gred direct suplier group telegram????

https://t.me/anastasyacollectionhandbags

????pre order bag dan kasut direct china????

https://t.me/koreancollectiondirectkilang

Atau click ???? utk pertanyaan

https://www.wasap.my/60109746859  
11. Rahayu 14 - Wed 25/Oct/2017, 12:52am
Assalamualaikum/Salam ceria semua????????

????????????????????????????????????????????????????????????

JOM SUPPORT JAP !!!????????
KAKYUU ada open channel Telegram baru untuk uols jamu mata sambil2 window shopping tu. Kalau nak jana extra income pun no problem tau, tak perlu keluar modal pun! Just perlu rajin, usaha dan tawakkal...

?NAK SURVEY2 UTK PAKAI SENDIRI PUN BOLEH
?NAK JOIN DROPSHIP PUN DIALU-ALUKAN????????

Harga berpatutan dan mampu milik ????????

Klik dan join channel telegram pilihan uols ????????????????

?? JAM TANGAN BERJENAMA
https://t.me/joinchat/AAAAAEOGyoi5bmi6x3-j2A

???? BARANG KEMAS 916/999
https://t.me/joinchat/AAAAAEMdaQEsiaFXnC1Egg

Terima kasih kepada yg sudi meriahkan channel..kita jumpa kat sana ye!??????????  
12. Mohd Taufik 9 - Wed 14/Mar/2018, 2:19pm
Kadang duk fikir juga, kat rumah sendiri dah ada penapis air tapi mak kat kampung masih masak air sendiri. Mak jaga kita dari kecil sampai besar namun bila dah besar nak bagi penapis air kat mak pun berkira.

Siapa rasa macam ni? Sekarang RM60 je dah boleh belanja mak penapis air. Kalau bagi kat tangan mak RM60 sehari je dah habis. Yang ni RM60 sebulan.

Tunggu apa lagi stok tak banyak dah.

Whatsapp sekarang

019 695 3369

- Taufik Kacak-:kissing_heart:  
13. Shima 267 - Mon 28/May/2018, 2:17pm
01110341952  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..