Jom Jadi Owner Mobile Spa
Junaidah Abdul Samat - Tue 20/Nov/2018 2:13pm
Kelebihan bisnes MOBILE FACIAL SPA OWNER!!

Pertama : Kelebihan mobile facial spa adalah MUDAH, hanya bawa BAG hitam, lenggang-lenggang ke rumah customer, tekan loceng, bagi salam, lepas tu gosok-gosok muka dapat duit, terus masuk poket. Semua duit bisnes spa anda adalah 100% milik anda. Tak perlu nak bayar sewa kedai, tak perlu pening kepala nak cari modal untuk Renovation dan Set Up barang kedai, tak perlu cari pekerja dan bayar gaji pekerja, tak perlu susah hati nak bayar bil air, aircond dan bil elektrik kedai.

Kedua : Anda pergi rumah customer, anda buat servis facial 1 jam, anda dapat RM98-Rm450...... 4-6 servis satu hari. Bermaksud.... RM400-RM500 CASH SEHARI. Ya!!Kerja 4-5 hari boleh dapat RM2000-RM2500.

Ketiga : Industri Spa Bergerak sedang ''ON THE RISE'' Lebih banyak permintaan facial berbanding servis lain.

Ketempat : DEMAND terlalu tinggi, sampai tak cukup tangan. Lebih 1.7 juta wanita yang duduk di KL dan Selangor sahaja. Siapa yang tak nak kulit lebih cantik, putih dan runcing.

Kelima : Repeat customer setinggi 80%... Bayang kan setiap bulan anda lock 20 customer yang memang nak servis facial. Situ saja anda buat extra income RM1800. Kalau 40 atau 60?....... 10x ganda lebih banyak dari apa yang BOSS anda bayar gaji sekarang!!

Keenam :Bisnes ini mudah dibina, tak perlu modal yang besar, harga sangat mampu milik.

Ketujuh : Semua kelengkapan mobile facial spa akan menjadi milik anda All-IN dalam satu harga.

Kelapan : Tiada risiko untuk bankrup kerana modalnya sangat kecil.

Kesembilan : Masa kerja yang Flexible, anda yang tentu kan bila appointment untuk anda buat servis facial.

Kesepuluh : Dengan kemahiran yang anda miliki, ke mana saja anda pergi, anda mampu menjana wang. Tak kira la balik kampung ke, time bercuti ke atau ke mana-mana saje......

Kesebelas : Sesuai untuk yang nak buat part time atau full time.

So, jelas ke uolsss knp sis bgtau biz mobile spa ni sgt2 best..

Jgn malu, jgn segan.. trus klick je link kt bawah ni kalo nk tau lebih detail

👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/601110162769/bizmobilespa
www.wasap.my/601110162769/bizmobilespa
www.wasap.my/601110162769/bizmobilespa

Niche: Bisnes Spa Dan Facial | Konsultan Perniagaan | Diskusi Bisnes
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.