Jom Cari Duit Poket. Sgt Mudah!
Syafiqah Radzi 2 - Wed 13/Nov/2013 2:07pm [Last Comment]
kepada semua pembaca majalah.com..kami menawarkan produk bakeri, cake, pastry, cookies dan frozen food utk dijual kpd rakan kenalan anda..kami memberikan harga yg istimewa kpd mereka yg ingin mnjadi pengedar...dan anda hanya perlu mncari pasaran anda sendiri..komision yg diberikan lumayan..anda tidak perlu bersusah payah menghasilkan produk.kami yg hasilkan produk untuk anda..
jika anda mempunyai perniagaan anda sendiri contohnya menjual burger.kami boleh membantu anda menghasilkan roti burger anda sendiri yang tiada di pasaran..ini bermakna burger anda akan menjadi istimewa dengan adanya roti burger yang anda cipta sendiri..barulah dipanggil suatu kelainan...

Hubungi : iqa 017 357 0699

Niche: Program Dropship | Tempahan Biskut Dan Tart
 
1. Norhayati 73 - Wed 13/Nov/2013, 4:12pm
sila emel kat dhiyafarisah@yahoo.com  
2. Duibuqifad - Wed 13/Nov/2013, 11:17pm
Mudah..

Baru..

Percuma..

Untung..

Semua ada..

http://tinyurl.com/ml2mc7e  
3. Saiful 398 - Thu 14/Nov/2013, 2:42am
blh bagi detail..azwamn21@gmail.com  
4. Nurhazirah 10 - Thu 14/Nov/2013, 3:28pm
email detail kat sy bole. azira_0187@yahoo.com  
5. Nur Balqis Qahira Binti Abdullah - Thu 14/Nov/2013, 3:59pm
Rahsia Menjana Pendapatan Melalui Handphone!Jadilah Pengguna Yang Bijak!

Tahukah anda ,hanya dengan menjual sejenis SIMKAD anda mampu menjana pendapatan hingga ribuan malahan puluhan ribu ringgit setiap bulan?

Ini bukan program jual Prepaid atau topup.

Anda hanya perlu menjual SIMKAD berharga RM80 kepada seberapa ramai kawan-kawan anda. Di dalam simkad itu ada airtime RM30.Modal anda hanya RM80 .Itu sahaja.

Maka setiap kali mereka top-up, anda akan mendapat komisyen daripadanya. Jika mereka menggunakan SIMKAD itu seumur hidup, maka seumur hiduplah anda akan mendapat komisyen tersebut.

Mereka bukan beli top-up dengan anda, mereka boleh top-up dimana sahaja, seperti di 7Eleven, stesyen minyak, kedai-kedai top biasa, dan setiap kali mereka topup dan setiap kali itu jugalah anda akan mendapat komisyen. Kerja anda hanya jual SIMKAD.Tak perlu simpan stok simkad.
Komisyen anda bukan satu peringkat sahaja, tapi TIGA PERINGKAT!!

Apa lagi yang anda bakal dapat selain komisen?
1.Insurans Kemalangan Bernilai RM100 000
2.Tiket penerbangan percuma dari Air Asia
3.Pendapatan Lumayan Dan Berterusan setiap bulan.
4.Boleh kekalkan nombor lama kesayangan anda

Jadikan phone anda sebagai mesin ATM.Menjana pendapatan pasif tanpa had.

Untuk maklumat lanjut,Sila hubungi 010-7790237 (Pn Balqis ) atau emel ke nurbalqisqahira@gmail.com

Facebook Profile : Nur Balqis Qahira
Blog : nurbalqisqahira.blogspot.com  
6. Alina 26 - Fri 15/Nov/2013, 10:49am
Hai, sila email details alina.alexmohan@gmail.com  
7. Shariza 14 - Mon 18/Nov/2013, 12:08pm
Email sy shafiqah di shazariza82@gmail. Com  
8. Hybrid91 - Mon 18/Nov/2013, 6:41pm
Email hanissyazni@ymail.com  
9. Krisyaa Abdullah - Wed 20/Nov/2013, 7:27am
email kepada krisyaa@hotmail.com  
10. Suky - Sun 24/Nov/2013, 7:39pm
email: sukystarlight@rocketmail.com  
11. Siti Hajaar - Mon 23/Dec/2013, 11:53am
boleh email kepada says dengan lebih details?  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..