Jom Buat RM10,000 Sebulan Jadi Stokis Negeri Produk Kosmetik Kami
Suhana 138 - Mon 31/Dec/2018 2:50pm
Esok tahun 2019 anda dah ada sumber pendapatan baru. Sistem baru, duit bekerja keras untuk kita.

Pada awalnya sy sendiri pun buat bisnes ni sebagai income sampingan, tp bila dh tgk feedback customer mcm ni. Terus sy buat keputusan berniaga sepenuh masa dan hanya fokus produk ni.

Alhamdulillah sedar tak sedar kami dah berjaya jual lebih 20,000 botol hanya dari rumah sahaja tanpa ejen dan tanpa stokis.

BANYAK KELEBIHAN PRODUK NI :
1. Dibuat menggunakan ujian makmal dan kilang bertaraf GMP
2. Menggunakan bahan semulajadi dan organik yang halal serta bersih
3. Losyen Kolegen wangian yang menarik, tidak panas, tidak melekit dan mudah meresap pada kulit
4. Kulit kembali lembut, licin dan cantik seawal 7 hari selepas penggunaan secara berterusan
5. Lulus KKM Malaysia : NOT170401938K
6. Lulus HSA Singapore : CCPN1800412
7. Margin keuntungan lebih 100%

Kami sasarkan setiap STOKIS NEGERI boleh capai jualan 1,000 botol setiap bulan. Modul dh lengkap, cuma anda perlu follow sahaja. 1 STOKIS sahaja untuk setiap negeri kami perlukan. Bayangkan, seluruh jualan di negeri akan restok dengan anda.

Apa yg STOKIS NEGERI dapat?
1. Anda dapat 100 unit produk
2. PERCUMA sesi coaching One to One
3. Support sepenuhnya dari HQ dari segi strategi & bahan marketing
4. 1 Negeri 1 Stokis Negeri sahaja. Limited.
5. Boleh melantik Stokis Daerah & Ejen dalam kumpulan pemasaran
6. Super Teknik Jualan Pantas
7. FREE Support Management Document (SMD Pro .v2)
8. Website Khas Stokis Negeri

Kepada yang serius berminat, saya cadangkan untuk kita jumpa dulu bincang depan-depan. Saya tinggal di Senawang. Boleh jumpa di area Senawang - Seremban.
Senang lah saya explain dan tunjukkan satu persatu supaya anda lebih yakin.
Cara bagaimana nak jual 1,000 botol setiap bulan akan saya beritahu nanti. Memang best!

Whatsapp / Call saya : 018 577 5000 (Suhana)

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Suhana 138 - Mon 31/Dec/2018, 2:52pm
    Terima kasih sbb berminat

    Jangan tinggalkan no tel atau email disini ya. Takut sy tak perasan. Terus call / whatsapp saya

    018 577 5000 (Suhana)  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.