Jom Buat Duit Bukan Tipu Ini Betul2.
Emysuhana - Tue 22/Oct/2013 11:38am [Last Comment]
Salam saya nak buka peluang berniaga pada sesiapa yang berminat. Nenek saya ada sejenis campuran herba untuk resedung.dibawah sya senaraikan kesan terhadap kami adik bradik setelah makan herba ini.

1.mampu menghilangkan kelumumur saya pun heran mvm mana dia bertindak sbb tak letak dikepala pun so saya tny doctor jadi doktor ckp x mustahil resedung leh sebabkan kelemumur. Tak payh pakai shampoo mahal2.
2.jerawat of coz la leh kurang
3.blackhead/whitehead
4.bau mulut kurang
5.kawan saya ada asma takde la ilang terus lagi tapi dia dah kurang la sedut inhealer.
6.nenek saya cakap elok untuk org lepas bersalin.
7.kalau resdung teruk elok la cuba dari nk guna.

Tawaran saya kalau sesiapa berminat saya nk buka peluang jadi stokis bukan egen jadi pihak tuan puan cari la egen bahagi la keuntungan sendiri. Kalau bleh saya x mau ramai2 mudah sya nak wat urusan.tak payah modal sya nk wat dropship je jangan takut x tipu punya. Lg 1 sekarang kami tgh edarkan sample sapa cepat dia dapat tapi syarat kena bg testimony la lepas guna tq yer. Kalu minat tinggalkan email atau no tepon saya akan call.

Last sekali jom la jadi perintis projek ni pada yang byk kwn2 suka berniaga mana tau kita leh kaya macm kak ton....hehehe

Niche: Program Dropship | Bisnes Tradisional
 
1. Sham 384 - Tue 22/Oct/2013, 11:44am
email sample/details pada saya......reo_1981@hotmail.com  
2. Shasha 101 - Tue 22/Oct/2013, 11:52am
email details kat saya and macam mana nak dapatkan sampel.. sy berminat... iriasha@yahoo.com  
3. Zzaihamm - Tue 22/Oct/2013, 11:53am
sya nk sampel dan email ke zainahzakaria846@yahoo.com.my.  
4. Zaliza 6 - Tue 22/Oct/2013, 12:01pm
email details kat saya and macam mana nak dapatkan sampel.. sy berminat... zaliza_talkah@yahoo.com  
5. Alieza 2 - Tue 22/Oct/2013, 12:02pm
email detail aliezaliza@gmail.com dan macammana nak dapatkan sample, tq  
6. Mama Mya - Tue 22/Oct/2013, 12:13pm
email detail
mama.myaecha09@gmail.com  
7. Mustafa 5 - Tue 22/Oct/2013, 12:17pm
email kt sy sample..sy ada resdung mustafa.musa85@yahoo.com 017-7678919  
8. Umaira - Tue 22/Oct/2013, 12:23pm
email me
umaira_tepungkeksegera@yahoo.com  
9. Zack 145 - Tue 22/Oct/2013, 12:32pm
zackzulender@yahoo.com  
10. Mat Nazri Mat Ludin - Tue 22/Oct/2013, 12:33pm
Detail  
11. Masniza Binti Masran - Tue 22/Oct/2013, 12:36pm
salam,email saya masniza336@gmail.com. tq  
12. Nur 353 - Tue 22/Oct/2013, 12:44pm
grandsapphire@live.com  
13. Ayambiz - Tue 22/Oct/2013, 1:06pm
Emel saya : lansaidso.rs@gmail.com  
14. Azli8153 - Tue 22/Oct/2013, 2:04pm
azli_zan@yahoo.com  
15. Haiza 20 - Tue 22/Oct/2013, 2:24pm
emel saya..nikisha2504@gmail.com  
16. Wamuzu - Tue 22/Oct/2013, 5:59pm
emel sy gak..toxic_zul@yahoo.com  
17. Amirul04 - Tue 22/Oct/2013, 7:55pm
email saya.
amirulsite@yahoo.com  
18. Emysuhana - Tue 22/Oct/2013, 9:55pm
Salam semua sila cheak email masing2 dan jika anda tidak mendapat email dari saya sila email pada sya :- jamu1000herba@yahoo.com.my sya akan membalas secepat mungkin. Tq  
19. Zurie 2 - Tue 22/Oct/2013, 9:56pm
email saya

zuriee77@gmail.com  
20. Lin Shoppe - Tue 22/Oct/2013, 11:21pm
email sy
salina_pisces@yahoo.com  
21. Raudah 2 - Wed 23/Oct/2013, 12:00am
emel

raudhah1979@yahoo.com

klu blh nk dpt sample..akak ada mslh resdung.kdg2 muka gatal n mata brair..mkn seafood lg la teruk.  
22. Emysuhana - Wed 23/Oct/2013, 12:44am
Saya dah sent tlg cheak email masing2 jika tiada sila email sya kembali di jamu1000herba@yahoo.com.my saya akan reply secepat mungkin.  
23. Hafiz 132 - Wed 23/Oct/2013, 12:47am
berminat tuan,
hfz_ysf@yahoo.com  
24. Armadaqaseh - Wed 23/Oct/2013, 1:18am
Sy bminat. Faridzahpazil@ymail.com  
25. Abangaziz - Wed 23/Oct/2013, 2:33am
email: abdaziz.ali13@gmail.com  
26. Ches Seches - Wed 23/Oct/2013, 4:36am
drhilmi14887@yahoo.com.my  
27. Jamali - Wed 23/Oct/2013, 11:13am
Dapatkan lesen KKM dari kementerian kesihatan ya. syabas diatas produk kamu.  
28. Emysuhana - Wed 23/Oct/2013, 11:55am
Pihak kami tgh mendapatkan approval dari KKM saya akan hebahkan bila kami mendapat kelulusan dan bagi sya tiada sebarang masalah kerana ini adalah 100% herba asli tiada campuran dadah atau bahan terlarang.  
29. Emysuhana - Wed 23/Oct/2013, 11:57am
Armadaqaseh saya tak boleh email anda tlg email saya di jamu1000herba@yahoo.com.my jika anda berminat tq  
30. Yusro - Wed 23/Oct/2013, 1:08pm
email sy yusryusro@gmail.com  
31. Haneffdali - Wed 23/Oct/2013, 1:12pm
email saya...

mohamed.haneff@yahoo.com  
32. Cik Ieda - Wed 23/Oct/2013, 4:43pm
salam...

sy berminat utk dptkan sample & juga utk jd agent dropship...harap email ke
ilady_girl@yahoo.com  
33. Emysuhana - Wed 23/Oct/2013, 9:40pm
Salam saya dah email kepada sesiapa yg berminat sila email saya cepat kami nak cri pengedar negeri bkn agen bkn ahli jadi anda adalah perintis bygkan agen ambil stok dengan anda untungnya jadi kak ton....produk herba dijamin berkesan...100% herba asli  
34. Arleeyaa - Wed 23/Oct/2013, 11:54pm
shy2_arleeyaa@yahoo.com  
35. Norsham81 - Thu 24/Oct/2013, 1:01pm
norsham81@gmail.com  
36. Emysuhana - Sat 26/Oct/2013, 12:06am
Salam semua sila cheak email anda tarikh akhir penghantaran sample adalah pada hari isnin 28/10 sila reply email kami secepat mungkin  
37. Hairul 16 - Sat 26/Oct/2013, 2:10am
akuazs88@yahoo.com  
38. Jutawan 2013 - Mon 28/Oct/2013, 4:54pm
emel hasni_zam85@yahoo.com.my  
39. Abd Razak 20 - Mon 28/Oct/2013, 11:39pm
Adakah anda mengalami masalah sembelit/buasir/
kanser usus?

Pernahkah anda mencuci kolon@usus anda selama ini?

Tahukah anda 90% penyakit berpunca dari usus
besar?

Khasiat:
* Pilihan yang amat baik untuk mengekalkan
kesihatan, membantu menguatkan sistem imun dan
melancarkan sistem gastrousus.
* Membantu meningkatkan keefisienan penyerapan
nutrien oleh sel-sel. Ini bermakna tubuh anda akan
menerima lebih banyak khasiat daripada makanan dan
penokok diet yang anda ambil dan meningkatkan
tahap tenaga dan kecergasan anda.
* Membantu menyahtoksik tubuh dan mengurangkan
beban terhadap sistem pencernaan. Ia membersihkan
usus kecil, melancarkan pembuangan najis dan
mengurangkan mikroorganisma yang tidak baik
seperti kulat. Kulit anda akan menjadi lebih baik
dan berseri apabila proses penyahtoksikan berjalan
dengan lancar.
* Sistem pencernaan yang sihat mengurangkan beban
hati dan dengan demikian membolehkannya
memetabolismekan lemak dengan lebih efisien untuk
membebaskan lebih banyak tenaga. Dengan itu, dapat
mengurangkan simpanan lemak dan membantu
mengawalkan berat badan.
* Memberikan tindakan 2-dalam-1 iaitu menyahtoksik
dan mencergaskan dengan serentak.
* Membantu meningkatkan kebolehan penyembuhan
sistematik badan dan dengan demikian mengurangkan
penyakit yang terjadi akibat keupayaan
penyahtoksikan dan penyerapan nutrien yang kurang
baik.

Cara Pengambilan:
Dos yang dicadangkan: 30 - 60ml setiap kali, 2
kali sehari

Untuk menempah:
1. Hubungi kami untuk periksa stok dan tempahan

2. Buat bayaran RM100 ke akaun berikut:
Bank : Maybank
Nama : Abdul Razak Alias
No. Akaun : 1121 5620 8100

019.565.1767

3. Selepas bayaran, SMS atau emelkan maklumat:
-Nama
-Alamat Penghantaran
-Jumlah Bayaran
-Masa dan Tarikh Bayaran
-Mod Bayaran (Cash Deposit Machine/Interbank
Transfer/Maybank2u)
-Nama Produk yang dibeli

4. Setelah bayaran disahkan, kami akan buat
penghantaran segera.

5. Pesanan dijangka sampai dalam masa 2-3 hari
bekerja.

HARGA : RM90 RM10.00 (KOS PENGHANTARAN) =
RM100.00

Tunggu apa lagi? Tempah sekarang!!!  
40. Siti Fazelah Che Lam - Wed 6/Nov/2013, 1:48pm
sila email kepada saya
chelamjr77@yahoo.com  
41. Kims - Thu 7/Nov/2013, 7:26am
minat sangat, emeil ke
xakimi_82@yahoo.com  
42. Rossa 13 - Fri 15/Nov/2013, 9:15pm
Saya pun berminat, mohon email ke rossawali@yahoo.com  
43. Jeff 23 - Sat 16/Nov/2013, 1:06am
Minuman herba teh misai kucing dalam pek modern..30 uncang utk kencing manis,darah tinggi,gout,angin ,sendi serta mengurangkan kolestrol serta menambahkan keghairahan dan tenaga dalam hubungan suami isteri..sila sms ke 0175751926.pengedar dialu-alukan  
44. Khai512 - Sun 17/Nov/2013, 2:05am
blh email kat sy maklumat: khaiworld@gmail.com

blh sy dptkan sample & gambar produk?  
45. Alagan - Fri 29/Nov/2013, 4:44am
emailkan butiran produk.
murugankluang@yahoo.com  
46. Ron Nikieysa - Thu 6/Feb/2014, 11:17am
Ingin bantuan untuk melariskan perniagaan? Dengan bayaran rendah tapi mampu mengubah corak perniagaan anda. Emel cm_shop2012@yahoo.com  
47. Heman 2 - Thu 6/Feb/2014, 10:56pm
email details kat saya and macam mana nak dapatkan sampel.. sy berminat... hk.sconwealth@gmail.com  
48. Roslizan Abd Ghani - Wed 12/Feb/2014, 12:42am
Salam...sila email saya: roslizan.abdghani@yahoo.com  
49. Hayazi - Sun 25/May/2014, 12:02pm
salam tolong email detail ke hayazi_72@yahoo.com,tq  
50. Areyiensaley - Tue 26/Aug/2014, 12:52am
saya berminat dapatkan sempel .
noain00@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..