Jom Buat Band/Busking/Underground Band for Gig - KL/Selangor
Sufiyan 2 - Wed 27/Feb/2019 1:17pm
Jom buat band nak? Sy boleh bermain lead gitar/backup vocal/harmony.

so sesiapa yang berminat nak tubuh band utk busking atau gig, jom la sama2 kita usaha. saya da lame main muzik cuma x pernah bpeluang main di gig. busking tu penah la byk kali.. cuma skg teringin nak main di gig bawak lagu indie atau ape2 jela.. so jom lah mane2 yang berminat atau ade pengalaman main di gig.. boleh kita kerjasama...

sy available di area kota dmnsara/shah alam/subang bestari/ukay perdana/wangsa maju... boleh contact saya di 016-3183529..

terima kasih..

Niche: Studio Muzik | Studio Model Penyanyi Pelakon
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Behtash 2 - Fri 1/Mar/2019, 8:15am
    Behtash 019-2163742
    Kibodis/Gitaris  
  2. Mohd Asyraf Kamaruddin - Wed 20/Mar/2019, 7:46pm
    saya pernah ade band dulu, tapi dah berpecah.....vokalis cth lagu: 3 doors down, creed, audioslave, bon jovi....lagu2 melayu pun boleh takde masalah  
  3. Shafiq92 2 - Thu 28/Mar/2019, 4:34pm
    Saya blh main drum, dah lama sgt tak main, dan rasa mcm nak start semula dgn band and new line up. Available area cheras, 0173558970 Fiq  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.