Jom Borong Pakaian Bayi, Kanak-Kanak dan Dewasa Dari Bangladesh dgn Harga Serendah RM3.00 Sehelai
Butik Baju Ummy - Sat 3/Jan/2015 9:29am [Last Comment]
Assalammualaikum, kedai baju ummy menawarkan belian pada harga borong utk baju bayi, kanak2 dan dewasa pada sesiapa yg ingin memulakan perniagaan pada modal yg rendah. baju dibawa khas dari bangladesh.

pelbagai aneka design dan jenama boleh dipilih mengikut minimum yg ditetapkan seperti gap, guess, levis, oshkosh, polo, ralph lauren, disney, frozen, mickey dan mcm2 lagi.

berminat boleh whatapp 0142472766/email butikbajuummy@yahoo.com utk lebih detail.

Niche: Pemborong Pakaian Bayi | Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Julia 11 - Tue 6/Jan/2015, 11:05am
email saya insyirah1810@gmail.com  
2. Yazid 22 - Tue 6/Jan/2015, 11:38pm
email sy juga di moromaju_ent@yahoo.com.my  
3. Holicouture - Wed 7/Jan/2015, 2:28pm
Polotee shirt overun stock 1-5 yr borongRm 8
Polodress overunstock 1-5 y borong Rm15
Min50 pcs mixcolor size.....

Cleared budle mix boygirl 1-5yr design -Rm250 (20-30pxs in pack)
Disney pack 0-3month Rm260(20-25pcs)

Whatapp 0172033607  
4. Azrena 5 - Wed 7/Jan/2015, 4:42pm
asslm...emel sy azrena320@gmail.com
tq  
5. Emelia Syarafina - Wed 7/Jan/2015, 5:47pm
Salam sis, kenapa la sis tipu sy..RM1100 sy ditipu utk 430 helai pakaian kanak2..

Plezz,yg lain2,jgn percayakan Butik Baju Ummi..
No Tel 014-2472766
Acc CIMB 7613130519
Erma Nor Hafiza Jelani  
6. Zerocool - Thu 8/Jan/2015, 10:08am
saya pun kena tipu juga.. npe la ada org mcm ni...  
7. Noorshy - Thu 8/Jan/2015, 10:48am
meh beli ngan sy compom tak tipu....biar mahal ckit,,asalkn dapat brg...wssup 0196389585  
8. Pemborong No1 - Fri 9/Jan/2015, 11:59am
Pniaga online cmni la yg mrosakkn biz online..  
9. Sarah Import Export - Sat 10/Jan/2015, 7:09pm
Ingin ship barangan dari China ke Malaysia!!

Servis shipping dari China ke Malaysia yang murah dengan harga yang berpatutan - sila email sarah.importexport(at)gmail.com

TRIP KHAS MEMBORONG BUMIPUTRA KE CHINA APRIL 2015 - email untuk maklumat lanjut  
10. Nur Lynn Amani - Sat 17/Jan/2015, 1:19pm
terima kasih ats info,br nak order.x jadi la  
11. Fairuz1787 - Tue 20/Jan/2015, 3:40pm
Xbuat report pd persatuan pengguna ke? Blacklist org2 mcm ni menyampah btul lar. mkn duit haram.  
12. Lin 236 - Tue 27/Jan/2015, 9:34am
Erma Nor Hafiza jelani.
ko siap2 kan diri ko..
ko tipu duit aku n orang lain..
aku akn check ko punya detail ngan alamat..aku akn cr ko n family ko smpi dpt..
ko xbayar duit sume org yg ko tipu, memang aku report polis..aku tau ko xtakut..tp ak ad simpan sume bukti..ak bg ko tempoh smpi jumaat ni either ko anta barang or bank in balik duit ko ambik..jenis betina xingat dosa pahala.  
13. Hasnol 5 - Wed 28/Jan/2015, 9:30am
Lin, thanks for the info..

Erma Nor Hafiza Jelani
Lahir thn 1992
Alamat: no.88 kampung setia jaya, kamunting perak.

Nk report polis gne ayat memperdayakan n mendorong..skrg ad seksyeb br untuj kes2 cm bdk pompuan xsedar dek untung dilahirkn di dunia ni..ksian mak bpk ad anak cm gni..jgn lpe screensht mke die tu..  
14. Nur Famizah - Thu 29/Jan/2015, 11:31am
Penipu besar.bgi blik duit aku!!  
15. Zai79 - Tue 10/Feb/2015, 4:13pm
la...tipu juga ke???

sampainye ht diorng ni...  
16. Shasha 101 - Tue 17/Feb/2015, 3:26pm
sy hr tu pn deal dgn dia ni jgk.. tp pastu nampak lak nama dia ni dlm tuntutan tribunal n scammer.. so terus kensel..  
17. Riema 2 - Wed 25/Feb/2015, 7:26pm
Hehe nasib baik x smpat nk deal lg..2@3hr ni malaun ni pakai nama MSN Mawadah lak..siap ltak no Ssm lg..1st cm mnarik gak price yg dletak murah pd pasaran ble aku ckp nk p kdai trus off n x reply wtsupp...memg mati kna lnyek ngan treler la ko!  
18. Eryna Sofia 2 - Fri 27/Feb/2015, 12:22pm
Siapa yg kena tipu dengan erna nor haliza jelani hubungi sy 01123594574  
19. Wani 201 - Fri 13/Mar/2015, 2:33pm
thnx u olls 4 info.. nasib baik la x deal ngn dia lg...
kes cm ni blh dptkan maklumat daripada bank utk pengesahan siapa manusia y sllu makan duit haram ni.
dari situ polis boleh dptkan manusia ni...
dunia ni bkn besa sgt.
jo nk lari mn ha???????
tp mke sure da buat report polis dlu sbb bank xkn bg maklumat klu xde report.

aku plak y sakit hati ngn org cmni!!!!!!!!!!!  
20. Zul986 - Sat 28/Mar/2015, 5:54pm
email saya : mohdfaizulshamshudin@yahoo.com

Saiz dari reborn hingga 5tahun..  
21. Rama8765 - Tue 16/Jun/2015, 10:47am
Sy dah agak lama deal dalam bisnes baju bangla ataupun kita panggil baju stock-lot.

Kat bangla mmg diorg manufacture baju2 branded. So lebihnya tu diorg jual. Termasuk jugak yg reject. Kualiti sama mcm kat FOS or Reject Shop.

Tapi kebanyakkannya yg off-season. Tu diorg boleh jual murah sbb kos cuma pada delivery je.

Kalau ada yg offer pre-order tu mmg menipu. Sbb ,ain supplier pun x boleh nak janji barang tu ade ke x. Barang stock-lot x stabil sbb terlalu tinggi permintaan. Diorg bukan takat export ke Malaysia, negara2 lain pun nak jugak. Mesti diorg akan fokus kpd negara yg matawangnya lebih tinggi.

Kepada yg berminat jangan terpedaya dgn pre-order sbb benda tu memang mustahil. Even dalam Bangladesh pun diorg berebut dan supply tu limited. Banyak yg buat fresh production.

Kes2 penipuan amik deposit pastu ilang tu mmg dah terlampau banyak.  
22. Nad 3 - Sat 23/Jan/2016, 9:48am
salam, email sy katalog ya tq :)
kamisukafashion@gmail.com  
23. Sahidan 2 - Thu 29/Dec/2016, 1:38pm
nak baju borong boleh cari saya
baju lelaki harga RM 4.80
beli banyak lagi bagi murah lagi
order 200 keatas free pos

SM EIYDE ENTERPRISE (002602548-V)
kalu saya tipu boleh g ssm buat report

sahidan 0182254919  
24. Zeta 6 - Tue 14/Mar/2017, 11:05pm
saya pernah kene tipu tshirt dewasa 100helAi dlm 600rm.lps bank in terus tak blh di hubungi. MAJALAH.COM ni tmpt paling senang nk tipu peniaga .kononnya mereka supplier. klau nk berurusan dgn iklan d mjlh.com, pastikan mintak fb.tgk fb personal atau page diorg betul ke tak. jahanam betul penipu ni. hlg semangat peniaga  
25. Iskandarkaderi - Fri 24/Nov/2017, 2:18pm
Salam warga majalah.com..saya boleh tolong anda memborong pakaian murah dari Bangladesh minimum terpulang pada bajet anda semua,setiap helai pakaian yang anda borong saya cuma untung 20sen..kos postage anda sendiri tanggung,apa2 boleh wassup saya 0193709965  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..