Jom Berniaga Tahun 2016
Noratiqah 10 - Thu 18/Aug/2016 10:35am [Last Comment]
ade sape2 nak bantu untuk saya berniaga??/
saya ingat nak buat peniagaan online.. tapi setakat ni xde produk ape yang nak dijualkn dalam page fb.. ade sape2 berminat boleh pm or wasup saya 0133198994

Niche: Program Dropship | Ingin Berniaga
 
1. Noreez 2 - Thu 18/Aug/2016, 7:47pm
Berminat nak jual handbeg, kosmetik-healthy n beauty..insyaallah, dpt jana income.

Wasap 0177306662  
2. Nur Hayati 22 - Sun 21/Aug/2016, 12:35pm
saya berminat nak bantu .. skrg ni saya tgh cari rakan kongsi utk majukan bisness baju n kasut korea saya. saya dah ada agent2 n laman web nak.beli barang murah secara borong.

whatsapp saya 0122792894  
3. Snain - Sun 21/Aug/2016, 12:55pm
berminat nk jana income, modal kecil..sekali je keluar??
boleh buat online n offline!!
pulangan insyaAllah best.. ain 014 539 2590  
4. Ain Najmi - Mon 22/Aug/2016, 5:40pm
Kalau minat nak jual brownies yg senang laris sekali je rasa nak repeat order lagi..boleh whatsapp 0176309665

Boleh gak follow page ig/fb www.instagram.com/pu3crownies
www.facebook.com/pu3crownies  
5. Hafizzal - Wed 24/Aug/2016, 1:46am
berminat tak dengan bisnes pen body perfume dan car & home perfume? Customer selalu repeat order, modal tak tinggi. margin keuntungan 100%.
berminat whatsapp 0192368532  
6. Nia 72 - Thu 25/Aug/2016, 2:17pm
http://www.majalah.com/?classified:bisnes-suka-suka-santai-santai-syiokkkk:FYWP72RXCL  
7. Natasha 112 - Fri 26/Aug/2016, 4:26pm
Jika berminat menjadi Agent/Droppship bisnes produk berasaskan Susu Unta Boleh whatsApp 019-7049423  
8. Zuren Mohd Ali - Tue 30/Aug/2016, 7:51am
Sape nk cari kedai area uk ampang wassap sy 0146067824  
9. Kck2717 - Mon 5/Sep/2016, 1:47pm
As salam,
kami ada membekalkan pen body perfume dengan harga yg berpatutan. wangian berinspirasikan wangian antarabangsa.

margin keuntungan yang tinggi sehingga boleh mencapai 2x ganda..!! macam mana tu??

whatsapp / msg / call
0192368532
01115656141

KCK Fragrance  
10. Nur Izzah Khalil 2 - Wed 7/Sep/2016, 1:05pm
Kalau nak start beli cryptocurrency/digital coin boleh wassap saya.
S-coin price baru 0.33 sen euro..
Potential naik sehingga 100€ tahun depan
0195761703  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..