Jom Berniaga Online Sempena Raya Ini
Anwhelmy @ Koperasi Usahawan ICT Kuala Lumpur Berhad
Thu 27/Jun/2013 8:15am [Last Comment]
Salam Sejahtera kepada Usahawan Majalah.com ,

Sukacita di maklumkan kami telah melancarkan Online Business Group khas kepada mereka yang mahu belajar , berkongsi ilmu dan mengadakan networking sesama kita .

Perjumpaan secara mingguan dan bulanan di adakan mengikut tarikh dan lokasi tertentu . Dengan jaringan network di seluruh negara , kami bergerak aktif membantu usahawan berdaya maju dengan Online Business .

Untuk Pengetahuan kami mengadakan aktiviti berikut .

Breakfast Meetup with Entreprenuers
Teh Tarik LIVE Streaming
Business Group weekly meeting
Business Group Montly meeting

Google Business Group Malaysia
Lepak bersama Online Marketer

Perjumpaan adalah melalui undangan secara sulit . Kini kami ingin meluaskan jaringan usahawan dengan kaedah ahli di perkenalkan dahulu melalui refferal .

Makluman lanjut sila SMS

SECRET GROUP NAMAEMAIL019 267 7676

AMARAN

kumpulan kami bukannya MLM , SKIM CEPAT KAYA atau pelaburan . Kami tidak menjual dan produk . ianya 100% business networking melalui kaedah refferal business .

********************************************************************************************************

PS Kami juga mengadakan kelas perniagaan online berbayar. Antara module yang di jalankan adalah

Kelas Kumpulan Terbuka Max 19 orang

KPO1 Belajar membuat website dengan sistem shopping cart
KPO2 Belajar Perniagaan Online Dengan Facebook
KPO3 Belajar Perniagaan Online dengan Classified marketing & Forum
KPO4 Belajar Perniagaan Online dengan Senarai Email & Follower
KPO5 Belajar Perniagaan Online dengan Affiliate

Kelas Private Tertutup max 2 orang

KPOP1 Belajar membuat website dengan sistem shopping cart
KPOP2 Belajar Perniagaan Online Dengan Facebook
KPOP3 Belajar Perniagaan Online dengan Classified marketing & Forum
KPOP4 Belajar Perniagaan Online dengan Senarai Email & Follower
KPOP5 Belajar Perniagaan Online dengan Affiliate


Setiap kelas di lindungi dengan insurance ilmu belajar sampai pandai . anda bebas untuk menyertai kelas yang sama di waktu akan datang untuk tujuan rujukan update terbaru .

Setiap kelas juga di sediakan module bertulis , video tutorial dan kumpulan sokongan yang akan membantu anda belajar sehingga mahir .

Kami mencari Alumi untuk menjadi Speaker mengajar secara part time bagi menambahkan pendapatan anda .

Untuk keterangan lanjut sila SMS

KPO no code nama email lokasi
KPOP no code namaemail lokasi

ke 6019-267 7676

anda boleh hubungi saya melalui email anwhelmy@me.com

Engku AnwarHilmi
Google Business Group Manager

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Suhana 9 - Thu 27/Jun/2013, 8:45am
Assalamualaikum...peluang terbaik untuk saya share kan
Modal rendah, income maksima, kerja mudah, pulangan lumayan
Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan RM5,000 ~ RM20,000 sebulan, kenapa anda nak tolak?. Kalau dapat lebih lagi la best... boleh settle hutang lama. Amacam? Best tak? Ajak 2 orang join bersama2 anda, hanya dengan bermodalkan RM100 / RM300 / RM700 jer mampu dapat pulangan yang lumayan... So, apa tunggu lagi, ayuhhh PM saya untuk info detail atau daftar terus / lock posisi anda dengan mendaftar sebagai Free member dahulu dgn klik link ini http://www.rahmatqmg.com/?id=combi07
SMS/WHATSAPP : 013-7431200  
2. Cetaktandajf - Mon 1/Jul/2013, 11:32am
Boleh tak email ?  
3. Ahmad Zulfadhli Bin Zulkefli 2 - Wed 3/Jul/2013, 3:57pm
Hai Anwhelmy & pengiklan semua.

Bisnes Bernilai Tinggi, Modal Rendah & Tanpa Risiko!

SMS MC, NAMA & LOKASI ke 012-5067575 SEKARANG untuk info lanjut!

Rebut peluang ini sementara kouta masih ada. :)  
4. Faizul 35 - Thu 4/Jul/2013, 12:01pm
Tambah pendapatan melalui kemahiran tangan antaranya cara2 membuat extension wire, bina/troubleshoot lampu kalimantang, bina suis lampu automatik dan buat sendiri perabot simenferro. Semua step2 beserta gambar real dan mudah diikuti. semuanya bernilai RM5 shahaja. berminat? email kepada diyez81@gmail.com  
5. Anwhelmy - Thu 4/Jul/2013, 12:39pm
boleh berikan email anda ?  
6. Nurul Ain 58 - Thu 4/Jul/2013, 4:29pm
salam, tumpang iklan....

sempena raya...sya ada menjual popia nestum, milo, Horlicks, nistum Horlicks dan popia gula..murah22 je...1KG = RM 25...
10 KG KEATAS = RM20/KG  
7. Norashikin 24 - Mon 8/Jul/2013, 9:55pm
Salam..ingin memulakan bisnes online..tiada produk..tiada website?Dgn mentor yg berpengalaman..formula pemasaran luar biasa..limpahan order..pendapatan seperti air di dalam akaun anda! Di sini tempatnya http://bit.ly/153TqZY  
8. Shinici - Mon 15/Jul/2013, 10:32am
Klik try...
http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2043942  
9. Aiennassir - Mon 29/Jul/2013, 11:29pm
Berminat untuk membeli secara borong atau retail....sempena syawal yang bakal tiba..peluang ini terbuka kepada semua yang nak mencari duit raya.kerana kami menyediakan promosi yang hebat dan harga yang ditawarkan sangat berbaloi..minimum untuk pembelian borong hanya 6pcs sahaja..
Bole ke fb kami Pelangi House..ataupun sms/whtspp kami 01128844052/0165552752..yang terbaik hanya dari kami  
10. Jusz - Wed 25/Sep/2013, 11:17am
Saya berminat boleh email saya zuza_enterprise@yahoo.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..