Jom Beli Kereta Sambung Bayar!
Fizza - Sat 13/Apr/2013 2:56pm [Last Comment]
Black List/Citos/Bankrup PON BOLEH - Tapi kenalah ADA DOWNPAYMENT ok...Nak Kereta Baru??Kereta Terpakai?
Kereta BARU pakai beberapa bulan..? SEMUA BOLEH !!! Terma & Syarat senang sahaja
Info sila SMS nak kereta apa dan beli cara macam mana - sambung bayar ke..kereta baru ke..kereta terpakai ke..Mestilah ada downpayment...Tapi caranya mudah sgt
Sila dail 0127523092 - JANGAN tak Percaya - UNTUNG!! Showroom di JB TERKINI..KL pun banyak ..
Area berhampiran - JOHOR BAHRU sila datang sendiri tengok kereta boleh buat temu janji - Syarat dan Terma MUDAH sahaja ok-JANGAN tak percaya!!
Tel 0127523092 tq

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Fizza - Sat 13/Apr/2013, 2:59pm
Beli kereta yg masih baru, tak sampai setahun pakai..Lagi murah boleh sambung bayar je..Kereta NAK KENA TARIK pon boleh kami SELAMATkan ok!!
Telefon - serious aja tau - 0127523092  
2. Ridzuan 120 - Sat 13/Apr/2013, 3:54pm
kata suruh sms,tapi tak reply..  
3. Ainzuddin 3 - Sat 13/Apr/2013, 4:40pm
proton saga auto 1.5 tahun 91.
berapa harga,
din:0164363136
email:tikden2011@gmail.com  
4. Shabrea - Sat 13/Apr/2013, 8:11pm
sy nak kencil 650cc/850cc atau motosikal modenas kalu ada.sy nak yg terpakai dan murah.. jika ada sila bagitau sy di
shabrea.sayyed@yahoo.com
tq.  
5. Razaksapawi - Sat 13/Apr/2013, 8:55pm
Slm..sy razak...area kl..
Nk kete caldina,evo10 or subaru...012 625 7672  
6. Am2013 - Sat 13/Apr/2013, 10:27pm
salam saya nk cari lori pasar malam ada tak, sambung bayar sy di pasir gudang
017-7045749  
7. Mieza Paul - Sat 13/Apr/2013, 10:53pm
saya berminat nak suzuki swift, kelisa or kancil sambung bayar @terpakai pun boleh -mizariza@hotmail.com  
8. Ramlan - Sat 13/Apr/2013, 11:10pm
bagus nie.....  
9. Free Business - Sat 13/Apr/2013, 11:17pm
berminat ingin buka kedai farmasi.....
gengan bermodalkan rm5100.anda dapat memiliki sabuah kedai.....
berminat hubungi :
noor:011-28186780
email:znur_chama@ymail.com  
10. Lot Bisnes - Sun 14/Apr/2013, 12:43am
berminat dgn bisnes trbaru....
modal rm200, anda dpt keuntungan rm600-1k seminggu...
tawaran terhad
sms 0192641640  
11. Shaiful 26 - Sun 14/Apr/2013, 2:07am
Saya naka keta Avanza baru, cal 0108946110 dan saya ada myvi utk treate in.  
12. Airol Khai - Sun 14/Apr/2013, 8:13am
jgn ambil mudah ttg kereta murah/samb byr...fkrkn risikonya sbb sya pn jual kereta d JB. da byk kes ttg samb bayar sbb masa 1-9 thn bkn sekejap mcm2 blh jd pd pemilik asalnya wlupn ada perjanjian..renung2kanlh warga MC...bkn kondem tp mengingatkan dr pengalaman yg lalu..  
13. Mohamad 212 - Sun 14/Apr/2013, 9:00am
Buat DUIT SECARA ONLINE 2013

MUDAH DAN BUKAN SCAM

www.janaduitsampingan.weebly.com  
14. Intan Harriany - Sun 14/Apr/2013, 10:04am
Saya ada Caldina M-Spec GT4 Turbo.04-09.. Nak lego 97K. berminat call saya Cik Intan 0124793493. saya owner kereta.. kalau nk sambung bayar boleh juga Downpayment 37K. xboleh kurang. sattlemant ada 68K lagi...  
15. Fizza - Sun 14/Apr/2013, 2:07pm
salam semua - PLEASE SMS 0127523092 yer...tq
Tq en Airol Khai..kami bukan Along, kami mau tolong...Ni sykt BERLESEN ok - datang tengoklah baru puas hati mmg tak tipu punya!Sykt yg atur prosesnya bukan bank ok?Ada agreement MUDAH xde BUNGA pon!!
Tel 0127523092 jumpa tau-tq  
16. Saherman - Sun 14/Apr/2013, 6:27pm
TERKINI!!!

BELI KERETA TANPA DOKUMEN YG LENGKAP

ada ic dan lesen je...senangkan.
umur 23 hingga 45 thn je
suri rumah,swasta,gov,kerja sendiri n xkeje boleh juge..
bminat sila call saya
012-6500911
en.shah
24 hours  
17. Faizal 345 - Mon 15/Apr/2013, 1:29am
Sy nak cari Mercedes 2 pintu..lajunya mcm f1..ada?  
18. Syafrulanas - Mon 15/Apr/2013, 4:53am
Berminat..sms alamat kedai..011-11361020..saya di jb gak.  
19. Mohd Izad Husain - Tue 16/Apr/2013, 3:46pm
saya ada kereta untuk disambung bayar..
jenis : myvi 1.3 manual 2008
warna: hijau
condition : tip top (tiada kemalangan)
depo: rm 7500 (boleh nego sampai jadi)

berminat hubungi sy 014-3495067
sms dan wasup pun boleh  
20. Haji Z 2 - Tue 16/Apr/2013, 10:50pm
JANGAN BELI KERETA LAGI!! KITA TUNGGU HABIS PILIHAN RAYA..HARGA TURUN 30%.  
21. Ridzuan 120 - Wed 17/Apr/2013, 3:05am
waja sambung bayar!!! Deposit 5800 montly 5xx tahun 05 colour dark brown..kereta mmg tiptop..nego sampai jadi call/sms 01112209691  
22. Anis 293 - Sun 21/Apr/2013, 4:56pm
cari kereta AUTO sambung bayar
d/pyment bwh rm5k
MYVI / SAGA FLX
call : 0111-522 5650  
23. Addy 25 - Mon 22/Apr/2013, 3:00pm
SALAM..KALAU BERMINAT AREA LEMBAH KLANG..SAYA INGIN MENJUAL KERETA SAMBUNG BAYAR..SEPERTI MURANO 05 MONTHLY 1500..CAMRY 2.0 MONTHLY 1300..SAGA FLX..PERSONA..GEN2..E60..E90..STREAM..CIVIC FD..MOTOR NOUVO S PUN ADA..more info call saya 0124274274..dtg melawat showroom kami tq  
24. Mea 6 - Thu 9/May/2013, 9:56pm
sy mencari suzuki swift tahun 2010/2011 utk d smbung byar...direct owner ag better la...boley email sy myra_meashimera69@yahoo.com  
25. Fadzli 71 - Fri 10/May/2013, 4:49pm
kereta sambung bayar sekitar sabah ada tidak  
26. Aina Rohana - Fri 31/May/2013, 11:16am
askum..saya nak cari kete sambung bayar deposit rm3000 ke bawah.. keta myvi viva keta lain pun boleh kalu ada..emel kat Rohana6445@gmail.com  
27. Fizza - Fri 14/Jun/2013, 3:36pm
Salam - Maaf semua - SMS atau telefon sahaja - NO EMAILs - tq
0127523092
Sabah/ Sarawak belum ada yg buka cawangan kalau yg banyak modal SMS saya ok?TQ  
28. A Paremalar - Sat 13/Jul/2013, 8:51pm
hi, i ada sebuah kereta adik i yg nak let go untuk sambung bayar sesiapa nak boleh contact i ditalihan 010-8010734 ataupun 0149690734. Kereta Alza dah bayar 4 tahun. Tip-top condition. Deposit minta 6k dan bulanan 739 setiap bulan. yang blacklist boleh cuba.  
30. Hisham 190 - Thu 12/Sep/2013, 11:19pm
Hi, Adik Sy baru beli satu Myvi dari www.cartrust.my/, engine cantik, syg good condition! best recommended.
Nak Jual atau beli boleh hubungi En. Azman : 012-2124708
http://www.cartrust.my/  
31. Tengku Mohd Faizal Bin Tengku Zahari - Fri 13/Sep/2013, 3:40pm
Sy nk cari keta ferrari 458 sambung bayar rm120k...  
32. Fairozy - Fri 13/Sep/2013, 3:46pm
Tidak rugi mencuba, jangan lepaskan peluang yang ada, mari menjana pendapatan, yang penting usaha
http://sms.megastoon.com/sms.php?share=26604
http://sms.megastoon.com/sms.php?share=26604
http://sms.megastoon.com/sms.php?share=26604  
33. Che Mohd Yani - Fri 20/Sep/2013, 10:19am
bmw 530i e60 04/09 silver utk samb byr dep 40k monthly 2350, cal/sms 0172695772 yani  
34. Kiki 19 - Sat 21/Sep/2013, 9:08pm
Sy ada kereta sambung bayar..
Model : Saga FLX Hitam
Tahun : 2011
Monthly : rm460
Downpayment boleh dibincang.
Contact (0193945318)  
35. Ms Fessa - Wed 2/Oct/2013, 3:37pm
sy sedang mencari kereta utk di sambung bayar..URGENT!!
bulanan bawah rm1000...deposit ard RM4000 kebawah.kepada sesiapa yg ade bole email sy :fessafreda@gmail.com
thks.  
36. Vc Transportation - Tue 26/Nov/2013, 8:36pm
Sesiapa yang nak sambung bayar kereta Myvi Ezi Auto Abg saya,pic kereta myvi abg saya ada dalam profil tagged saya, serius buyer boleh lihat terus..bulanan rm498,tahun kereta 2006 .Abg saya nak deposit dalam tangan rm6700..no plat myvi abg saya WPL 7465.yg serius je saya layan dalam hal ini..hari ni pun boleh jalankan semuanye,Aggrement abg saya yang sediakan..kereta warna gray metalic..due date setiap 30haribulan,hutang dgn bank tinggal dlm 25k ke atas tinggal 4tahun lebih je.berminat boleh call abg saya terus shah 0189890076  
37. Carsolution - Thu 28/Nov/2013, 9:21pm
Kami adalah syarikat yang membantu anda menyelesaikan masalah pembayaran kereta anda dengan bank.kalau ada masalah kereta hubungi kami segera 010-2251522  
38. Carsolution - Sat 30/Nov/2013, 7:54pm
kami ada MYVI EXTREME 1.5 untuk sambung bayar.hubungi segera 010-225 1522  
39. Carsolution - Thu 19/Dec/2013, 3:07pm
PROTON PERSONA 1.6 MANUAL UNTUK SAMBUNG BAYAR DEPOSIT RM 8000
TAHUN 2009 COLOUR:- BLACK BULANAN :- RM 441 CALL :-010-2251522/03-61435773  
40. Mira 260 - Mon 30/Dec/2013, 10:21pm
VIVA 850 utk sambung bayar...
-deposit 5k
-bulanan 368
cash n carry je
017-5513324 / 012-5300562  
41. Alfazura - Sun 29/Jun/2014, 12:17pm
Waja 2001 manual sambung bayar. deposit rm4.5k. monthly rm360 lg 3tahun 6 bulan jee.. Boleh col sya 0173540094..  
42. Zikri 14 - Thu 28/Aug/2014, 2:41pm
Salam... Ada siapa2 nak bg sambung viva elite auto... Dp RM5k ke bawah bulanan 500 ke bawah.. Kalau ada masage atau wechat sy zikri 018-2538965 terima kasih..  
43. Hashim79 - Sat 14/Mar/2015, 4:26am
Miliki Kereta Sambung Bayar Dengan Segera.Tiada Document Pinjaman,Blacklist,Bangkrup C,Umur Lanjut,Student,Warga Asing,Semua Boleh Memilik kenderaan dengan Cepat.Wasap/call/sms
0182777864 En.Hashim Pilih Berbagai kenderaan idaman anda yang Ditawarkan dengan deposit yang berpatutan sila lawati www.carsifu.my/hashim/cars Terima Kasih Atas Sokongan anda.  

Page 1   (Total 43 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..