Jom Belajar dan Buat Duit Dengan Coklat Cara Siti.
Siti Fatimah Shocolats - Tue 6/Jul/2010 3:09pm [Last Comment]
JOM BELAJAR BUAT COKLAT halal buatan tangan sesuai untuk pelbagai majlis, seperti hantaran, perkahwinan (doorgift), birthday party dan sebagai pemberian istimewa untuk yang tersayang. Kami juga ada menyediakan sekali package dan gubahan mengikut budget yang customer kehendaki. Pelbagai bentuk dan rasa bole didapati. Lolichoc bercolour juga dijual dgn harga yang berpatutan. Selain itu kami juga menjual coklat di dalam plastic container bagi customer beli untuk makan sendiri dgn harga yang lebih murah. Kami juga akan membuat promosi untuk hari raya yang sudah tidak lama lagi
AGEN COKLAT @ COKLAT RAYA DIPERLUKAN. TERHAD!
Untuk tempahan & pertanyaan,hubungi kami :

Tel : 013-610 8551 begin_of_the_skype_highlighting??????????????013-610 8551??????end_of_the_skype_highlighting
Email : fetty_2010@yahoo.com
Web : http://shocolats.blogspot.com

Niche: Produk Coklat | Kursus Makanan
     
  1. Nurulfatin Nafisah Bte Ab Razak - Tue 6/Jul/2010, 5:19pm
    Salam Kak CT, rasanye ada gak dari Selatan ni yang minat utk ikuti pembelajaran ni ..... xde ke cadangan untuk turun ke JB .......  
  2. Wan 8 - Tue 6/Jul/2010, 5:33pm
    Wasalam..buat masa skrg kak ct mengadakan kursus di rumah kak ct je..plan ada utk turun ke setiap negeri,tp xstart lg..  
  3. Nurulfatin Nafisah Bte Ab Razak - Tue 6/Jul/2010, 5:40pm
    Ok kak, saya faham ... saya ni pun baru tamat pengajian SKM 3 (Penyediaan Makanan) di IKBN Alor Gajah n tgh tunggu peluang untuk lanjutkan ke peringkat seterusnya tapi ruang agak terhad, tu sbb nak gak cari pengalaman dan tambah pengetahuan dalam tempoh ni. Mudah mudahan kalau akan bercadang utk turun ke JB contact saya la yer di email "nurfamura@gmail.com". Saya cuba bantu akak untuk dapatkan peserta serta tempat yer. Insyallah.  
  4. Nurulfatin Nafisah Bte Ab Razak - Tue 6/Jul/2010, 5:48pm
    Oh yer kak, saya nampak ada satu lg advert baru atas tajuk sama tapi creator dia "wan" tapi no. talian same jer .... tu akak punya affiliate ker???  
  5. Siti Fatimah Shocolats - Thu 8/Jul/2010, 1:35am
    ohhh itu sama jugak...hubby akak punya tolong promote...menarik juga cadangam fatin tu...Insyaallah jika tiada masalah, akak akan turun JB. Fatin kumpulkan dalam 5-10 orang dan adalah sedikit komisen rahsia yang menarik utk fatin.Tungguuuu...  
  6. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Mon 30/Aug/2010, 12:19am
    Salam Ct...
    Awak ajar pembuatan coklat ke atau buat deko coklat dengan guna coklat Compound..
    Tq  
  7. Siti Fatimah Shocolats - Mon 1/Nov/2010, 3:05pm
    siti ajar buat coklat seperti dalam blogspot ni...
    http://shocolats.blogspot.com  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)