Joint Venture (JV) di Negeri Sembilan - Investors/Developers yang Berminat Sila Hubungi Saya
Idram - Thu 28/Oct/2021 10:51am [Last Comment]
Salam sejahtera

1. Kepada developersr/investors yang berminat melabur atau membangunkan tanah di Negeri Sembilan.

Ini adalah peluang baik bagi anda untuk JV bagi projek new township, agriculture seperti jagung dll, foodcourt, penternakan dll projek dengan pemilik tanah (tanah kerajaan/koperasi).

Sila sediakan LOI, PROPOSAL dan POF untuk sebarang projek yang akan dijalankan.

Tanah terbiar diseluruh di Negeri Sembilan akan disediakan.

Pihak investor/funder/developers hanya perlu sediakn proposal untuk semakan, beserta pof sebagai tanda pihak tuan mempunyai kewangan yg kukuh untuk berurusan dengan pihak agensi kami.

Idram Ismail
https://JVN9.wasap.my

2. List ITEM yang ingin dilepaskan adalah :

1. Syarikat SDN BHD (Paid-up Capital 1M)
2. Lesen MPOB
3. AP EKSPORT
4. Lesen CSA (KPDNKK)
5. Machine Packaging
6. Stainless Tank - 2 unit (40 MT kapasiti)

ITEM no 3 AP EKSPORT : Pelabuhan Klang , Pel. Pasir gudang , Pel.Kuantan , Pel.Pulau Pinang , CIQ Rantau Panjang , CIQ Pengkalan Kubur & CIQ
Bukit Kayu Hitam.

NOTE :
1. Syarikat Tiada Hutang
2. Kilang pernah beroperasi
3. Satu harga untuk semua 6 item diatas
4. Nak let go murah2, sapa cepat dia dapat
5. Harga termasuk penghantaran Machine & Tank ke Lokasi anda

Sekiranya berminat untuk dapatkan details syarikat pm to https://KilangMinyakMasak.wasap.my .
Details akan sy berikan.

Syarat berurusan:
Berikan LOI dan tunjukkan POF semasa rundingan dijalankan

Harga ini dijual RM770K

Idram Ismail
https://KilangMinyakMasak.wasap.my

3. Kepada mana-mana syarikat yang ingin menyewa permit dengan syarikat kami

a) Permit Seafood (Import/Eksport)
b) Permit daging Frozen (Import)
c) Permit Gaharu (Import/Eksport)
d) Permit Besi (Import)
e) Permit Kelapa Muda (Import)
f) Permit Getah (Import/Eksport)
g) Lesen / Permit Borong Dan Runcit Beras

Sila sediakan
a) LOI
b) POF (Ditunjukkan semasa rundingan untuk semakan kewangan syarikat bakal penyewa)

Rundingan awal akan dijalankan sebaik sahaja kedua-dua pihak bersetuju dengan syarat-syarat ditetapkan

sila hubungi

Idram Ismail
https://SewaPermit.wasap.my

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga | Usahawan Tani | Produk Sejuk Beku | Import Dan Eksport
 
1. Hazrul Nizam - Fri 29/Oct/2021, 10:02am
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
2. Idram - Fri 29/Oct/2021, 10:55am
Terima kasih En Hazrul Nizam, posting saudara sebelum ni telah saya rujuk.  
3. Idram - Mon 22/Nov/2021, 9:28am
Item no.3 tu sebenarnya adalah JV bisnes, bukan sewa permit. Istilah sewa permit digunakan kerana orang kita biasanya gunakan istilah tersebut untuk mudah difahami.
Seperti juga istilah biasa digunakan dalam property agent. Profesional Fee 1-3% tu kalau dalam bahasa biasa orang kita gunakan adalah komisen broker. Walhal fee yg dicaj bagi pengurusan jual/beli/sewa yang telah dijalankan. Sekian, harap maklum  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..