Johor - Kedai Runcit Mencari Pelabur.
Joebotak - Thu 19/Dec/2013 10:18am
Salam... buat warga majalah..

saya mempunyai sebuah kedai runcit basah/kering di pasir gudang Johor mencari pelabur/ funder antara 30k-60k.. kedai runcit ini telah beroperasi selama 9 tahun dan berjaya menjadi antara yg digeruni kerana satu satunya kedai runcit melayu islam yg dapat bertahan..

Memerlukan funder kerana kesilapan dlm membuat keputusan apabila membuka satu lagi cawangan kedai sayur yg menyebabkan kerugian dan melemahkan struktur kewangan kedai runcit saya..

selain kedai runcit saya juga menceburi bidang ternakan dan masih amat baru..

Kadar keuntungan antara 10%-30% dengan perjanjian antara 1 tahun- 3tahun..

untuk keterangan lanjut boleh e-mail di deaf_tonejoe82@yahoo.com atau menelefon atau sms ke nombor 012-3923235... jika telefon x berangkat tinggalkan pesanan nanti saya akan menelefon balik...

sekian..

Niche: Mencari Pelabur | Kedai Runcit Dan Serbaneka
   
 1. Joebotak - Thu 19/Dec/2013, 10:20am
  Untuk yg benar benar serius memandangkan saya adalah peniaga yg mmg serius dan komited...  
 2. Joebotak - Sat 21/Dec/2013, 1:00pm
  Perjanjian dengan pindah hak milik juga akan diletakkan di dlm aggrement jika perlu... ini bg menunjukkan kesungguhan dan komited pemilik dalam mnjayakan usaha sama..  
 3. Annyenigma - Sun 29/Dec/2013, 3:39pm
  pembekal / pemborong barangan dari thailand seperti

  barangan cucian
  barangan kulit
  pakaian lelaki /perempuan
  kasut
  barangan kosmetic dan kecantikan

  boleh call/whataap 0134364259  
 4. Mohd Fahmi 4 - Thu 9/Jan/2014, 4:48pm
  Eja 88, kalau blacklist boleh ke?  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)