Jawatan Kosong Sebagai Beauty Therapist - Seri Kembangan
Shuhadacelltissue - Thu 25/Mar/2021 2:45pm [Last Comment]
Beauty Therapist intake April 2021 di Seri Kembangan

CIRI-CIRI:-
1. Mempunyai pengalaman dalam facial treament
2. PEREMPUAN sahaja
3. Fresh graduate dialu-alukan dan mesti mempunyai SKM 1,2 atau 3.

KELEBIHAN:-
1. Gaji yang menarik
2. Elaun diberikan
3. Komisyen yang tinggi
4. Hostel disediakan
5. Berdekatan public transport

Boleh klik link utk sebarang pertanyaan dan submit resume anda
(https://www.wasap.my/60132129118)

Niche: Kerja Kosong | Bisnes Spa Dan Facial | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Claire 11 - Fri 26/Mar/2021, 7:02pm
Hi, kami sedang mencari beauty salon yang berminat mengambil stok dari syarikat kami. Semua produk kecantikan dari Korea. Tidak perlu simpan stok. Secara Dropship. Kita akan tolong hantar kepada alamat customer. Miss boleh guna produk kita di beauty salon untuk customer.

Produk Korea kita diperbuat oleh pengusaha OEM untuk produk kecantikan yang berjenama seperti Chanel, Lancome, SK-II, Kose, Shiseido, LaMer & dll.

Anda boleh dropship tanpa modal, atau boleh keluarkan modal buat kali pertama ikut keupayaan anda, kedua kali tidak memerlukan modal sebab customer akan bayar produk untuk stok pertama. Jadi stok kedua dan berikutnya, menggunakan duit yang customer bayar. Cuma repeat balik step kemasukan stok sahaja.

~ Tanpa pembelian Minima
~ Tanpa Had Limit untuk order semula
~ Tanpa pembelian setiap bulan.. boleh beli sebotol dua, tanpa had harga pembelian
~ Website secara online dengan troli membeli-belah serta sistem pembayaran disediakan - Percuma tanpa bayaran sesawang seumur hidup

Selain daripada produk kecantikan korea, anda juga boleh memilih menjual produk keperluan harian direct dari Korea.

Jika berminat - sila hubungi : https://wa.me/60194902355..  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..