Jawatan Kosong RM2k - RM4k untuk Drivers, Despatch, Admin, Sales Marketing
Linda 576 - Fri 17/Mar/2017 7:58am [Last Comment]
Kami adalah syarikat Oil & Gas LCF yang sedang membangun dengan pesat. Oleh itu, kami mencari calon-calon yang ada pengalaman atau tidak dengan jawatan diatas

- KWSP dan PERKESO disediakan
- Minima SPM shj.
- Terbuka kepada semua lelaki atau perempuan
- Waktu bekerja Isnin hingga Jumaat
- Mempunyai lesen dan kenderaan sendiri
- Boleh berkomunikasi dengan baik
- Bekerja di sekitar KL atau selangor
- Gaji RM 2000 - RM 4000 bergantung kepada pengalaman .
- Mereka yang mempunyai pengalaman di dalam bidang pemasaran di galakkan memohon.

Sila Whatsapp sy 0129038141 spt dibwh -

-Nama :
-No i/c :
-Email :
-No H/p :
-Jawatan Dipohon :

atau email CV anda ke roslan850611@gmail.com.

P/s : Hanya shorlist candidates kita akan panggil untuk di temuduga.
SEMOGA BERJAYA

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Iamhafiz 2 - Fri 17/Mar/2017, 3:26pm
Assalam bos kalau di kl tu area mana?  
2. Gigie - Sat 18/Mar/2017, 10:50am
pekerja lelaki / perempuan di perlukkan:

* basic 
* komision 

anda yang berminat utk menjadi marketing dan agents ,boleh hubungi kami dengan segera ,kami lokasi di bandar baru ampang ,anda boleh hubungi kami dengan secepat mungkin ,,kerna kami punyai 3 kekosongn utk jawatan ini ,,,

*LELAKI / PEREMPUAN ( ATAS 19 TAHUN )
*BERMINAT ONLINE 
*TAHU KOMPUTER 
*MINAT BELAJAR 

CALL: 016 447 6706    
3. Amqist Tour N Travel M Sdn Bhd - Tue 28/Mar/2017, 10:43am
Saya berminat untuk mengisi kekosongan di syarikat tuan ....saya mempunyai lesen penuh B,D,E(bersendi/bas) klu dizinka 0126457680  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..