Jawatan Kosong Pembantu Akaun di Wangsa Maju!
Initialbizcorp @ Initial Business Consultancy Sdn. Bhd. - Fri 22/Mar/2019 10:22am
INITIAL BUSINESS CONSULTANCY SDN. BHD.
Jawatan: Pembantu Akaun

Skop kerja:
1. Susun, seragam dan failkan transaksi syarikat
2. Mengemaskini maklumat dalam accounting software
3. Mengesahkan transaksi yang direkodkan dengan dokumen sokongan (i.e. payment voucher, resit, penyata bank, etc.)
4. Lain-lain berkaitan perakaunan

Jantina: Lelaki / Perempuan

Kemahiran yang diperlukan:
1. Boleh bertutur dalam Bahasa Melayu / English
2. Tahu dan faham prinsip perakaunan
3. Teliti dan cekap
4. Mempunyai kemahiran dengan komputer (i.e. Microsoft Excel, accounting software)

Waktu bekerja: 8.30 pg – 5.30 ptg (Isnin – Jumaat)

Gaji: Bermula dari RM 1,200.00 (termasuk KWSP & SOCSO)

Telefon / Whatsapp kami segera! 017-3115774 atau 03-41315288 atau hantar resume anda di email kami initialbizcorp@gmail.com

*****

Position: Accounts Assistant

Description:
1. Compile, sort and file any documents related to the business transaction
2. Key in data into accounting software
3. Verify recorded transactions with its supporting document (i.e. payment voucher, receipt, bank statement, etc.)
4. Any tasks relating to accounting

Gender: Male / Female

Skills:
1. Well spoken in Malay / English
2. Good understanding of accounting principles
3. Detailed oriented
4. Basic computer skills (i.e. Microsoft Excel, accounting software)

Working hours: 8.30 a.m. – 5.30 p.m.

Salary: Starting from RM 1,200.00 with EPF & SOCSO included

Call / Whatsapp us now at 017-3115774 & 03-41315288 or drop off your resume at our email initalbizcorp@gmail.com

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. D Serai Spa - Wed 27/Mar/2019, 4:25pm
    Yang Berminat boleh baca dulu baru wassap, jangan tanya soalan yang jawapannya sudah ada di bawah...

    - lokasi spa di Sentul raya, kuala lumpur
    - yang boleh buat urutan badan dan kaki untuk Customer perempuan sahaja
    - boleh buat pedicure, manicure, facial muka, scrub :- paling utama boleh buat urutan
    - fresh graduate/ibu tunggal/pencari kerja yang SERIUS sahaja... (penat melayan pencari kerja yang main2..!)
    - untuk full time sahaja, jangan tanya untuk part time

    YANG ADA KENDERAAN SENDIRI SAHAJA, yang guna public transport jangan tanya ada public transport terdekat tak sebab SPA start closing 10.30pm ok (spa start open 11am).. NO HOSTEL..

    GAJI jangan tanya kat wassap sebab kene datang interview dulu (2pm only) (ikut pengalaman dan kepakaran) Bos sendiri yang akan bagi ikut expected salary u all...

    Lepas dah paham kat atas tu boleh wassap saya hari apa nak datang iv ya... office hour wssap admin 012 3513125..  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.