Jawatan Kosong Part Time/Full Time Gaji 5k Keatas
Fatine Adibaruslii Gmail Com - Fri 11/Sep/2015 1:35pm [Last Comment]
Tambah pendapatan secara part time atau full time sebagai ejen hartanah dengan company gergasi Malaysia.

Kelebihan :-

Masa fleksibel ? tak perlu datang office setiap hari
Tiada tekanan
Pendapatan lumayan ? komisen tinggi!
Boleh buat part time atau full time

Khas kepada mereka yang :-

? baru sahaja habis SPM/Sijil/Diploma/Ijazah
? tiada pekerjaan @ menganggur
? ingin menambah pendapatan secara sambilan
? ingin meningkatkan ekonomi keluarga
? Ingin menukar kerjaya yang lebih profesional

Berminat / Sebarang pertanyaan sila call/sms/whatsapp 012-5111303 (Chee Suzanna)

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Cool 3 - Fri 11/Sep/2015, 2:06pm
nak part time boleh tak??
no experience
010 273 2653 sara  
2. Ahmad Fedaeez B Md Kamal - Fri 11/Sep/2015, 2:27pm
nak part time boleh tak??
no experience
010 873 2474 ez  
3. Nona 19 - Fri 11/Sep/2015, 2:52pm
bole ke secara online and part time jer?

dan saya pun no experience

013-7766848  
4. Syamida 2 - Fri 11/Sep/2015, 4:00pm
BERMINAT UTK PART TIME....0166111695  
5. Ahmad Izzizuddin - Fri 11/Sep/2015, 4:18pm
email detail.
ahmad.izzizuddin@yahoo.com  
6. Idah Aina - Sat 12/Sep/2015, 5:12am
0173472167  
7. Cimbloan4u - Sat 12/Sep/2015, 8:42am
Email detail chinta.norlaila@gmail.com  
8. Online Biz 8 - Sat 12/Sep/2015, 10:04am
60 masuk ke account berturusan
layari: www.charityid.com/6031  
9. Amy 78 - Thu 17/Sep/2015, 9:52am
Just survey!!!

> Siapa yang berminat untuk mendapatkan muiltiple income @ full time job, part time job dalam career kewangan & perbankan yang BOLEH dapat income RM2000-RM5000

> Santai, buat kerja dalam 4, 5 hari je

> Dengan cara yang paling mudah full guide daripada saya sendiri

> Untuk skill & knowledge seorang advisor.

> Saya perlukan 50 orang untuk early stage pada awal oktober nant.

> Anda berminat? bole hubungi saya secepat yang mungkin

whatssap @ sms sahaja 013-2425025 (fahmi  
10. Fatine Adibaruslii Gmail Com - Wed 30/Sep/2015, 5:39pm
Kepada yg berminat tetapi tidak meninggalkan no tel , sila contact Che Suzanna di 012-5111303 . Pengambilan staff baru masih dibuka untuk anda . TQ :)  
11. Abang Mohd Shukri - Thu 1/Oct/2015, 2:35am
email shukri@gmail.com
0132727083  
12. Nazrin Nasuha - Sun 31/Jan/2016, 11:12am
Email...zuel1967@gmail.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..