Jana Wang Dengan Membuat Panggilan Kepada Rakan dan Keluarga Anda!
Nbintiismail - Wed 21/Nov/2018 7:19am [Last Comment]
Salam Sejahtera,

Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan.

Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelanggan dalam segala senario harian, seperti perbankan, hospitaliti, dan lain-lain lagi, tanpa input ataupun input yang minima. Anda boleh baca mengenai sistem IVR dengan lebih lanjut di sini.

Demi mencapai objektif ini, kami sedang mengumpul sampel pertuturan untuk perbualan umum orang ramai melalui perbualan telefon bagi tujuan penyelidikan dan latihan mesin.

Pihak kami akan menyediakan segala yang anda perlukan untuk tugasan ini: Akses ke pengantara muka untuk perakaman panggilan, senarai topik-topik yang boleh dipilih (contoh: percutian, wayang, rakan, kewangan) dan insentif yang lumayan akan dibayar melalui Paypal ataupun Payoneer sebanyak USD 10 (≅ RM 42) untuk 4 panggilan yang dibuat (Walau bagaimanapun, sekiranya anda membuat kurang dari 4 panggilan, anda akan dibayar secara berkadar).

Anda dan penerima panggilan mestilah:
• berumur 18 tahun ke atas
• bertutur dalam Bahasa Malaysia sebagai bahasa ibunda dan tinggal di Malaysia (kedua-dua pemanggil harus mempunyai loghat Malaysia)
• belum lagi menyertai projek ini
• memiliki telefon bimbit (talian tetap tidak boleh digunakan)

Untuk mendaftar, sila klik pada pautan di bawah dan hantarkan borang secepat yang mungkin: (copy-paste pada bar carian jika pautan tidak dipaparkan dengan betul)

https://appen.formstack.com/forms/eoi_mly

Kami sangat berbesar hati atas kerjasama anda bagi merealisasikan projek ini! Sebaik sahaja kami mencecah bilangan perserta yang diperlukan, projek ini akan tamat.

Sekian, Terima Kasih,
The Appen Global Team

Niche: Kerja Sambilan | Iklan Terbuka | Perisian Komputer | Web Media Sosial | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nbintiismail - Wed 19/Dec/2018, 10:19am
Edit:

Anda akan dibayar USD 14 (≅ RM 58) untuk 4 panggilan dibuat dan diluluskan oleh pihak QA kami!  
2. Mohd Isa Bin Abd Kadir - Thu 27/Dec/2018, 3:26am
Saya nk cuba  
3. Nbintiismail - Thu 27/Dec/2018, 5:17pm
Sila Berdaftar menggunakan pautan di bawah

https://appen.formstack.com/forms/eoi_mly  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..