Jana Pendapatan RM1k - RM4 Seminggu
Radya Beauty Hq @ Radya Beauty HQ - Fri 1/Mar/2019 2:59pm
(ATTN!!!)...#WARASABAH APAKAH ITU PROJEK SIS ROSE By Radya Beauty HQ?

Sistem buat Du1t dan Emas time kita tidor... :)

Satu sistem yang dikaji untuk menyelesaikan masalah semua orang pada zaman yg semakin mencabar dan sukar.

Sekali sahaja anda join dengan nilai RM30 (pendaftaran) dan RM69.90 (dapat produk) lepas tu takpayah RESTOCK!.

Tapi masih dapat semua kelebihan ni....

* Dapat sistem bisnes bernilai RM2599 sendiri.

* Boleh print PENYATA GAJI sendiri dan memilih gaji sendiri.

* Dapat BONUS bulanan dipertengahan bulan.

* Dapat reward EMAS jika jualan/pembelian melebihi TARGET unit.

* Dapat kelas free online marketing dan offline setiap bulan.

*Tak perlu simpan stok dan pos barang (tak risau stok lapuk).

*HQ manage semua benda, ejen fokus on marketing shj. Ada banyak lebihan jam utk buat sales.

* Boleh nampak pelantikan setiap agen di bawah ejen. So ejen nampak mana team yang aktif dan tidak dan HQ bantu leader bagi hadiah dekat ejen mereka.

*TANPA MODAL BULANAN Sebab order through sistem bila kita dah confirm dapat order from customer. TAKDE RISIKO.

*Sistem yang adil untuk setiap Ejen jualan tiada istilah ketua makan lebih anak buah buat kerja.

*Bisnes yg boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja walau sedang bekerja atau surirumah dan persara.

*Sistem yang mudah diakses di mana sahaja.

Bisnes Era baru membawa kita kepada sistem dan servis paling baik.. dan ini apa yang kami sediakan di Projek Sis Rose :)

# So macamana? Berminat? Pm ATAU LETAK NO TEL ANDA DIRUANG KOMEN.... bina pendapatan bersama kami segera!!!!.

#projeksisrose
#radyahq
#radyajourney

0128390384

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga
     
  1. Kay End - Sat 2/Mar/2019, 11:32am
    pls email detail to knizam_9897@yahoo.com..TQ  
  2. Izzat 124 - Sat 4/May/2019, 4:34pm
    Pm 0134555351  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.