Jana Pendapatan Mudah.
Jodohsamurai - Fri 16/Mar/2018 12:45pm [Last Comment]
PELUANG JANA PENDAPATAN SEHINGGA RIBUAN RINGGIT SETIAP BULAN DENGAN HANYA BERKONGSI URL

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?

Lebih merunsingkan, anda masih belum mempunyai idea perniagaan apa yang anda harus jalankan.

Tak mengapa. Jom sertai Program Affiliate BAITULJANNAH dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan dengan hanya berkongsi URL.

Daftar sekarang di:
https://baituljannah.co/affiliate/F48JQ-MY

Keistimewaan sistem affiliate kami ialah:

1. Pendaftaran percuma.

2. Anda tidak perlu menjual barang. Anda tidak perlu menguruskan order / pembelian.

3. Anda hanya perlu mengajak rakan-rakan anda mendaftar di Baituljannah.com sama ada untuk mencari jodoh atau untuk menjadi ejen affiliate seperti anda.

4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsapp dan Telegram. Kemudian, bersedia untuk menerima komisen.

5. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana BAITULJANNAH beroperasi.

Sertai Program Affiliate BAITULJANNAH sekarang juga untuk menjana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit setiap bulan.

Layari:
https://baituljannah.co/affiliate/F48JQ-MY
https://baituljannah.co/affiliate/F48JQ-MY
https://baituljannah.co/affiliate/F48JQ-MY

Niche: Affiliate Website
 
1. Jodohsamurai - Fri 16/Mar/2018, 12:48pm
*
**CARI JODOH...CARI JODOH!**

Anda masih keseorangan?
Sedang mencari teman hidup?

Bina profil secara PERCUMA di Baituljannah.com, sebuah laman web cari jodoh MUSLIM yang membuka peluang untuk anda bertemu calon pasangan sejati yang dicari. Jadi salah seorang daripada puluhan ribu calon yang sudah mendaftar. Bersama-sama kita berdoa semoga segala urusan dipermudahkan serta diberkati. Sebarkan berita gembira ini.

Layari website ini untuk mendaftar:
https://baituljannah.co/jodoh/F48JQ-MY

Anda berasa bimbang dengan keselamatan privasi anda? Jangan bimbang kerana:

1. Nama, nombor telefon dan emel anda adalah dirahsiakan dan tidak dipaparkan di profil anda.

2. Sistem anti-SEO. Enjin carian seperti Google dan Yahoo tidak dapat mencari akaun anda.

3. Baituljannah.com mengawasi sebarang bentuk spam.


DAFTAR SEKARANG di:
https://baituljannah.co/jodoh/F48JQ-MY
https://baituljannah.co/jodoh/F48JQ-MY
https://baituljannah.co/jodoh/F48JQ-MY  
2. Azeme - Mon 19/Mar/2018, 11:38am
more info to me handsetman@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..