Jana Pendapatan Bersama Anis Choc Moist Cake
Misha Umaira - Wed 8/May/2013 12:09pm [Last Comment]
Salam kepada semua warga majalah.com yang masih tercari2 bisnes apakah yang dapat menjana pendapatan dalam masa yang singgkat!!!Anis Choc Moist Cake adalah jawapannya.Kami adalah pengedar Anis Moist Cake di kawasan Muadzam Shah Pahang.Sesiapa berminat untuk meletakkan produk terbaik ini di kedai2,restoran,cafe uniten,hospital,koperasi sekolah,kantin sekolah atau cafe di kawasan anda. Bagi suri rumah pula,anda boleh mengambil tempahan untuk apa2 event sekolah,kenduri kahwin,ekspo atau apa sahaja. Hanya order dengan kami,kami akan hantar. Anda boleh tinggalkan no phone atau emel.Kami akan hubungi anda secepat mungkin. Raya dah nak dekat...bila lagi? Mulakan dari sekarang.Harga terbaik kami berikan...HANYA YANG PANTAS AKAN BERJAYA!

Niche: Tempahan Kek Dan Coklat
 
1. Aizuddin 27 - Sun 12/May/2013, 1:40pm
email detail dgn gambar skali ye.. iyz_aizuddin@yahoo.com  
2. Amirul Azrai - Sun 12/May/2013, 7:40pm
saya nak, berikan sbutharga
amirul_azrai@yahoo.com  
3. Khairulj - Tue 14/May/2013, 7:48am
email detail...
khairullj@yahoo.com  
4. Aliza 28 - Wed 15/May/2013, 12:17pm
email detail..berminat sangat
aliza.azizi@yahoo.com.my  
5. Borongasia - Fri 17/May/2013, 11:27pm
salam...sesiapa berminat jadi agen dropship tshirt kanak2 semurah RM 8.00.emel kami di smartbiz0302@outlook.com  
6. Misha Umaira - Sat 18/May/2013, 10:29am
salam...check emel.saya dah hantar detail.tq  
7. Shuhairul - Sat 18/May/2013, 12:01pm
Salam misha tumpang iklan yerk...sy ada stock dan pengedar tepung moist cake..dlm packing 1kg..kalau ader berminat utk pasarkan atau tempahan boleh call/sms utk maklumat lanjut 013-3017034/016-9930911 hairul  
8. Faezah 32 - Mon 20/May/2013, 11:06am
Kepada usahawan2 di luar sana, BERJAYA GROUP melalui COSWAY kini memberi peluang kepada rakyat Malaysia terutamanya BUMIPUTRA untuk menjadi Pengusaha Store Ecosway Pharmacy dengan hanya 1000 outlet sahaja yang ditawarkan!!!! Dengan modal serendah RM5,200 sahaja anda boleh memilik perniagaan sendiri yang berkonsepkan ala watson/guardian!!!

Semua kos ditanggung oleh pihak syarikat seperti:

- Pengubahsuaian kedai
- Sewaan, deposit kedai
- Bil elektrik, air
- Bil telefon, internet (diberi rebat RM200)
- 8000 stok produk free (secara consignment)
- cctv, DVD, plasma tv,
- Penghawa dingin
- Promosi
- Latihan
- Gaji ahli farmasi
- Uniform
- Kelengkapan peralatan dalam premis
dan pelbagai lagi,...

Hubungi segera sementara subsidi dan kuota yang ditawarkan masih ada...kini hanya tinggal kuota sebanyak 800 kedai sahaja lagi...jgn lepaskan peluang keemasan yang ada ini!!!

# Hanya ditawarkan kepada yang benar2 serius dan berminat untuk sertai sahaja!!!

Cepat hubungi:
Faezah; 017-9406772
Azha; 017-9406771
email: cbp8495@yahoo.com  
9. Fikrimohamad8 2 - Thu 11/Jul/2013, 11:00pm
emel ke fikrimarani@yahoo.com  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..