Jana Income Sehingga RM800 di Bazar Ramadhan 2011 Dalam Masa 3 Jam!
Rossy09 - Wed 29/Jun/2011 2:39pm [Last Comment]
PERHATIAN! Adakah Anda Nak Cari Duit Extra Di Bazar Ramadan Tapi Tak Tahu Jual Apa DIJAMIN MELETUP? Atau Anda Dah Penat Berniaga Setiap Tahun Tapi Tak Pernah Untung?


Usah Risau! Kini Ada Penyelesaiannya. Saya Akan Bongkarkan Rahsia Bagaimana Untuk Menjana Pendapatan Di Bazar Ramadan Sehingga RM800 Dalam Masa 3 Jam! Teruskan Bacaan....

Warga Majalah yang dihormati..

Siapa Saya?

Saya Mizan Sulaiman telah terlibat dalam bisnes offline seperti pasar malam, bazaar niaga, ekspo,dan bazar ramadhan secara part time sejak 2008. Blog saya adalah
www.mixzan.wordpress.com..Kenali saya dengan lebih lanjut di sana ya!


Tanpa banyak songeh lagi, ebook keluaran pertama
saya :

MEMPERKENALKAN.....

Rahsia Jus Bazar Ramadhan
"Teknik Sulit Jana Income Sehingga RM800 Dalam Masa 3 JAM!"


Apakah rahsia yang konon-konon rahsia sangat tu?


Modul 1: Pra Ramadhan...Langkah Pertama

Anda pertama kali mencuba berniaga di bazar ramadhan? Tak tahu cara nak dapatkan tapak bazar?Syarat-syarat untuk berniaga...Lokasi pilihan terbaik?

Apakah peralatan asas yang WAJIB ada untuk semua peniaga bazar ramadhan...kat mana boleh beli semua tu?.. Saya kongsikan semuanya di dalam modul pertama ini khas untuk anda..gambar peralatan pun ada supaya anda lebih jelas!

Modul 2: Rahsia Jus Bazar Ramadhan

Ketahui 8 jenis jus buah paling meletup dan terlaris di bazar Ramadhan 2010! ...Silap memilih, jualan anda tak laku!

Apakah peralatan dan bahan-bahan utama yang anda perlu ada untuk membuat jus dengan pantas, sedap, dan digemari ramai?...Anda tak perlu membazirkan wang membeli fruit-mixer yang mahal.Gunakan saja peralatan dan bahan-bahan di dapur rumah anda seperti yang saya syorkan..

Modul 3: 8 Resepi Jus Bazar Ramadhan

Pelajari resepi dan teknik istimewa membuat 8 jus terlaris yang ditunjukkan secara langkah demi langkah dan bergambar. Istimewanya dengan resepi dan teknik ini, anda mampu menjimatkan modal tetapi untung tetap tinggi.

Tips memilih buah-buahan yang segar dan paling penting murah!Anda tak perlu lagi susah payah nak semak dan bandingkan harga buah di setiap kedai, pasar borong atau pasaraya.. Semuanya telah dicatatkan untuk panduan anda. pssst...saya bocorkan satu tips iaitu beli buah tembikai merah dengan harga RM0.99 sebiji pada hari ..................... di pasaraya X.Jimat..Jimat!

Ketahui tips dan petua bagaimana untuk kekalkan kesegaran jus buah tanpa menggunakan pengawet atau campuran bahan kimia lain...

Nak bagi jus anda lebih menyerlah, cantik dan umphh berbanding pesaing-pesaing?..Tiru tips saya iaitu dengan mencampurkan beberapa titik .................. , dan beberapa sudu ............................ ke dalam balang jus.

Modul 4: Teknik Sulit Jana Income Sehingga RM800 Di Bazar Ramadhan Dalam Masa 3 Jam!

Modul akhir sekali dan ditunggu-tunggu...pendedahan teknik sulit bagaimana untuk menjana RM800 dengan menjual jus buah di bazar ramadhan dalam masa 3 jam.

Saya akan tunjukkan dengan terperinci cara mengira kos dan untung hingga anda juga mampu meraih untung lumayan sedemikian di dalam modul ini..Tak ada rahsia-rahsia lagi!

Anda seorang guru, kerja-gomen, pekerja kilang, sektor swasta, pemandu teksi, suri rumah, student U atau angkasawan yang tak ada masa tapi masih ingin jana income lumayan di bazar ramadhan?...Jangan risau. Saya juga kakitangan kerajaan.

Ketahui bagaimana saya menjadi taukeh kepada 2 gerai jus serentak tanpa perlu ponteng atau berhenti kerja!Saya akan dedahkan bagaimana mengurus masa dan gerai, mencari pekerja dan bayaran upah yang setimpal.

5 tips penting yang anda perlu tahu untuk menyokong dan membantu jualan anda. Jangan terlepas tips yang sangat berguna untuk semua peniaga di bazar ramadhan.

Takut rugi bila hujan melanda?-Usah risau, saya akan dedahkan taktik dan strategi rahsia bagaimana langkah-langkah yang perlu diambil supaya tak alami kerugian yang terlalu tinggi.

Berapa Harga Jualan?

Secara jujurnya harga bagi produk ini apabila dilancarkan adalah lebih dari RM60 kerana pengalaman yang saya kongsi di dalam ebook ini begitu bermakna.

Namun untuk harga Pra Pelancaran (Pre Launch) adalah RM40 sahaja!!! Terhad KEPADA 30 ORANG PEMBELI TERAWAL saja.

INGAT, TAWARAN HANYA SEHINGGA (Ahad )3HB Julai 2011 Sahaja! Dan..


Grab sekarang sementara masih pada harga RM40..


P.S: Anda boleh bersusah payah try 1-2 bulan cari maklumat sendiri di internet!

Atau...

Jimat masa, tenaga, malah wang anda!
Beli sekarang dari saya!

Dapatkannya sekarang.

bank in ke akaun saya:
Maybank
No Akaun 114085829101

Atau

CIMB BANK
No Akaun: 12750009693526

Dan emailkan bukti pembelian dengan tajuk "BELI RAHSIA JUS BAZAR RAMADHAN" ke mizzan11@gmail.com


Link download akan diemailkan ke email anda dengan sepantas yang mungkin dalam masa 24 jam.

Niche: Bisnes Pasar Malam | Bisnes Ebook
 
1. Hidayah 12 - Wed 29/Jun/2011, 3:25pm
slm...thanks for the info..
sebelum tu...sy nk minx pendapat ckt..
sy memg da mula beniaga minuman tp buat secara part time je..yg buat sy runsing ni..sy bekerja disektor kerajaan juga..bole ke sy ikut kursus pengendalian makanan..ada yg kata xbole..mcm mana saudara juga bekerja disektor awam bole melibatkan diri scr aktif dlm peniagaan...hope bole kongsi2 dgn sy...tqvm..  
2. Matju 2 - Wed 29/Jun/2011, 3:57pm
lagi bagus mcm cik rossy kita ni,jual buku jek.xpyh niaga pasar malam lagi or bazar ramadhan...  
3. Rossy09 - Wed 29/Jun/2011, 5:08pm
cik hidayah 12,

tak ada masalah pekerja kerajaan ikut kursus Asas pengendalian Makanan..jika kursus ini yang Hidayah 12 maksudkan..

Kursus tersebut wajib ke atas peniaga makanan dan minuman..terutamanya peniaga bazar ramadan nanti..Tak lengkap borang permohonan untuk apply tapak jika tiada sijil kursus asas tersebut.  
4. Rossy09 - Wed 29/Jun/2011, 5:18pm
Cik Hidayah 12...

Kerja gomen kan cuma 8-5pm..Lepas tu tak ada masalah jika kita nak aktif buat bisnes apa pun.

Jika di bulan ramadan, saya akan jadi EXTRAVAGANZA aktif dalam bisnes..sebab time ini lubuk duit..Daripada layan perut yang lapar, lebih baik kita layan bisnes..hehe

Tetapi kena pandai uruskan masa. Semua tu ada ditulis detail di dalam ebook ya...

Kalau Cik Hidayah 12 nak tahu lanjut, beli la ebook ni...Saya bagi special diskaun...  
5. Rossy09 - Wed 29/Jun/2011, 5:32pm
Matju 2,

ebook ini panduan untuk mereka yang belum tahu selok belok berniaga..

Maklumat di internet memang dah ada tapi yang mana satu nak follow?..Sebab itu saya jadikan ia dalam bentuk ebook begini...berdasarkan pengalaman dan setakat yang saya tahu.

Oh ya...saya masih berniaga secara offline dan online..Sekarang pun dah tak sabar nak sambut ramadhan...  
6. Faizal Ayen - Wed 29/Jun/2011, 6:27pm
lu cilok ebook org ke bai..atau dlm erti kata lain..lu "re-sale" ebook ke??

kepada yg lain... sila layari web nie..ori punya...dia nie x bg web sbb xde ...cilok je pandai...

http://jus-sempoy.com/  
7. Pokmejutaweabtaufan - Wed 29/Jun/2011, 10:25pm
cilok ke xcilok ke xde hal yg penting kerjasama; tapi yg musykil rm800 3 jam wow!!! kalah gaji ceo - ada udang sebalik mee kot! saya bisnes emas & forex pun xleh dapat banyak tu cuma boleh dapat rm375 sehari.  
8. Rossy09 - Wed 29/Jun/2011, 11:21pm
Tuan Faizal Ayen yang budiman,

baca betul2...saya ada letakkan blog www.mixzan.wordpress.com. Minisite jusbazaramadhan juga akan dilancarkan tak lama lagi.

Kandungan ebook ini berbeza dengan jus-sempoy tu...tak ada istilah cilok di sini. Dah baca ke ebook ni sampai boleh kata ini ebook re-sale?  
9. Rossy09 - Wed 29/Jun/2011, 11:36pm
Tuan Pokmejutaweabtaufan Yang Budiman,

Berniaga kuih muih pun tak kurang rm200 boleh dapat time puasa..

Ada yang dapat lebih 1k di bulan ramadhan..

Jual mee udang pun laris juga tu! Cubalah ya..  
10. Ayushop - Thu 30/Jun/2011, 7:03am
Salam...tumpang komen sikit...jgn marah ye...

Bulan ramadhan..adalah bulan keberkatan...penuhi dgn amalan yang semestinya xde dibulan lain..bahagikan masa supaya biz diberkati...

mengingati saya sendiri dan yang lain..  
11. Rossy09 - Thu 30/Jun/2011, 4:24pm
Ayushop,

terima kasih kerana mengingatkan..

Insyaallah, boleh diseimbangkan biz dengan amalan di bulan puasa...tak ada masalah  
12. Rossy09 - Fri 1/Jul/2011, 10:52am
UPDATE!!!

Telah 5 orang grab ebook ini hingga jam 10.00 a.m Jumaat 1 Julai 2011!!

Tinggal 25 kuota pembeli untuk harga special RM40..Jualan akan ditutup serta merta
hari Ahad 03 Julai 2011.Cepat!Cepat!  
13. Matju 2 - Fri 1/Jul/2011, 12:00pm
harapan sy kepada pembeli agar dapat cuba secara reality secepat mgkn..cepat beli ebook dan terus buat...harap buleh dapat rm800 yg di terangkan oleh pn rossy kita...  
14. Rossy09 - Fri 1/Jul/2011, 12:21pm
MatJu 2..

Itu juga harapan saya...  
15. Rossy09 - Sun 3/Jul/2011, 3:12pm
LAGI UPDATE!!!

Ada lebih kurang 8 jam saja lagi untuk beli ebook ini dengan harga rm40.

tepat jam 12 a.m, 4 julai 2011(isnin) jualan prelaunch di forum ini akan ditutup. Walaupun kuota 30 pembeli tak penuh!

Cepat grab ya!

ikuti blog saya www.mixzan.wordpress.com utk update terkini...  
16. Rossy09 - Mon 4/Jul/2011, 12:02pm
salam warga majalah,

prelaunch ebook jus bazar ramadhan di Majalah TELAH DITUTUP!

Terima kasih semua.


Pihak Admin...please remove this advertisement.

Terima kasih pihak admin majalah.
Sekian.  
17. Norsufiana Saupian 2 - Tue 5/Jul/2011, 12:29am
Salam,,, Kepada tuan/puan yang berminat utk berniaga brooch,just call me 0192652062.Kita bincang2  
18. Rossy09 - Thu 7/Jul/2011, 11:08am
rom im an imanjawa@gmail.com
to mar mizz
date Fri, Jul 1, 2011 at 11:47 PM
subject Re: komen tuan


bagi saya,kandungan ebook rahsia jus bazar ramadhan ni lengkap sebagai
panduan utk para peniaga sperti saya memulakan bisnes nnti..
bila saya baca buku ni..isinya lbih jelas mngkin bdasarkan pngalaman
penulis yg penah meniaga dlu..
- Show quoted text -


On 7/1/11, mar mizz wrote:
> salam tuan imanjawa,
>
> bagaimana dengan kandungan ebook rahsia jus bazar ramadhan? saya harap
> tuan faham apa yang ingin saya sampaikan.
>
> jika tuan sudi, hantarlah komen atau kutukan..saya sedia terima semua
> tu..hehe
>
>
> sekian,
>
>
> mizzan sulaiman
>
Reply

Forward



Reply
|

terima Kasih TUAN imanjawa,

memang ia ditulis berdasarkan pengalaman sendiri. tahun ini juga saya
akan berniaga sama seperti tahun-tahun yg lepas.
Cuma tahun ni saya lega kerana adik ipar dapat bantu saya sepenuh masa
nanti.Dia tengah cuti sem...Tak payah nak cari
pekerja lagi...hehe.

terima kasih atas komen ikhlas tuan.

sekian,


....komen dan testimoni daripada seorang pembeli  
19. Rossy09 - Thu 7/Jul/2011, 11:18am
Harga ebook ini telah dinaikkan kepada RM50!

sila ke blog www.mixzan.wordpress.com utk update terkini..

terima kasih  
20. Rossy09 - Thu 14/Jul/2011, 11:05am
minisite jus telah diuploadkan! Sila layari:

www.jusbazaramadhan.com........

Ebook kini berharga RM50 beserta bonus percuma untuk pembeli:

bonus 1: ebook resepi coconut shake ice blended extravaganza!

dan satu lagi ebook bonus yang hot akan turut diberikan kepada pembeli(masih dalam pembikinan)  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..