Jaminan Nabi Muhammad
Shafie Bin Ahmad Yusoff - Tue 1/Jan/2019 7:40am [Last Comment]
as salamualaikum warga majalah.

saya tiada tempat nak mohon pertolongan selain dgn cara ni. utk warga majalah yang baik hati dan murah hati serta hartawan, say ingin memohon meminjam RM 5000 untuk saya buat perniagaan.

RM 5000 tu saya hanya mahu beli barang perniagaan (bukan bagi kat tangan saya) terus beli barang tersebut.

saya akan bayar duit RM 5000 tu dalam tempoh 6-12 bulan dengan jaminan atas nabi saya dan sekalian nabi muslimin muslimat iaitu NABI MUHAMMAD SAW.

Sesiapa yg sudi bantu boleh call /wassap saya di 0108704724

IKHLAS DARI SHAFIE

Niche: Mencari Pelabur | Pembekal Barang Runcit
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Nnzak - Tue 1/Jan/2019, 1:50pm
    assalam... sy dgn kawan ada buka kiosk sata dan otak2.. jika berminat nk join dgn kami.. sy boleh dulukan utk tuan...lokasi sy di perlis dan kedah.. 017-4907629  
  2. Shafie Bin Ahmad Yusoff - Tue 1/Jan/2019, 11:16pm
    maaf cik...saya di klang...sebenarnya saya nak beli cili giling dalam kuantiti yg banyak untuk saya edarkan ke kedai2 runcit di area selangor...sy dah dapat pengilang cili giling (bumiputra)...dan saya dah cari 150- 200 kedai utk dibekalkan cili giling...tapi modal takde...so duit tu beli cili giling  
  3. Nnzak - Wed 2/Jan/2019, 9:01am
    in shaa ALLAH, sy akan ke serembang 7-9/1 ni nanti.. boleh jumpa jk ada kesempatan utk berbincang... sy juga buat coaching pengurusan risiko, perniagaan, kewangan, pelaburan..  
  4. Shafie Bin Ahmad Yusoff - Wed 2/Jan/2019, 10:36am
    boleh...xde masalah  
  5. Mohd 1147 - Wed 2/Jan/2019, 9:19pm
    Salam.
    Sy lbh minat sebgi rakan usahasama. Modal dari pihak sy. Klu minat blh bincang.
    Sy dr klang. Cipta mesin2 utk industri iks sprt mesin sos,cili giling, kicap dll. Hp 0122020819  
  6. Wahmarketings Com - Thu 3/Jan/2019, 10:42pm
    Jangan main nama nabi muhammad bang. nanti makan diri. kalau nak pinjam duit Aeon credit ada buat pinjaman 5k utk 6 bulan sekarang. diorang punya bunga tengah murah..  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.