Iumrah Rakyat Mampu Milik RM 3,999.00 (Pakej 11 Hari 9 Malam) Bulan Jun 2013
Rose79 3 - Tue 9/Oct/2012 1:50pm [Last Comment]
"Umrah ke Umrah berikutnya menghapuskan (dosa-dosa kecil) yang ada antara keduanya dan haji yang mabrur (yang diterima) tiada balasan baginya melainkan syurga" - Hadis Riwayat Al-Bukhari dan Muslim.

Umrah ini dikelolakan oleh I Umrah Rakyat Sdn Bhd sebuah anak syarikat iEPU Holdings Sdn Bhd dan dikendalikan bersama agen-agen umrah terkemuka seperti Fairooz Travel dan MR Travel yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang ini.

Pakej merangkumi pengangkutan, penginapan, kursus umrah dan mutawif serta insuran perjalanan dan lain-lain (Pakej bersamaan dengan harga pakej RM 5,500 bagi syarikat lain).

Sekiranya berminat serta mahukan keterangan lanjut, sila hubungi saya, Pn. Rose di talian 017-6940979 atau drop email kepada saya rose.iumrah@gmail.com untuk maklumat program.

Terima kasih, Wassalam.

Niche: Haji Dan Umrah
 
1. Shimj - Tue 9/Oct/2012, 4:47pm
minat emel me
shimj57@gmail.com  
2. Rose79 3 - Tue 9/Oct/2012, 5:05pm
Salam Shimj, sy dh email, boleh semak di inbox, tq.  
3. Mkk - Tue 9/Oct/2012, 10:14pm
salam, berminat utk tahu lbh lanjut. Email: mkk1504@gmail.com  
4. Rose79 3 - Wed 10/Oct/2012, 7:25am
Salam Mkk,
Sy dh email yea, t check inbox. Tq  
5. Rose79 3 - Thu 11/Oct/2012, 7:23am
40 seat telah diisi, tnggal 60 seat shj, cepat dptkan seat anda hari ini sementara msh ada kekosongan lg...tq  
6. Ayun - Thu 11/Oct/2012, 9:19am
Minta emailkan ke ayun_redeight@yahoo.com. Tq  
7. Rose79 3 - Thu 11/Oct/2012, 2:54pm
Salam Ayun, sy dh email yea, tq  
8. Rose79 3 - Fri 12/Oct/2012, 8:29am
Assalammualaikum wbt dan Selamat Sejahtera...
Selama sy iklan Pakej Umrah nie tiada pula org tanya kenapa murah berbanding pakej lain??? Kalau ada yg berminat nk tau PM sy dan tnggalkan alamat email, tp kalau tidak pn xpe ;-), seriously sharing is caring , hihihihihihihihih, Wassalam...  
9. Rose79 3 - Fri 12/Oct/2012, 8:49am
Salam,
Sila layari www.iumrahrakyat.com bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai pakej umrah mampu milik ini beserta tarikh penerbangan utk tahun hadapan, atau hubungi sy seperti no. talian tersebut di bawah bg arrangement temujanji, Wassalam.

--
Regards,


Rosnani bt Md Sen,
Pengurus Perunding Umrah
I Umrah Rakyat Sdn Bhd (988835-H)
Subsidiary iEPU Holdings Sdn Bhd
No. 56, Jalan PP 1,
Taman Pinggiran Pedas,
71400 Pedas,
Negeri Sembilan Darul Khusus.
Tel: 017-6940979 Fax: 06-6851292

HQ:
Lot 2-2-9 C & D,
Tingkat 2, Wisma Rampai,
Jalan 34/26, Rampai Town Centre,
53300 Kuala Lumpur.
Tel: 03-41310473 Fax: 04-41421946
Website: www.iumrahrakyat.com
Office Email: admin@iumrahrakyat.com  
10. Freda - Sat 13/Oct/2012, 12:35am
Aslmkum..berminat .pls email ke meofa2308@yahoo.com
tq  
11. Rose79 3 - Sun 14/Oct/2012, 7:30pm
W'salam Freda,
Sy dh email yea, tq  
12. Yani Muhamad - Mon 15/Oct/2012, 11:46pm
Salam..sila emailkan pakej umrah pada bulan puasa tahun depan 2013. nifm.yani@gmail.com  
13. Qistina 4 - Wed 17/Oct/2012, 11:24am
salam berminat...
sofeakhairin@gmail.com  
14. Rose79 3 - Thu 18/Oct/2012, 3:43pm
Yani, sy tnggu HQ bg harga, Qistina sy dh email yea, tq.  
15. Rose79 3 - Fri 19/Oct/2012, 12:10pm
Sebarang maklumat lanjut sila hubungi Pn. Sharifah di 013-3832206 atau ibupejabat 03-41310473, tq  
16. Kayrul 6 - Sun 21/Oct/2012, 12:35am
Saya dah lihat website I Umrah Rakyat nie... agak menarik. tapi bila saya check dengan Kementerian Pelancongan, Fayrooz Travel nie tidak mempunyai Lesen Pelancongan @ Travel Agensi Haram... boleh berikan pengesahan tak..? sebab nak gi tanah suci nie taknaklah guna travel agensi yang haram kan...  
17. Ariz 4 - Sun 21/Oct/2012, 2:18pm
kayrul...setahu saya fayrooz sudah mendapat pengiiktirafan dari jakim...malah ustaz fauzi pengacara alkuliyah sendiri bersetuju menjadi penasihat syariah untuk fayrooz...  
18. Izzati 23 - Mon 22/Oct/2012, 1:57pm
salam,, email sye,, faziraizzati@yahoo.com  
19. Kayrul 6 - Tue 23/Oct/2012, 9:19am
Ariz 4, TQ atas info. sebab saya baca di kebanyakan blog dan juga surat khabar minta orang2 yang ingin mengerjakan umrah membuat pemeriksaan ke atas agensi pengendali umrah dengan Kementerian Pelancongan Malaysia. Bila saya semak di Website Kementerian Pelancongan, Fayrooz tiada dalam senarai agensi pelancongan yang berdaftar.  
20. Ariz 4 - Tue 23/Oct/2012, 11:31am
kayrul sekarang mereka gunakan nama mr travel untuk disenaraikan di kementerian pelancongan...  
21. Rose79 3 - Tue 23/Oct/2012, 12:41pm
Salam,
Mohon maaf disebabkan kekangan masa, mohon Tuan/Puan sekiranya berminat dgn pakej ini menghubungi saudara saya di iUmrah Rakyat HQ, Cik Mieya di talian 013-2341490 atau email mieya.f@gmail.com atau bos kami Pn. Sharifah di 013-3832206 untuk keterangan lanjut. Sebarang kesulitan amat dikesali. Wassalam.  
22. Joedesign - Wed 31/Oct/2012, 1:31am
umrah bersama kami agensi pengembaraan asari murni sdn.bhd kami berikan harga yg jauh lbh murah

salleh 013-4051682  
23. Kayrul 6 - Thu 1/Nov/2012, 2:30pm
Susah jugak nak percaya nie... kalau betul telus, nyatakan sebenar2nya agar kami sebagai pengguna boleh melihat kesahihannya dan boleh ke agensi pelancongan tersebut mencari kebenaran. Kalau melalui iUmrah Rakyat nie.... mungkin ianya agent sahaja. MR Travel tu pun, nyatakan lah MR Travel yang mana satu... bagilah nama penuhnya serta no KKPL nya.. baru penguna tidak curiga... harap maaf...  
24. Ezemarketer - Sat 17/Nov/2012, 10:08am
Assalam, sekadar membantu memberikan infomasi : MR Travel & Services Sdn Bhd-737512-X / KPL 5249. (www.jomholiday.com)  
25. Riezal74 - Thu 22/Nov/2012, 4:47am
mcmana asari murni kata lebih murah ... lihat lebih lagi dri pakej umrah yang lain
maaf sekadar mencari yang mana benar dan ikhlas dalam mengiklankan perkara yang baik  
26. Zamzam 2 - Thu 22/Nov/2012, 6:30pm
nak buat ibadat pun susah...ramai sangat yg nak ambil kesempatan...
dunia..dunia...  
27. Camaro 4 - Wed 19/Dec/2012, 12:56pm
mmmmmm..... Fayrooz Travel Associates merupakan Syarikat Sdn Bhd berdaftar : 526807-M & No. Lesen Pelancongan KPL/LN6491... Hubungi 03-4149 5702 / 5703 untuk sebarang pertanyaan... Sekiranya terdapat sebarang kemusykilan, sila hubungi pihak kami secara terus... Tolong jangan buat tuduhan yang melulu di dalam laman blog... Berdosa memburukkan nama syarikat...  
28. Butik Jari Emas - Fri 25/Jan/2013, 10:32am
assalamualaikum. kami (Butik Jari Emas) menjual kelengkapan haji dan umrah serta jubah muslim dan muslimah. untuk maklumat lanjut, anda boleh menghubungi kami di talian 0132989222 / 035167222 atau email kami di jariemas_solutions@yahoo.com atau search facebook kami " Butik Jari Emas Page " . Sekian, Waltaufiq walhidayah, Assalamualaikum Wbt :)  
29. Azizulkhir - Wed 6/Feb/2013, 10:07pm
minta emailkan kpd saya sekiranya ada kekosongan bln Jun (cuti sekolah) utk 3 org.. t.kasih..

azizulkhirrahim@yahoo.com.sg  
30. Azarina - Tue 19/Mar/2013, 4:43pm
Assalamualaikum, pn, jika masih ada kekosongan.. Minta email pd sy ye.. Utk 2 org.. Tq  
31. Aza 46 - Sat 6/Apr/2013, 11:59pm
Jika ada kekosongan pada cuti sekolah mohon email kepada saya aza_msia@yahoo.com  
32. Suriati 9 - Sun 9/Jun/2013, 2:18pm
Alhamdullillah, kami selamat kembali dari Tanah Suci Mekah dan Madinah pada 8 May 2013, jam 5.20am. Kami memilih syarikat Fayrooz Travel bagi menguruskan urusan pemergian kami kesana. Segala puji bagi Allah jua yang mempermudahkan perjalanan kami pergi dan balik. Sekalung ucapan tahniah kepada bos Fayrooz Tuan Haji Zainol dan isteri kerana dari KLIA kembali semula ke KLIA begitu mengambil berat urusan kami. Fayrooz Travel juga mengendalikan umrah rakyat dan ramai yang dengan izin Allah telah ke tanah suci melalui pakej ini. Kerana reputasi yang baik ini, kami memilih syarikat Fayrooz Travel untuk menguruskan pemergian kami ke Tanah Suci Mekah dan Madinah. Di sana Fayrooz Travel juga menguruskan jemaah dari MAS Holidays. Di saat beberapa sahabat kami tertunda pemergiannya ke Tanah Suci disebabkan masalah visa, dengan rahmat Allah, begitu mudah urusan kami ke sana. Akhir kalam, segala puja dan puji hanya bagi Allah pentadbir sekelian alam. Sebarang pertanyaan atau ingin meminta padangan sila email saya suriatimd.ishak@rocketmail.com  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..