Iron Philips Amway
Pengedar Amway - Mon 1/Oct/2018 12:48pm
*Kelebihan Iron Philips PerfectCare Amway Terbaru 2018*
Perghhh! Iron Philips Amway terbaru 2018 (Model GC8755) ni memang mengancam habis. Black and gold color mahhh.

Macam biasa bila beli iron Philips Amway ni akan dapat FREE iron board besar. Serius best dan sangat puas hati iron baju guna iron board berharga hampir RM500 ni tau. Kerja-kerja menggosok jadi heaven gitu.

Iron Philips Amway PerfectCare Steam Generator

Antara ciri-ciri iron Amway Philips PerfectCare Performer Steam Generator Iron GC8755 ialah:

- Dijamin tidak meninggalkan kesan terbakar pada semua pakaian yang boleh diseterika.
- Smart Calc-Clean, fungsi penyahkerakan dan pembersihan bersepadu melindungi seterika.
- Kunci pembawa pintar bersepadu untuk keselamatan dan mengangkut lebih mudah dengan sebelah tangan.
- Stim sedia digunakan dalam masa 2 minit dan boleh diisi semula pada bila-bila masa semasa menyeterika.
- Fungsi keselamatan automatik untuk penjimatan tenaga.

*Kelebihan Iron Philips Amway Model 2018 Berbanding Model Lama*
Memang banyak yang super best tentang iron Philips Amway terbaru 2018 berbanding dengan iron Philips Amway model sebelumnya.

- Tank boleh dibuka dan mudah alih so nak isi air cepat dan senang.
- Lebih ringan so tak penat tangan. Iron 100 helai baju pun no hal. Ewah!
- Cara decalc (pembersihan) lebih senang. Letak iron dalam bekas decalc dan tekan butang decalc. Settled!
- Capacity tank 1.8L so tak payah lah kena refill air puluh2 kali. Hehe!
- Pressure lebih tinggi 6.5bar
Steam boost up to 450g
- Tiada bunyi bising, comel pulak tu.
- Tiada tombol sebab ini iron pintar boleh detect jenis kain dan laras suhu sendiri. No need to pulas tombol anymore.

Harga Iron Philips Amway ni mahal? Yeah. Memang harga iron Amway ni mahal. Harga runcit RM1600. Perghhh!

Tapi mahal pun orang berebut nak beli iron Philips Amway ni. Sebab iron Amway ni memang hebat.

Nk dptkan iron dgn harga lebih murah????
Pm saya segera 0139972721

Niche: Perkakas Elektrik
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)