Investor/Funder Diperlukan utk Project Consignment
Hanif 217 - Fri 20/Dec/2019 10:36am [Last Comment]
Investor di perlukan untuk full scale consignment biz di KL & selangor

Bisnes dah berjalan cuma perlukan modal untuk memborong produk dan logistik.

Setiap funder akan ada satu account share 50-50 sampai bila-bila, sesuai bagi sesiapa yang mencari alternatif persaraan. maksudnya modal tuan/puan akan digunakan untuk memborong produk dan saya akan run biz. (Tuan/Puan owner produk) tiada istilah partner sementara di sini.

Bisnes consignment x akan tepu atas sbb permintaan barangan keperluan harian yang non stop.

Produk sasaran :

Minyak
Gula
Tepung
Ikan bilis
Cili boh dan lain-lain

Jika berminat boleh hubungi saya utk sesi penerangan & site visit. boleh wasap utk company profile & fb utk lihat aktiviti syarikat.

0107975391

Niche: Program Consignment | Mencari Pelabur | Pembekal Barang Runcit
 
1. Adtar Khafiz - Sun 22/Dec/2019, 10:44pm
Berminat nak tahu lebih lanjut...mohon hubungi..+60172902440  
2. Jai73 - Wed 25/Dec/2019, 10:29am
SAYA MAHU FOUNDER UTK BANTU SELESAIKAN URUSAN AKHIR SAYA.. HANYA KEKURANGAN RM25K. PULANGAN DLM MASA 2 MINGGU RM250K.. MAHU SEGERA.. PM 0179798515  
3. Wan Muhd Faizal - Fri 27/Dec/2019, 11:42pm
wasap 01163306266  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..