Investment 4% - 10% Per Month
Man 218 - Wed 29/May/2013 1:38pm [Last Comment]
saya buka peluang kepada semua yang ingin membuat pelaburan dan mendapat income sebulan 4-10% bergantung kepada pakej

Pelaburan dibuat di Overseas Bank..dan sah..ada agreement

sesiapa yang berminat dan nak gandakan duit sahaja hubungi saya.saya akan bantu anda..

syah
0197148914
msyahman66@gmail.com
area johor bahru

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
     
  1. Fazli 0148004857 - Wed 29/May/2013, 2:32pm
    kepada yang berminat jom join dengan saya sekarang.nak tahu dengan lebih lanjut jom emil dengan saya,
    impianku88@yahoo.com  
  2. Ramlan - Wed 29/May/2013, 11:38pm
    in4 sy

    binsudin68@yahoo.com.my  
  3. Ariff 64 - Fri 31/May/2013, 7:25am
    Salam, tumpang lalu.
    Jom sertai kami pelaburan hartanah
    Modal serendah rm36.
    8-25% sebulan.
    Dah hampir 4 thn.
    Www.uinvest.com.ua/?amigosid=34482
    CKg haris. 0137875445
    THanks..  
  4. Saherman - Sat 1/Jun/2013, 7:05pm
    BERITA TERKINI!!!!
    KEMPEN BAYAR HUTANG HADIAH BONANZA...
    syarat2 :-
    -terbuka kpd yg berhutang sama ada dgn bank,pinjaman blesen dan sebagainye.
    -swasta n gov layak
    -perkenalkan rakan dapat rm1000
    kekosongan masih ade 100 kekosongan,
    Berminat sila sms/call 012=6500911 en.shahir,tq  
  5. Fairozy - Sat 1/Jun/2013, 11:38pm
    Email
    Yushirorozy@gmail.com  
  6. Julia 76 - Mon 3/Jun/2013, 7:23am
    Maaf tumpang tny, jika ada sesiapa yang tahu atau ada bilik untuk di sewa sila email kan pada saya di nia_nur90@yahoo.com
    untuk perempuan sekitar masai,. terima kasih..  
  7. Aziah 18 - Wed 5/Jun/2013, 5:20pm
    email details pls...  
  8. Mohd Fadzli Bin Yusof - Thu 27/Jun/2013, 12:55pm
    Jom layan trade bersama FXranex NO MARGIN CALL...

    Tiap-tiap bulan pun ada dividen 10 hingga 15 percent untuk pasif income :

    JIKA BERMINAT BOLEH PM SAYA SEGERA..!!reg terus di https://secure.fxranex.com/ref/fadzlifx

    Web group di http://www.fxranex2u.com  
  9. Zul 633 - Tue 17/Dec/2013, 9:21pm
    Berminat. ... tlng email bizmens@gmail.com  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.