Investment 30-50% Setahun ROI, Patuh Syariah dan Legal
Mokhtar 29 - Tue 27/Apr/2021 12:55pm [Last Comment]
Penat tunggu pelaburan simpanan pasif anda cuma bagi 5% setahun? Makin tahun makin rendah??

Saya ada kaedah macam mana nak diversify kan portfolio pelaburan anda kepada pelaburan yang lebih aktif dan memberi pulangan yang lebih baik?

Minimum investment adalah RM50,000. Tak perlu gunakan duit simpanan anda.. cuma alihkan pelaburan anda sedia ada kepada portfolio yang saya kongsikan.

Saya beri jaminan kepada anda, ini bukan skim forex, skim bitcoin dan sebagainya.. ini adalah pelaburan yang legit, legal dan syariah compliance.

Jangan percaya cakap saya, saya bagi bahan untuk anda nilai dan kaji sendiri. Rasa yakin, baru invest. Was-was, jangan invest!

Yang ada minimum nilai investment dan berminat nak invest, boleh whatsapp saya dilink dibawah ya :

http://minvestpm.wasap.my/
http://minvestpm.wasap.my/
http://minvestpm.wasap.my/

Boleh juga check info di sini ya :

http://bit.ly/shariahcomplianceinvestment
http://bit.ly/shariahcomplianceinvestment
http://bit.ly/shariahcomplianceinvestment

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
2. Lim Tau Yong - Tue 27/Apr/2021, 9:05pm
Labuh RM 500 dapat 2% Setiap Hari*
(Terbukti)

Referral Fees utk yang berminat buat Kerjaya

Register: http://amworld.tech/dashboard/register.php?ref=limty2311

Ada Soalan PM 0132611375 or email at limty2311@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..