Internet Broadband Murah Untuk Skybox As Low RM10 Sbln. Modem 3G As Low RM50 Borong
Kaka2011 - Tue 5/Mar/2013 2:56pm [Last Comment]
Salam....sesiapa nk berjimat guna internet untuk skybox semurah RM10 sebulan bleh contact saya....modem 3G ZTE mf190/Huawei E173 semurah borong RM50 pn ade...COD KL...sila call/sms 0193016977 or emel kaka22_2002@yahoo.com...terima kasih

Niche: Bisnes Broadband
 
1. Syahrul 34 - Wed 6/Mar/2013, 3:41pm
Salam

Gambar ada ke?  
2. M Tarmizi34 - Sun 10/Mar/2013, 5:45pm
please pm and detail

m_tarmizi34@yahoo.com  
3. Neo Online Store - Tue 12/Mar/2013, 1:08am
Tumpang iklan.Sekiranya anda tinggal di kawasan Free Wifi Hotspot,anda boleh membeli wifi booster untuk menarik signal dari Free Wifi Hotspot seperti Mc'd,Nasi Kandar dll yang mempunyai free wifi terus ke laptop anda.Pembelian hanya sekali sahaja tanpa ada caj bulanan atau caj tersembunyi.Dengan harga mampu milik,semua orang boleh mempunyai set wifi booster sendiri.

Harga permulaan antara RM100-RM160 sahaja.Sila search page kami di fb iaitu Neo Online Store untuk melihat beberapa model wifi booster,spec dan gambar atau :


anda boleh klik link di bawah bagi memudahkan anda terus ke page kami

http://www.facebook.com/pages/Neo-Online-Store/491021910961733?ref=hl

Sekiranya berminat anda boleh membuat pembayaran dan mengisi borang yang telah disediakan dengan lengkap.Penghantaran akan dilakukan setelah pengesahan pembayaran dilakukan kelak.

SMS/CALL : Khairol 017-206 2425  
4. Hatta 12 - Tue 12/Mar/2013, 4:07am
pm detail..xberapa paham..untuk kegunaan skybox berapa kbps?
mohdhatta85@gmail.com  
5. Azmil 24 - Mon 18/Mar/2013, 3:54pm
pm bos...internet broadband rm10 berminat....email mellope7889@gmail.com  
6. Faroq - Mon 30/Dec/2013, 11:11pm
pm plz email hanselgretel33@gmail.com  
7. One Malaysia Dept - Tue 23/Sep/2014, 10:35am
hati2 dgn seller ni. Bila call mmg TIDAK berjawab. Sekejap kata di Kelantan, kejap kata di K.L  
8. Khai 99 - Fri 17/Jul/2015, 8:32pm
Sape nk beli skybox, openbox, androidbox, cline, cccam, azplay... Boleh wassap sy +60133332502. Trust seller.  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..