Interest to Invest As Solar Consultant
Shah 1517 - Tue 12/Mar/2019 11:15am
Assalamuailaikum,

Tuan / Puan yg saya hormati,

Saya ingin membuat satu peluang business di bidang solar consultant,

Fokus : solar rooftop only.

Set Up : $100,000 ( in-stages 30,000+70,000)

Revolving capitol requirement : $1j to 2j mil LC/TR/BG facility

Profit : 15-25%

Potential Marketing : 5,000,000 square foot rooftop peninsular Malaysia

Etc etccccccccccc

Who have the capitol please wssup 0194294216 (pls wsp no cal)
any question please email me : e.digitalcommunity@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Jurutera
     
  1. Azie 318 - Thu 14/Mar/2019, 8:45pm
    Peluang bisnes yang lumayan dengan kiraan 80:20 dengan pendapatan dari rm3000-rm9000 sehari. Pendapatan sehingga 5-6 angka sebulan dalam masa yang singkat dan x perlu menjual barang. Semuanya hanya di hujung jari anda..Tak kan nak tengok jerr!!!!

    Jom Klik - www.wasap/60164100056/nakduitcepat
    atau - www.smartbisnes.wordpress,com  
  2. Daniel Din - Sat 27/Apr/2019, 11:36am
    Need to know more detail Tuan, contact/email ke karismatech@outlook.com or personal whatsaap ke 013 317 8564 (daniel)

    tq  
  3. Peavy - Wed 29/May/2019, 3:24am
    saya mencari investor/sleep partner...yg ada modal 10k...
    utk invest dlm projek kolam ternakan,pembenihan&pembekal ikan keli komersal..projek berkeluasan 4000 hektar..menempatkan 30 kolam,bangunan,office dan tempat pemprosesan makanan ikan..
    keuntungan bersih utk 1 kolam mencecah RM62500 sbulan...
    5% keuntungan dari setiap kolam akan dibayr kepada anda stiap bulan...

    **sbenarnya modal utk investment 20k...
    tp saya cuma ada 10k..so saya nk cari sesiapa yg berminat&ada modal..keuntungan kita bagi sama rata**

    segala detail tentang projek&aggrement sila whatsapp saya:
    0197444356  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)