Insurance Percuma untuk Anda!
Mohd Suhaimi 2 - Mon 25/Apr/2011 2:59pm [Last Comment]
Salam warga majalah.com

Anda mahukan insurance PERCUMA ????

Syarat mudah !!!

Hanya buat simpanan tetap dengan kami..
(Plan ni sesuai untuk simpanan jangka masa panjang atau bersara)
** Dapat insurance PERCUMA
** 36 jenis penyakit
** Dividen untuk simpanan sehingga 20%
** Simpanan anda tidak akan di usik..


Berminat sila tinggalkan email untuk keterangan lanjut..

thanks
suhaimi

Niche: Insurans Dan Takaful
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Iza 38 - Mon 25/Apr/2011, 3:04pm
    hubungi saya frezaza@yahoo.com  
  2. Erah - Mon 25/Apr/2011, 3:19pm
    erah_virgo87@yahoo.com.my  
  3. Sue 34 - Mon 25/Apr/2011, 3:29pm
    sue_amysham@yahoo.com.my  
  4. Hajar 13 - Mon 25/Apr/2011, 3:58pm
    afham_arham2003@yahoo.com  
  5. Siti Asmah Saad - Mon 25/Apr/2011, 4:06pm
    emel pada saya butirannya ye : pu3as90@yahoo.com  
  6. Tuan Shazul Ida - Mon 25/Apr/2011, 4:15pm
    shawanur@cj.net  
  7. Zimas - Mon 25/Apr/2011, 4:36pm
    zlanima@yahoo.com  
  8. Torres9 - Mon 25/Apr/2011, 4:59pm
    emel saya....
    eaa_fewiit@yahoo.com
    terima kasih  
  9. Nur Anis - Mon 25/Apr/2011, 5:00pm
    berminat nak tau info

    ----> ratushoppe@yahoo.com  
  10. Ash 4 - Mon 25/Apr/2011, 5:02pm
    email saya tq
    ashraffyusof@yahoo.com  
  11. Joe Khair - Mon 25/Apr/2011, 5:05pm
    joe.khair72@gmail.com  
  12. Norsuhaida - Mon 25/Apr/2011, 5:25pm
    e-mail me at norsuhaida.ssholidays@gmail.com  
  13. Mohamad Bin Yussuf - Mon 25/Apr/2011, 5:46pm
    email detail..mhdyussuf@yahoo.com  
  14. Hasfa - Mon 25/Apr/2011, 5:53pm
    emailkan ke hasfa08@yahoo.com  
  15. Jaisanpeng - Mon 25/Apr/2011, 5:57pm
    berminat.....send detail....jaisanpeng@yahoo.com  
  16. Zalina 6 - Mon 25/Apr/2011, 6:58pm
    leen_143@yahoo.com  
  17. Miszeda - Mon 25/Apr/2011, 7:24pm
    miszeda@yahoo.com
    detail info yer :D  
  18. Duitbank - Mon 25/Apr/2011, 7:35pm
    maaf tumpang iklan sikit. Sy leh wat internet jd free hnye dgn mggunakn hp anda sndri. Pasni dh leh bkak majalah.com free je xyah byar bil internet mahal2..leh on9 fb leh download lagu n video dan bmcm2 lg yg ada..jd ape tnggu lg dapatkn internet percuma anda hari ini juga.call/sms 017 3917741(yg serius nk wat je k) area kl n slgor.t'kasih  
  19. Shoppingcart Ceo - Mon 25/Apr/2011, 7:39pm
    tuan tanah tumpang cucuk tanam..
    sesiapa minat nak blaja format komputer sendiri, x yah bazir duit anta kedai leh visit http://comel.tk klik learn 2 format.

    alatan dan manual lengkap dari RM20 di sediakan terus ke pintu rumah anda..  
  20. Azlinnie Normien Bt Awang - Mon 25/Apr/2011, 8:25pm
    tolong sendkn email berkaitan insrns free ke nkresourcesbiz@yahoo.com.thnk.  
  21. Azlan 15 - Mon 25/Apr/2011, 8:33pm
    Email saya gak. iluase@yahoo.com  
  22. Aman 16 - Mon 25/Apr/2011, 8:40pm
    e-mail pada saya - amantransport60@yahoo.com  
  23. Wan84 3 - Mon 25/Apr/2011, 8:41pm
    usahagro@gmail.com  
  24. Jihad30 - Mon 25/Apr/2011, 9:07pm
    tumpang lalu tuan tanah.
    nak simpan duit? simpanlah emas keuntungan 30% - 40%
    teknik2 buat untung dgn emas layari www.saudagaremas69.webs.com  
  25. Herman Lee - Mon 25/Apr/2011, 9:49pm
    berminat sila Email ke hermanlee66@gmail.com  
  26. Ahmad Fairus 3 - Mon 25/Apr/2011, 10:03pm
    paizx@yahoo.com  
  27. Nor Ain Afifah - Mon 25/Apr/2011, 10:48pm
    afifah_1106@yahoo.com  
  28. Suhaimi 27 - Mon 25/Apr/2011, 10:58pm
    jika ingin membuat blog perniagaan boleh hubungi saya 012-6050016 ..

    harga yang mampu anda miliki ..

    atau layari blog saya http://servis-blog.blogspot.com/  
  29. Basri 7 - Mon 25/Apr/2011, 11:34pm
    sy nk tau gk wanbasri89@yahoo.com  
  30. Nizam 62 - Mon 25/Apr/2011, 11:43pm
    insuran percuma
    email ke kesangresources@gmail.com  
  31. Pasif - Tue 26/Apr/2011, 12:06am
    nk tau detail... is.mart@hotmail.my  
  32. Udamie - Tue 26/Apr/2011, 12:45am
    sayapun aril_10@yahoo.com  
  33. Awang Noh Ahmad - Tue 26/Apr/2011, 1:04am
    minta password juga,

    sape nak buat daftar lesen kewangan cal saya,
    complik RM750.00

    nohinfotech@yahoo.com.my
    013-9788439  
  34. Pusat Perubatan Alternatif Joe - Tue 26/Apr/2011, 2:40am
    ‎....Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.....

    Sekiranya Tuan Puan mengalami masalah2 ataupun menghidap penyakit yg doktor tiada ubatnya ...

    hubungi saya segera !!!.... Joe +60166647098 / +60193665886....
    sama2lah kita ikhtiarkan....
    Insya allah...


    Sekiranya ingin berubat, sila bawa bersama : ( untuk setiap seorang pesakit )
    1. Garam Kasar 3 kg
    2. Limau Nipis / Limau Purut 10 biji
    3. Air Mineral 2 botol besar
    4. Botol kaca kedap udara (cth livita ) 2 botol  
  35. 1emas Resources - Tue 26/Apr/2011, 5:10am
    Selamat Sejahtera & Salam 1Malaysia,

    Bisnes MLM terbaru yang bakal dilancarkan pada bulan Oktober 2011. Aviance International disokong oleh Unilever kini di peringkat 'Blue Print' dan ia adalah masa terbaik untuk para 'network marketers' dan 'business builder' join sekarang ni. Aviance, berlandaskan produk berkualiti oleh Unilever. Kategori produk termasuk kecantikan, kesihatan, penjagaaan peribadi, penjagaan rambut dan keperluan rumah tangga. Aviance, produk premium Unilever telah beroperasi selama 10 tahun di Thailand dan India. Kini Aviance mempunyai perancangan untuk memperluaskan dan masuk ke pasaran Asia dalam masa 5 tahun akan datang. Malaysia merupakan destinasi pertama. Pelancaran rasmi akan diadakan pada Oktober 2011 dan soft launch akan diadakan pada June 2011.

    Daftar untuk jadi yang perintis yang terawal di Malaysia. Pendaftaran adalah percuma. Cara mendaftar:

    http://unidsys.com/shirajshah

    i. Klik pada tab 'Sign Up'
    ii. Isikan maklumat penaja:
    Telefon Penaja :0126079870
    Poskod Penaja :43300
    Tarikh Lahir Penaja :1008
    iii. Klik Daftar dan isikan maklumat anda.

    Perhatian...!!!!

    Selepas mendaftar JANGAN LUPA UNTUK CHECK EMAIL. Activation website anda dihantar melalui email. Selagi belum klik pada link activation, selagi itu website anda tidak berfungsi. Jadi, pastikan check email selepas mendaftar. Jika email dari UNIDSYS (sistem Aviance) tiada di inbox, check di spam/junk folder?  
  36. Salehuddin 3 - Tue 26/Apr/2011, 2:54pm
    kerangkeng84@yahoo.com  
  37. Zarin 3 - Tue 26/Apr/2011, 11:40pm
    send detail free insurance...to aqil2win@yahoo.com..  
  38. Missako - Wed 27/Apr/2011, 1:34pm
    email saya kyugosan@yahoo.com  
  39. Ikhwan Nizam bin Abdul Rahim - Wed 27/Apr/2011, 9:36pm
    emel me please

    unknown_u4@yahoo.com

    tq  
  40. Erin Saimi - Thu 5/May/2011, 11:18am
    saya nak jugak... my_erin55@yahoo.com  
  41. Nasarizal - Fri 6/May/2011, 3:34pm
    Tumpang lalu tuan punya iklan..... Agensi saya merupakan agensi insurans yang menyediakan insurans berkelompok kepada syarikat GLC, Malaysian Airlines (MAS) ...Kualiti perkhidmatan kami adalah yang terbaik dengan kejayaan demi kejayaan menyelesaikan pelbagai tuntutan insurans dan pengisuan check simpanan apabila matang untuk Pelan endowmen.. Plus ++ Jika anda mendaftar dengan saya, dapatkan wang tunai RM100.00 dari tangan sy ke tangan anda. Juga hadiah-hadiah misteri dari semasa ke semasa ke alamat rumah anda. hubungi 03-62849988 untuk bercakap dengan sy, Rizal, atau emelkan kepada sy nama, tarikh lahir, dan jenis pekerjaan anda. saya akan bekalkan informasi dan cadangan tentang pelan yang sesuai dengan keperluan keluarga tuan-tuan dan puan-puan... Salam hormat daripada saya.  
  42. Anna84 - Sat 7/May/2011, 4:30pm
    salam....untuk maklumat lanjut...free takaful ,,,area seremban leh la jgk hubungi sayer;)
    annaabdrahman@yahoo.com  
  43. Hong Lai - Sat 7/May/2011, 10:56pm
    honglai84@yahoo.com  
  44. Wan Rashida - Sun 15/May/2011, 8:54pm
    salam tumpang lalu tuan tanah....untuk maklumat lanjut...free takaful ,,,area Kelantan & Selangor leh la jgk hubungi sayer;)
    wan_2480@yahoo.com.my
    014-5316423  
  45. Mohd Suhaimi - Wed 25/May/2011, 2:25pm
    dah email semua di atas..

    thanks
    suhaimi  
  46. Hakim 106 - Mon 28/Jan/2013, 11:18pm
    skin_head1989@yahoo.com emel kat sy  
Page 1   (Total 46 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.