Ingin Miliki Stesen Minyak?
Oil Stesen - Mon 5/Oct/2015 10:19am [Last Comment]
Dapatkan sekarang tip-tip dan cara untuk membuat permohonan sehingga lulus untuk apply stesen Minyak pilihan anda ..ramai yang gagal dan ada yang lulus masih menunggu,. kesian kan buang masa jer, so dapatkan sekarang tip-tip untuk merealisasikan impian anda.

kami akan sertakan sekali borang2 yang berkaitan.
sekian terima kasih

Berminat sila email ke oilstesen77@gmail.com

Niche: Bisnes Stesen Minyak | Diskusi Bisnes
     
  1. Zeezan 2 - Tue 6/Oct/2015, 11:10am
    KALAU TAK ADA MODAL,TAPI NAK AMBIL ALIH SEMULA STESEN MINYAK YANG TELAH TIDAK BEROPERASI,
    MACAM MANA YE  
  2. Ammar Ali - Thu 8/Oct/2015, 2:14pm
    Salam tuan , saya pun minat business ne tapi tak ada modal la tuan. Ada ke jalan untuk saya menjadi wakil stesen minyak tuan ?  
  3. Rohani Binti Yaacob - Fri 9/Oct/2015, 7:06am
    Tanah berstatus petrol station untuk di jual di pahang. Jika berminat untuk mencari tanah untuk buka stesen minyak boleh whatsapp @ 0105189044. Urgent.  
  4. Baderun Munir - Sun 18/Oct/2015, 9:37pm
    bagaimana caranya, saya tak ada modal  
  5. Leo 13 - Thu 19/Nov/2015, 8:10am
    boleh antarkan keterangan lanjut pada kami leo@anox.com.my  
  6. Zahari 67 - Mon 23/Nov/2015, 12:34am
    Berminat
    Email:moazhar78@gmail.com  
  7. Saleh Manaf - Tue 8/Dec/2015, 5:23pm
    Oil Stesen.. Berapa petrol pump anda operasi sekarang..  
  8. Fadzleena - Sat 16/Apr/2016, 6:35pm
    Boleh pm wsp sy detail? Sy berminat. 010-9083024  
  9. Rosli Noh - Wed 20/Jul/2016, 8:17pm
    Brapa modal buka stesen minyak...
    Urusan buat lesen mcm mn dan brapa kos..
    Smua kos utk buka stesen minyak brapa..  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.