Ingin Menjadi Pemilik Broadband Prepaid di Kawasan Anda?
Roslan Abu - Mon 4/Jul/2011 1:51pm [Last Comment]
Saya sedang mncari usahawan-usahawan dan mereka-mereka yg mempunyai modal dan betul-betul berminat ingin mnjalankan perniagaan prepaid broadband di kawasan perumahan anda dan mnjadi pemilik di kawasan tersebut...boleh lah mnghubungi saya di hp no. 0122093364...segala keterangan dan butir-butir perniagaan akan diberitahu setelah pihak kita mngenal pasti kepada mereka yg berjaya dipilih....insyaallah..

Niche: Bisnes Broadband
 
1. Noor Firdaus - Mon 4/Jul/2011, 3:50pm
blh bg detail metalic_hippo@yahoo.com.sg  
2. Noor Farrah - Mon 4/Jul/2011, 5:56pm
detail plse....umieabie7968@gmail.com  
3. Lim 7 - Mon 4/Jul/2011, 9:06pm
Bagi detail ke email sohhomestay@yahoo.com.my  
4. Haleem - Tue 5/Jul/2011, 12:10am
info marha9831@yahoo.com  
5. Albab - Tue 5/Jul/2011, 1:26pm
minat email a1bab@yahoo.com  
6. Man 70 - Tue 5/Jul/2011, 8:30pm
sy minat..sementeb@yahoo.com  
7. Fast - Wed 6/Jul/2011, 12:50am
info fastsoni@gmail.com  
8. Roslan Abu - Fri 8/Jul/2011, 11:36am
Kepada semua di atas sila lihat email box masing-masing kerana pihak kita telah mnghantar details utk sessi taklimat bisnes tersebut...  
9. Alanzainal - Sun 10/Jul/2011, 12:26am
hantar info ke alanzainal_80@yahoo.com.my  
10. Roslan Abu - Sun 10/Jul/2011, 11:43am
Kepada usahawan yg betul-betul berwibawa dan mempunyai modal serta berkeyakinan tinggi utk menceburi bidang bisnes telekomunikasi sila sahkan kehadiran sebelum 12.07.2011 ini dialamat email lan5349@streamyx.com (Tiada bayaran dikenakan semasa kehadiran sessi taklimat) hanya peserta yang telah di sahkan kehadiran sahaja akan di benarkan memasukki dewan taklimat seperti berikut:- Tempat : Hotel D'Palma Shah Alam, Masa: 9.00 Malam, Tarikh: 13.07.20111....utk keterangan lanjut sila hibungi no hp yang tertera diatas, wasallam.  
11. Roslan Abu - Sun 10/Jul/2011, 11:50am
PERINGATAN...! INI BUKAN BISNESS MLM, INI ADALAH PELUANG BAGI MENCARI USAHAWAN GENERASI BARU DI BIDANG "TELEKOMUNIKASI DAN IT"  
12. Roslan Abu - Sun 10/Jul/2011, 11:56am
Ralat: Tempat : Hotel D'Palma Shah Alam, Masa: 9.00 Malam, Tarikh: 13.07.2011, Hari: Rabu...kehadiran mesti disertakan dgn 1 salinan surat setuju kehadiran dari pihak kami. (Tempat adalah terhad)  
13. Ejam080703 - Mon 18/Jul/2011, 11:19pm
ada lagi ke..my email luriahmazze@gmail.com  
14. Helmy 15 - Thu 28/Jul/2011, 10:42pm
minta emailkan pada mater79@yahoo.com
saya tinggal di seremban...tolong ye  
15. Arul - Sat 30/Jul/2011, 9:49am
nak detail jgk..
arctechcyber@gmail.com  
16. Rara Wedding Planner - Tue 8/Nov/2011, 10:14pm
Mcm best je tuk tambah lagi pendapatan.
Tolong email kat saya skali...  
17. Rara Wedding Planner - Tue 8/Nov/2011, 10:24pm
opss lupa letak email, ni email saya : girlz_indhouse@yahoo.com  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..