Ingin Menggunakan Tenaga Solar?
Muji @ Muzzy Solar - Mon 7/May/2012 9:26am [Last Comment]
Kami menawarkan apa sahaja keperluan tenaga elektrik anda dengan menggunakan tenaga Solar dengan harga berpatutan dengan modul solar bergred tinggi.

Bagi yang ingin menjadi agen atau peniaga produk solar,anda mesti ada sedikit pengetahuan asas elektrik dan sebolehnya menghadiri kursus pengenalan tenaga solar dan pemasangan produk kami serta beberapa syarat lain.

hubungi atau sebarang maklumat:-
muzzysolar@gmail.com
muzzysolar.blogspot.com

Niche: Perkakas Elektrik | Kontraktor Jurutera | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Iemansofia - Tue 8/May/2012, 12:33am
berminat menjadi agent , sila email kpd iemanhaq@gmail.com  
2. Lee 30 - Wed 20/Jun/2012, 9:16pm
berminat jadi agent
email kpd fadli_ma@yahoo.com  
3. Tengku Fayzall - Thu 21/Jun/2012, 4:21pm
Berminat jadi agent sila email jale765@yahoo.com  
4. Nasir Hashim - Mon 25/Jun/2012, 11:06pm
kalau saya nak guna utk support 2 unit aircond 1.5hp, brp bajet rm yg sesuai?
aircond running 18jam sehari  
5. Muji - Tue 26/Jun/2012, 10:28am
untuk aircond tak berapa praktikal untuk guna solar. kos sangat tinggi tuan.  
6. Kamaru - Tue 26/Jun/2012, 7:32pm
panel solar dan setnya bersize A3 paper ada ke?berapa harganya?  
7. Muji - Wed 27/Jun/2012, 12:13am
kamaru: yang ada 30cm x 37 cm (10watt) , 34 cm x 52cm (20watt)

email : muzzysolar@gmail.com untuk keterangan lanjut dan harga.  
8. Fakhr - Sun 15/Jul/2012, 6:17pm
untuk buat pagar kebun seluas 12 ekar. brape watt yang paling sesuai & brape harganya?  
9. Zul 422 - Wed 17/Oct/2012, 5:24am
email kan mklumat pakej dn harga

john.hwa8888@yahoo.com  
10. Rafie e 3 - Thu 21/Mar/2013, 2:40pm
untuk kegunaan rumah lampu 12 aircon 5 brapa kos nya tuan....rafiekamal@yahoo.com  
11. Datodir - Tue 2/Apr/2013, 2:14pm
Saya berminat pasang kat rumah utk pakai semua sistem solar... berapa kos agaknya yer...  
12. Saadon - Sun 21/Apr/2013, 9:52pm
Saya berminat nak jadi agent,sila email ke saadon_06@yahoo.com  
13. Faizal 424 - Wed 5/Jun/2013, 11:31am
saya berminat emailkan di fivezalh73@yahoo.com  
14. Cili - Fri 21/Jun/2013, 3:50pm
brapa keluasan yg diperlukan untuk memasang 4kw solar panel.. sape bleh kasi loan..  
15. Mohd Zuhairy Bin Zainal - Tue 6/Aug/2013, 7:23am
saya berminat menjadi ejen dgn teknologi hijau ni....boleh email saya....syarat2 ...dan keperluan kursus tersebut di zuhairy08@gmail.com  
16. Vmurugan - Thu 26/Sep/2013, 1:51pm
hi bro Im interested to become agent we buy take in dozen.plzz give me price per unit. email northrichoil@gmail.com. contact 0192440436  
17. Mohd Azman 2 - Sat 17/May/2014, 10:14am
Tuan saya berminat menjadi agent sila email azmankamari2000@yahoo.com  
18. Kamarul Izham 2 - Mon 23/Feb/2015, 4:01pm
email detail kt saya kamarulrapid@gmail.com  
19. Imuonme - Sat 30/Jan/2016, 9:34am
Mohon email maklumat untuk menjadi agen?
imuonme@rocketmail.com

TKasih  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..