Ingin Mendapat Peluang (Harap Mendapat Perhatian Dari Ahli Ahli Majalah yang Sanggup Menolong)
Alex Soon - Fri 17/Jan/2020 6:24am [Last Comment]
Hi, selamat sejatera, nama saya low poh soon berasal dari melaka dan tinggal di krubong jaya melaka.

Saya berumur 31 tahun (disember) dan saya pernah tinggal di bukit baru/piatu (ada dua nama) dan berpindah ke krubong bulan september tahun lepas. saya di sini ingin mencari peluang yang saya inginkan kerana hajat saya tidak dpt dicapai tahun tahun yang lalu.

Saya cuba berusaha namum gagal, saya juga pernah ada pengalaman hitam tetapi saya tidak mahu mengungkit lagi, tetapi skrg saya mendapat permulaan yang baru, impian saya ingin menjadi part time berlakon, youtuber, ahli silap mata, programing, cosplay (japanese anime, bukan badut) dan lain lain.

Saya ingin belajar dan juga mendapatkan peluang seperti ini, saya skrg bekerja part time repair komputer di air leleh melaka, tetapi saya perlu improve myself lebih baik.

Saya juga ingin menjadi tansri, saya tahu impian saya sukar dicapai namum ramai juga mempunyai impian jugakan..... saya juga telah cuba belajar sedikit ilmu seperti bahasa lain.... saya berharap di sini saya mendapat peluang yang saya inginkan, sekian, terima kasih

Wechat/whatsapp:
0166784993
(jgn call sebab ada kerja, tak dpt ambil call)

Email :
xoxo_gublet@hotmail.com

Saya berharap kali akan mendapat bantuan yang saya inginkan

Niche: Iklan Terbuka | Sembang
 
1. Hazrul Nizam - Sat 18/Jan/2020, 5:06pm
saya pada asalnya serius membaca dan cuba memahami masalah anda. tetapi sebaik sahaja membaca ayat ini, saya terus terkedu:

''Saya juga ingin menjadi tan sri, saya tahu impian saya sukar dicapai namum ramai juga mempunyai impian jugakan''  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..