Ingin Mencari Supplier Nasi Ayam, Nasi Kerabu, Kuih Muih dan Juge Nasi Lemak
Majap Ost - Wed 25/Dec/2019 2:54pm [Last Comment]
(Ampang, Sg. Buluh, Kepong, Puchong)

Suppliers yang berminat sila
I. tinggalkan nombor mobile di ruangan ''comment'' di bawah,
ATAU,
Ii. email menu kepada majapost135@gmail.com bersertakan harga dan kuantiti order.

Kuantiti: 30 sehari.

Penghantaran: oleh pembekal atau kami. Ini boleh bincang

Kami juge mencari supplier utk aneka kuih muih dan kui nyonya segar

Mesti boleh supply utk sekurang2nya satu dari kawasan ini: Ampang, Sg. Buluh, Kepong atau pun Puchong. Penghantaran boleh dihantar oleh anda atau kami.

Niche: Ingin Berniaga | Tempahan Katering | Tempahan Nasi Lemak | Tempahan Kuih Muih
 
1. Fouzan Mashuhib 4 - Thu 26/Dec/2019, 8:49am
Askum..sy boleh menyediakan dlm 4-5 jenis agarĀ², Puding, kek utk supply ke tuan/puan.harga Kita boleh runding kemudian. Harap Kita blh bekerjasama..Ini no contact saya 012 324 2711 (Fouzan Mashuhib).. tq  
2. Hosna Adnan 2 - Thu 26/Dec/2019, 9:33am
Nasi lemak biasa Rm3. Wasap 01128096559  
3. Aly 8 - Fri 27/Dec/2019, 9:23am
wasap.my/601156937084  
4. Mar 91 - Fri 27/Dec/2019, 10:16pm
Salam, sila wasap ke 018-2158099 , nasi ayam area ampang,blh ambik 5 sampel percuma untuk nasi ayam,tq  
5. Sofea 139 - Sat 28/Dec/2019, 12:02pm
Salam,....
Saye Ade buat Tempahan nasi lemak ..area puchong
0165928225  
6. Muhamad Shanazrin Bin Che Yin - Sun 29/Dec/2019, 3:55am
Salam saya Ada buat nasi gulai ayam cincang nasi kak wok kelantan area ampang..harga rm5..0189133969  
7. Wan Aisyah Nur Wan Jefri 2 - Thu 2/Jan/2020, 10:19am
Salam, saya ada menjual nasi minyak, nasi lemak, pulut kuning, dan nasi dagang. Boleh hantar untuk delivery. No Telefon: 0102205066  
8. Wan Fatimah - Fri 10/Jan/2020, 10:00pm
Saya ada membuat nasi lemak, nasi ayam , pulut kuning dan kuih muih; talam keladi, talam.cendol, serimuka pandan, serimuka durian, kole kacang, kuih bakar bijan, karipap kentang
Boleh call untuk pertanyaan 0132289340 kawasan jalan ampang desa pandan  
9. Rohaizar Ayuu Binti Abd Rahman - Sun 12/Jan/2020, 6:57pm
Saya ada jual makanan siap bungkus nasi lemak, nasi ayam bakar, nasi ayam merah, nasi ayam kicap, nasi ayam goreng kunyit dll on request, kuih muih, roti bakery, kek2 cantact no. 0173422776 Ayuu  
10. Abd Halim Bin Hj Husin 2 - Wed 15/Jan/2020, 8:56am
Sy membekal nasi lemak biasa Rm 1.50, nasi lemak ayam Rm3. wasap sy 011-39295784  
11. Barkey 2 - Fri 24/Jan/2020, 6:33pm
kami pembekal makanan EAT CLEAN berminat boleh call/ whatsapp 0105529923  
12. Azli36 - Tue 28/Jan/2020, 9:20pm
01121100045 Kepong Area  
13. Zamel 4 - Sat 1/Feb/2020, 1:43pm
saya bole membekal nasi lemak .call/wassap 0163282064 . Area ampang  
14. Abdul Hakim Bin Abdul Wahab - Wed 5/Feb/2020, 12:57pm
Saya membekalkan makanan bungkus / nasi berlauk seperti Nasi Lemak, Nasi Ayam, Nasi Tomato, Nasi Kerabu, Nasi Beriyani.. Call/whatsapp 0183800133 Area Ampang  
15. Mohd Azizi Rahmat - Mon 17/Feb/2020, 8:52am
As Salaam..kalau berminat untuk nasi ayam /nasi lemak..boleh call/whatapps : 0162124904
Area Cheras..Terima Kasih  
16. Liyana Izzati - Sun 15/Mar/2020, 5:28pm
Salam, saye boleh membekal nasi Ambeng warisan johor.. sekitar petaling jaya, lembah klang dan yg berdekatan.. boleh hubungi saya melalui call / wsapp 0178263329  
17. Kelvin Tan 2 - Tue 26/May/2020, 8:51pm
Salam, Saya ingin mencari pembekal untuk nasi lemak bungkus dan nasi ayam untuk hantar kat food court putrajaya / bangi.
Sila hubungi saya malalui call / watapps 012 - 3300718
Terima Kasih  
18. Maisarah 76 - Tue 7/Jul/2020, 8:45am
Menerima tempahan Kuih-muih.. Lokasi : Balakong.. Berhampiran Aeon Cheras Selatan.. whatsapp 011-11294924  
19. En Amy 2 - Sat 12/Sep/2020, 1:47pm
nasi lemak biasa sedap 0192506239  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..