Ingin Mencari Peluang Perniagaan
No Owner - Wed 14/Jan/2015 2:50pm [Last Comment]
salam
hai saya berminat dengan perniagaan tapi tidak tahu hendak mula
ada sesiapa boleh bagi cadangan untuk saya dan tunjuk ajar

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Mr Dobies - Wed 14/Jan/2015, 2:56pm
    perlukan consultant ??? hubungi saya mr.nasrul 017-2023 141  
  2. Dropship Dan Borong 2 - Wed 14/Jan/2015, 2:59pm
    boleh mula dgn dropship -
    http://dropshipdanborongmurah.com.my/  
  3. Arenis - Wed 14/Jan/2015, 3:26pm
    nk biz tgk pd kepada apa yg u rasa u mahir dari segi apa..n jadikanlah benda tu satu perniagaan.  
  4. Ali Bin Abdul Manan - Wed 14/Jan/2015, 3:38pm
    Tinggal kt mana.  
  5. Pak Lang 7 - Wed 14/Jan/2015, 6:00pm
    Jual waffle  
  6. Ariji - Wed 14/Jan/2015, 6:12pm
    untuk tuisyen di kota bharu boleh hubungi saya 014-5157861 muhammadariji@yahoo.com sebelum terlambat  
  7. Saiful 457 - Wed 14/Jan/2015, 7:10pm
    Aslmkum..tumpang iklan..saya memerlukan funder atau vendor bagi bisnes aksesori telefon bimbit ,bagi perniagaan pemborong dan runcit.servis telefon bimbit juga pembuatan aksesori telefon bimbit.boleh berhubung dgn saya jika benar2 berminat.0136591979 atau 0136931830  
  8. Azmancc - Wed 14/Jan/2015, 11:14pm
    niaga nasi kukus ayam dara . semua kuah , sambal siap dimasak , cuma goreng ayam ... layari facebook kami : YATI ayam percik YAP  
  9. Jalilah 4 - Thu 15/Jan/2015, 1:46am
    Sertai kami dlm PERNIAGAAN PUSAT TERAPI MINDA. dah tahu nak jual dekat siapa dan di mana nak jual. MUDAH !!!! sebab semua ibu bapa mahukan anak2 mereka cemerlang. BERMINAT ???? email
    gernmogenhealthcare@gmail.com @ what's App 0123340848  
  10. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Thu 15/Jan/2015, 2:46am
    Nak belajar forex..insyaallah..boleh whatsapp saya 01124278830  
  11. Emiera Roselle - Thu 15/Jan/2015, 3:04am
    Hai. Siapa nak join ejen dropship handbag branded & fashion boleh trus wasap 0173777915 k. Anda akan dimasukkan dlm grup wasap sy. Terima kasih.  
  12. Ahmad Nizar Bin Mohd Saree - Thu 15/Jan/2015, 5:52pm
    Perniagaan alaf baru paling sempoi & santai, secara online mahupun offline.

    Detail >>http://bit.ly/modalrm10je  
  13. Fiza 360 - Thu 15/Jan/2015, 7:39pm
    Ingin buat bisnes dengan modal berniaga tepi jalan, tapi pulangan boleh cecah 5 angka sebulan?

    Jemput survey website team kami (jgn lupa tgk video tau).

    Kalau minat boleh isi form di sana & kami akan hubungi anda semula.
    Atau boleh wassap kami direct.

    Web: http://bitly.com/LGMsystem
    Wassap: 0122552567 / 0193321566  
  14. Aizad89 - Fri 16/Jan/2015, 3:14am
    tumpang iklan, kami membuka pre-order pendrive lenovo original 128gb dengan harga serendah rm32 per pcs. minimum rder 50++ pcs. Terhad kepada 5 orang sahaja. first come first serve. pelbagai lg barangan borong menarik.

    call/sms/wassap 0167823258  
  15. Nazri 245 - Fri 16/Jan/2015, 4:04pm
    Assalamualaikum

    X payah pening2 cari Pemborong/pembekal
    Kami merupakan PEMBORONG PELBAGAI PRODUK VIETNAM seperti BAJU BRANDED, JOGGER PANTS, KASUT, BAG, KAIN PASANG, BAJU KURUNG MODERN, TELEKUNG, KAIN PASANG, KOPI VIETNAM DAN BANYAK LAGI.

    HUBUNGI AGEN KAMI'
    0127654651(NAZRI)
    wholesale.vietnamesemade@gmail.com
    vietnamesemade.blogspot.com  
  16. Farid 272 - Fri 16/Jan/2015, 9:27pm
    salam...berminat nak jadi pemborong produk kecantikan dan kesihatan?
    contact sy di whatsapp 0194498754
    saya bagi harga borong murah2..  
  17. Sifutopup - Sat 17/Jan/2015, 12:30am
    nak jual topup reload ? boleh jual 24jam dimana2 saja
    layari sifutopup.blogspot.com  
  18. Jezz - Sat 17/Jan/2015, 6:55pm
    Assalamualaikum.
    Tuan berminat dengan bisnes apa? Sudah ada kerja full time?
    Kalau nak buat partime job, saya ada bisnes yang mungkin tuan berminat.

    Jadi pengedar produk habbatussauda dan minyak zaitun. Produk bagus, pasaran bagus.
    Boleh layari website di www.habasyi88.com

    Hubungi saya melalui SMS/WhatsApp/telegram di 017-9098305 untuk maklumat lanjut  
  19. Noorhamidah Bt Abdul Jabar - Sun 18/Jan/2015, 12:20am
    Salam.Unt.brniaga mesti ada modal samada bentuk wang,kemahiran,pengalaman atau ilmu.Bermula dgn apa yg kita ada.Jika bekerja buat part time dahulu disamping timba ilmu prniagaan dan kumpul modal.
    Dapatkan banyak maklumat perniagaan dgn ikuti seminar,buku atau dari internat.Bergaul dgn org yg minat brniaga.  
  20. Ronan0709 - Sun 18/Jan/2015, 9:53am
    Sertai REVOLUSI bisnes melalui projek mega MyKad. Target market : 30 juta rakyat Msia! Pulangan yg sukar dipercayai dgn modal minima. 8-in-1 cara utk dpt pendapatan lumayan. Dua daripadanya PASIF & BERTERUSAN. Bisnes TANPA PERSAINGAN (???!!??)

    RUGI kalau tak mau tahu lebih lanjut. Cuma akan layan yg serius sahaja
    016 2041491  
  21. Cariwanggg - Sun 18/Jan/2015, 5:17pm
    Berminat menjual vimax biru/putih!!

    Contact: 0197220648 (Kamarul)

    tel/sms/whatsapp  
  22. Paidverts Malaysia 2 - Sun 18/Jan/2015, 10:49pm
    blh sertai saya..buat kerja hanya di rumah..saya akan guide sampai berjaya...modal rendah ikut kemampuan..saya sertakan buku guide..ikut satu2.. ingin info...email ke paidvertsmalaysia@gmail.com  
  23. Eilla Dinie 85 - Mon 19/Jan/2015, 3:31pm
    Anda ada SSM ?
    Tak tahu nak wat bisnes ape ?
    Saya ada 1 platform perniagaan baru yg berasaskan perbelanjaan rakyat malaysia..kita bantu rakyat malaysia berjimat dgn diskaun setiap hari hanya melalui pengaktifan mykad secara percuma..rakyat malaysia terima diskaun kita terima komisyen berterusan ! Nak terima komisyen macam saya ? Boleh terus pm sy 0182067699 utk keterangan lanjut..khas utk area kl,selangor dan putrajaya sahaja..utk 5 org terawal dahulu..tq  
  24. Shukri 17 - Wed 21/Jan/2015, 11:16am
    Berminat untuk mulakan perniagaan sendiri dalm bidang makanan secara kecil kecilan? Margin keuntungan sehingga 300%. Potensi pendapatan sehingga rm230 sehari. sila layari http://www.mudah.my/vi/32855577.htm  
  25. Mazlan 42 - Wed 21/Jan/2015, 6:14pm
    saya punya banyak pengalaman dalam peniagaan makanan terutama fast food. boleh jadi rakan niaga tapi saya tak ada modal  
  26. Izah Mansor - Thu 22/Jan/2015, 5:19pm
    Assalammualaikum..

    Jika berminat boleh jd pengedar produk makanan IKS sambal goreng kentang bilis kacang. Dapatkan harga serendah RM6.50/bekas (300g)..minima harga pasaran RM10/bekas..boleh mencapai RM15/bekas. Boleh dapatkan sample dgn harga RM16 inc postage. Berminat whatsapp sy 013-2014231..fb page : sambal goreng kentang terbaik..  
  27. Rienaz 2 - Mon 26/Jan/2015, 4:29pm
    haidun... klu betul nak belajar biz n buat biz ... call / whassup :0192698867... anda akan diberi bimbingan secara percuma  
  28. Mohd B Sarip - Tue 27/Jan/2015, 1:06am
    jual perniagaan pisang cheese berminat rm 1500 0142233004  
  29. Alizawati Mat Rahim - Wed 28/Jan/2015, 10:21am
    PELUANG PERNIAGAAN

    Bisnes MODAL RM298 sahaja..

    Bukan bisnes goyang kaki dapat duit...

    Tapi KAMI AJARKAN bagaimana utk memulakan bisnes dengan MODAL SERENDAH RM298...


    ADAKAH ANDA YANG BENAR-BENAR ORANG YANG MENCARI PELUANG & BERSEDIA UNTUK DI TUNJUK AJAR???


    Whatsapp SY SEGERA ,type ''Bisnes RM298'' & whatsapp liza 012-9554371  
  30. Sekawan - Thu 29/Jan/2015, 3:05pm
    Kerja senang
    Whapsap 0189674346  
  31. Ridzuanagency - Sat 31/Jan/2015, 1:50pm
    Passive Income up to 6 years
    Bonus every 3 month
    3 type of bonus on monthly quarterly and yearly
    free holiday overseas
    Chance to move up in leadership level in 3 years

    Email us your resume to ridzuanagency@yahoo.com.my  
  32. Joe Codjb - Fri 6/Feb/2015, 12:09am
    Mula bisnes bukanlah sesuatu yang mudah. Perancangan, perlaksanaan dan visi perlu ada, disamping motivasi, semangat dan moral.

    Ada juga bisnes yang hampir tak perlu modal. Kurang risiko, tapi kalau yang diatas tu ada di jiwa. InsyaAllah boleh pergi jauh.

    Bagaimana nak tanamkan sifat diatas kalau tanpa ilmunya? dan jenis bisnes apa pula yang nak dijalankan?

    Mudah je, jom ke:

    http://50carajanawangmudah.blogspot.com/

    InsyaAllah, ianya bakal menjadi satu batu loncatan untuk anda lebih pantas kehadapan dan tidak takut lagi untuk berbisnes! Jom cuba!  
  33. Aswat 5 - Tue 17/Feb/2015, 3:23pm
    Tumpang lalu ye.. untuk sesiapa yg ingin berbisnes dan mencari income, satu seminar usahawan bumiputera bakal diadakan di Hotel Tabung Haji, Kelana Jaya pada 14/03/15 & 15/03/15.. Bayaran hanya RM160 (Termasuk penginapan dan makanan).

    Tempat adalah terhad. Untuk pertanyaan lebih lanjut dan pendaftaran, boleh call/wssup 017-5339422(Aswat).  
  34. Zaim 35 - Thu 19/Feb/2015, 2:15am
    saya mencari pomborong sweatpants.
    sila beri detail ke 0193898118  
  35. Ramlah Bt Salleh - Sun 22/Feb/2015, 4:12pm
    assalam,
    jika anda berminat utk berniaga kain sulam dan baju kurung dgn modal rendah ..sila hubungi saya via email:ramlahsalleh56@gmail.com
    saya adalah pembekal barangan tersebut.  
  36. Hafizah Heldy - Mon 23/Feb/2015, 9:55am
    Jom join sy buat bisnes EDC terminal di kedai2 seluruh malaysia
    Modal serendah RM1k, 2k, 6k dan ke atas
    Hubungi 0146282498  
  37. Hot Takoyaki - Mon 16/Mar/2015, 1:37pm
    agent diperlukan diseluruh malaysia untuk memasarkan produk frozen takoyaki keluaran syarikat kami.

    Hubungi 0176200059 untuk detail lebih lanjut.  
  38. Nazri Said - Wed 18/Mar/2015, 12:39pm
    Jom bersama-sama Flexible Learning Hub; a one-stop center memperbesarkan perniagaan mrk.

    Please call: Cik Hariyani 012 238 2510  
  39. Shah Wal 2 - Sat 2/May/2015, 8:52pm
    Jana pendapatan pasif setiap bulan dengan komisyen topap tanpa anda menjual topap.Dengan hanya modal kurang dari Rm100 anda mampu mencapai kebebasan kewangan.Maklumat lanjut hubungi...
    Shawal 010 3373425
    WhatsApp,Wechat dan telegram  
  40. Nurul 1949 - Sun 28/Jun/2015, 11:51pm
    jadik pemegang lsen dealer untuk projek mykad smart shopper program dimana anda berhak untuk menerima komisyen BERTERUSAN dan PASIF dari pebrlnjaan harian rkyt mlysia..

    pm/wasap 016-6461602 untuk saya bentangkan proposal projek  
  41. Yat 14 - Tue 30/Jun/2015, 12:57pm
    assalam. sy boleh beri tunjuk ajar. whatsapp sy 0199097474  
Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah. Kami ke Gua Tsur tempat Baginda bersembunyi, ke Jabal Rahmah dan juga Kota Taif tempat beliau di cemuh dan di baling batu. Begitu peritnya perjuangan yg baginda harungi. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)