Ingin Mencari Kerja Part Time di Kuantan
Amien 8 - Mon 3/Oct/2011 1:41pm [Last Comment]
saya ingin mencari kerja part time dia area kuantan...
untuk sabtu dan ahad...
kalau boleh jadi model untuk mane2 butik@menjual barang secara online@offline...
@jadi guru tuisyen dari rumah ke rumah...
hanya untuk budak sekolah rendah sahaja...
saya adalah perempuan
email me rufioamien@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Azny - Mon 3/Oct/2011, 3:23pm
Kalau berminat kerja part time dirumah boleh jana pendapatan RM100-RM500 sehari.Setiap komisen dibayar seminggu sekali hari jumaat.kalau rasa berminat contact saya azny_m07@yahoo.com  
2. Hakim 16 - Mon 3/Oct/2011, 3:54pm
minat dengan kerja2 marketing... income atas rajin la.. tgk je iklan jawatan kosong di kuantan,0176440987/budak_eimoi@yahoo.com  
3. D iffah - Mon 3/Oct/2011, 9:55pm
salam dik, akak nak offer :
1) pembantu kiosk Rm 20-25 sehari
(8jam=9am-6.30pm)
2) guru tuisyen utk subjek sek.ren
(pakej rm3 jam =rm45-50)
area bandar kuantan & im 8,info lanjut/rundingn sila email ke dheadeen1@gmail.com atau hubungi 0169879808/k.izz t.kasih  
4. Zaha 9 - Tue 4/Oct/2011, 2:46pm
Cuba YG nie.
Percuma jer, x rugi papepun.
www.tinyurl.com/frreee  
5. Fadil - Tue 4/Oct/2011, 7:55pm
jika minat untuk mengedar/menjual Starter U Pax ...keterangan 0133546963  
6. Ameer 10 - Thu 6/Oct/2011, 2:48am
ada sesiapa yang memiliki broadband celcom student package 5gb rm50/month...sekiranya ada email :ab_formal@ymail.com

thanks  
7. Din 48 - Thu 6/Oct/2011, 8:55am
part time jual topup....mesti laku punya , berminat layari: http://ezreload.my/klik/?affid=303


atau join biz ni, komisen 100%, MODAL rm100 je, berminat layari: http://www.biodinar.com/azidin  
8. Ridsect - Wed 12/Oct/2011, 10:04pm
promosi pendaftaran sebagai ahli dan anda akan mendapat rahsia menjana pendapatan sehingga 4 angka seminggu. byrn dibuat terus ke akaun bank anda. sy sudah menndpt pulangan dgn hanya berkerja dr rumah selama 1 - 2 jam sehari. layari laman web di bwh untuk keterangan lanjut:

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=zana  
9. Ali Khan B Amirul - Thu 13/Oct/2011, 6:17pm
Berminat jadi agen part time kepada produk TM berhad,basic ada,komesyenpun ada produk yg kellar adalah talian TM CDMA boleh di bawa kemana mana no adalah 09.

Target Jualan:
Jual 1 bln 35 unit=Basic RM300 + komisyen RM20 x 35=700
Jualan 1 bln 50 unit=basic RM500 + komisyen RM20 x 50=1000

Berminat sila berhubung dgn sy utk penarangan lanjut ttg produk.019 9004220  
10. Mukmin 3 - Thu 10/Jan/2013, 1:44pm
Saya cari part-timer(2-4jam sehari)
18tahun ke atas.
OKU diterima
RM300
suka tolong orang, solat, boleh bergaul ngan semua orang walaupun x sebangsa/agama & x isap rokok.

saya menjalankan perniagaan berkaitan kesihatan lulus dengan kementerian kesihatan di 88 buah negara.

sekiranya berminat call/sms/whatsapp nama, umur & lokasi ke 0139733779

student yg nak buat kat kolej atau suri rumah yg nk buat kat rumah juga diterima  
11. Snain - Thu 3/Oct/2013, 11:30am
salam..hi,,saya mencari kerja tetap dan part time.. lulusan degree business admin..any job info email @ snain_89@yahoo.com  
12. Syahrul 61 - Mon 29/Feb/2016, 4:54pm
tumpang iklan...saya mencari part time driver lorry 1 @ 3 tan pada hari sabtu dan ahad.lori apapun x pe.kalau dapat area dari beserah,balok hingga ke sg ular lagi bagus.Call@ wasap saya 0174955179  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..