Ingin Mencari Agen yg Boleh Luluskan Pinjaman Peribadi
Nizam88 4 - Wed 27/Aug/2014 8:00am [Last Comment]
Saya bekerja di hospital kerajaan. Jawatan tetap. Tempoh berkhidmat 4 bulan. Saya nak buat pinjaman sebanyak 50k jika boleh koperasi Atau bank. Sebelum kerja kerajaan ada buat pinjaman mbsb sebanyak 70k, nama dah blacklist. Jika ada yg boleh membantu dlm situasi saya skrg nie dialu alukan. Tlg email saya di mohdnizamhamzah@gmail.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Faizal Othman - Wed 27/Aug/2014, 8:17am
Assalam..En.Nizam boleh sms/wasap detail pd saya. 012 6340238 faizal.  
2. Melati 33 - Wed 27/Aug/2014, 9:07am
Sy uruskan Pinjaman Peribadi Dan perniagaan daripada bank
-yg dh over 60%
-yg Ade criss,cross or blacklist
-yg tak ada dokumen
Email sy di putihmelati388@ yahoo.com.my  
3. Muhammad Aliff - Wed 27/Aug/2014, 9:14am
Klau berminat bleh Wassap saye 0129136109  
4. Deltastar - Wed 27/Aug/2014, 9:25am
SEPTEMBER PROMOTION FOR ALL HOTEL STAFF, and all private company staf like RAPID KL,KILANG,KTM,HOSPITAL, BANK AND OTHERS!!!

Kami dari DELTA STAR syarikat pinjaman BERLESEN),Jika anda berminat untuk membuat pinjaman peribadi,anda dialu-alukan untuk hadir ke syarikat kami..

HUBUNGI 0102400046 / 0341078886 SEKARANG!! (PUAN EIDA) ATAU EMAIL deltastar_moneylender@yahoo.com.
Anda boleh juga membuat apa2 pertanyaan dengan PM saya di Sini..sila abaikan msj ini jika anda tidak berminat..TQ  
5. Wan69 - Wed 27/Aug/2014, 12:15pm
email slip gaji:
wrdesing69@gmail.com
loan dgn koperasi
blacklist boleh cuba  
6. Emma Dhia Loan - Wed 27/Aug/2014, 12:49pm
kami syarikat pinjaman wang berlesen yang berdaftar..

sediakan pinjaman sehingga 10X ganda gaji..

interest & pakej menarik ditawarkan...

sesiapa yang membawa peminjam akan diberi komisyen yang lumayan (jika loan approve)

jangan segan..jangan malu..kami sedia membantu anda..

016-637 8844  
7. Loanyayasankoperasi - Wed 27/Aug/2014, 12:57pm
LOAN SENANG LULUS
**RM20,000**

KAD ANDA SANGKUT DI LAIN TEMPAT??
KAMI BOLEH *TEBUSKAN*

UTK KAKITANGAN KERAJAAN
BADAN BADAN BERKANUN
GLC / PUBLIC LISTED & PESARA

AREA KL / PUTRAJAYA / SELANGOR
N.SEMBILAN / MELAKA

TANPA SEMAK KOMITMEN / CCRIS
BLACKLIST LAYAK

Pertanyaan hubungi / whatsapp / sms
Zul 013-287 4367
call 013-365 7777
emel loansenanglulus@gmail.com  
8. Mewahsaujana 2 - Wed 27/Aug/2014, 5:14pm
-Proses kami amat mudah dan cepat
-Pinjaman ini khas untuk semua pekerja Swasta,Kerajaan,Perkeso
dan Pencen.. (autodebit)
-Buat masa ini kami tidak membuat pinjaman perniagaan..
-Yang menunggu pengeluaran KWSP juga kami alu-alukan
-Blacklist/ctos/ccris layak memohon
-Perkhidmatan kami sekitar lembah klang/selangor..

KELEBIHAN KAMI:
*Kami akan ketempat anda sekiranya anda sibuk dan tiada masa..
*Tiada pembayaran pertama 7hari sebelum gaji
*Tiada bayaran pendahuluan untuk sebarang proses pinjaman..
*Anda boleh memperkenalkan kami kpd rakan anda. dan dapatkan komisen yang tinggi daripada kami.
*Bonus komisen untuk 3 rakan yang anda rekemen dan meningkat sekiranya anda memperkenalkan sehingga 5 orang dan lebih
*Sebarang pertanyaan boleh email sy atau hubungi sy
017-3070997 (risma)
03-61208337
email : mewahsaujana@ymail.com
blog : mewahsaujanas.blogspot.com  
9. Amirah Nurul Diana - Wed 27/Aug/2014, 8:32pm
utk loan settle hutang chriss dll email saya amirahnuruldiana@yahoo.com  
10. Gigie - Thu 28/Aug/2014, 9:41am
BERMINAT UTK MEMBUAT LOAN PERSONAL
INGIN INTEREST YANG MURAH ?TERM YANG PENDEK ?SELAMAT?CEPAT?DAN TEPAT?

KAMI DISINI HNYA 1.5% INTEREST,30 HARI TANPA FAEDAH ,

BOLEH HUBUNGI :

TEL: 016 447 6705
EMAIL:btoppioner@yahoo.com  
11. Jue Arradsz - Sun 31/Aug/2014, 12:05am
sy urus loan utk govt staff.loan dr koop. no upfront. yg dh cecah 60% deduction blh apply

job_arradsz@yahoo.com
018-9744824  
12. Sherry 25 - Fri 5/Sep/2014, 4:46pm
Melati 33 -ialah nurul ashikin 0178430412 .jangan terpedaya ....menipu nie ...dia sudah tipu saya...bayar balik duit saya...penipu  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..