Ingin Memulakan Perniagaan Ice Blended
Puteri 50 - Fri 4/Jan/2013 9:59am [Last Comment]
salam semua,

saya ingin memulakan perniagaan ice blended ini..saya sedang mencari pengedar ice blended powder ( kalau boleh yg betul2 berkualiti) , auto sealer cup..,blender freser atau panasonic, serta sesiapa yang boleh tolong bantu saya bg bimbingan untuk memulakan perniagaan ice blended ini..

email saya,

nurzya_izzeyla@ymail.com

Niche: Bisnes Ice Blended
 
1. Ramzi 2 - Mon 7/Jan/2013, 3:24pm
Buat sendiri powder iceblended.
Modal hanya RM 250 sahaja.
6 resepi akan di ajar.Berminat call 0139452548  
2. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Sun 13/Jan/2013, 7:24am
Bertindak segera dengan buat order pertama anda untuk menerima 5% diskaun ke atas powder ice blended 13 perisa, RM18 per 900gm, tak perlu susu dn gula, blender panasonic mx900m tau blender heavy duty cleo RM450 dan pelbagai support product ice blended lain. (Untuk pelanggan utara, pantai timur dan selatan)

Jangan bertangguh! Bertindak sekarang! Email pada aswadhaykal@yahoo.com  
3. Ana 132 - Tue 15/Jan/2013, 5:18pm
dapatkan e-book untuk belajar buat 7 powder ice blended sendiri.....hanya rm100.....hubungi saya sekarang 019-9373646  
4. Rezza 4 - Wed 16/Jan/2013, 11:21am
modal serendah 2k peralatan,bahan mentah,counter set dan khusus di berikan...modal kecik untung kecik berfikir sebelum bertindak tiada yg percuma sekarang ni.call saya jika berminat 0142211890,045371699 REZZA  
5. Vzam - Mon 21/Jan/2013, 8:08pm
Kami syarikat yang telah beroperasi sejak 2005 dan berpengalaman dalam membekalkan ice blended. Layari vzamkiosk.blogspot.com untuk maklumat lanjut.  
6. Iceblog - Fri 15/Feb/2013, 2:12am
Puteri,semua yg anda kehendaki tu kami sediakan dgn pakej lengkap utk memulakan perniagaan Ice Blog.pakej terendah bermula dari RM3390.Berminat?Sila hubungi cik Siti 019-378 2068/017-265 6564 utk maklumat lanjut.Terima kasih.  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..