Ingin Memulakan ''Part-Time Business''
Eira 61 - Mon 18/Jan/2016 11:22am [Last Comment]
As Salam...

Saya ingin memulakan part-time biznes melalui online atau apa medium lain..

Kepada Pembekal, Pemborong, Pengedar di alu-alukan boleh cadangkan perniagaan yang bersesuaian produk yang ingin di niagakan..

Boleh email / wasup Eira - 019-6555 764 @ yusnadhira@gmail.com

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Hasan 2 - Mon 18/Jan/2016, 8:13pm
Dok area mana... Klu dekat area salak tinggi leh wasup je 01128397160
Niaga froZen food atau supply kat peniaga  
2. Din 471 - Mon 18/Jan/2016, 10:39pm
Nak income/pencen RM1,500 setiap bulan?

Tak perlu ?cari orang?.
Tak perlu jual produk.
Tak perlu buat ?demo?.
Boleh fokus pada kerja anda atau x ganggu keje anda?
Dapat produk PERCUMA bernilai RM600..
Bukan MLM atau Networking?
Modal keluar hanya sekali sahaja dan UNTUNG berkali-kali?

Hubungi sy: 017-2756543  
3. Dropship Tafsir - Tue 19/Jan/2016, 9:51am
Borong Al Quran Mumayyaz Termurah!!

Dapatkan Harga Borong Terendah wpun kuantiti yg sedikit!

Minimum Borong 30pcs ( Boleh mix A4 + A5 )
A4 = Rm44/pcs
A5 = Rm30/pcs

Postage @ COD.

Sykt kami berdaftar dgn SSM.

Tak rugi anda memborong krn produk ini
mmg TERSANGAT LAKU KERAS KINI!!

Wasap +60177846028 untuk order!  
4. Ms L - Tue 19/Jan/2016, 10:29am
Kalau produk kesihatan + kecantikan minat x? Sykt sy berkecimpung dlm bidang anti-aging. Fresh market product, 100% organic and teknologi Jepun. Skg produk2 mcm nie high demand tau.

Kalau berminat boleh lah ws 01123870750 :)  
5. Nadhirah 31 - Tue 19/Jan/2016, 10:59am
Nak side income lebih dari RM1000++ sehari tanpa keluar model sesen pon???

Klik link dibawah dan register.

http://YouthToEarn.com/?ref=37606

Tiada pendaftaran kad kredit diperlukan. Dengan hanya mendaftar, USD20 X Rm4.39 = RM87.81 confirm masuk akaun.

Apa tunggu lagi jom daftar beramai-ramai. Boleh share dgn kwn2 yang lain. TANPA MODEL!!!!!!!  
6. Siti Norkhairunnisa - Wed 20/Jan/2016, 1:17am
kami sedang mencari agen pelbagai jenis roti.. berminat whatsapp 0183990920..  
7. Stevia 9 - Wed 20/Jan/2016, 9:29pm
Berniaga stevia. peganti gula.potensi besar.
kami jual borong 2kg rm210 sahaja. lepas tu pek kecil2 jual dalam gram. berminat call/sms 0122491560 pj  
8. Sahir - Fri 22/Jan/2016, 12:32am
Saya pembekal car perfume dengan harga terendah berbanding pembekal lain.

20 pcs : RM4.30/ pc
50 pcs : RM3.90/ pc

lawati :
http://perfumepen.blogspot.my/p/car-perfume.html

Thanks.
WhatsApp 019-3887635  
9. Mummysue 2 - Fri 22/Jan/2016, 1:27pm
Saya Jual Simkad
Simkad Saya Harga
RM10 Sahaja

? Simkad Saya Highspeed Internet
? Simkad Saya Call Serendah 5?
? Simkad Saya Dapat kredit free( UGU )
? Simkad Saya tamat Tempoh 2tahun 4bulan
? Simkad Saya koman je
? Simkad saya tiada pay per use

SAYA JUGA CARI KAWAN YANG NAK JUAL SIMKAD RM10 MACAM SAYA...
( BERNIAGA SIMKAD RM10 )

BERMINAT???
Cari Saya Sekarang!!!!
Whatsapp 👉 0172488332
Whatsapp 👉 0172488332
Call 👉 01113125564
Call 👉 01113125564

LIKE PAGE 👉 http://www.facebook.com/mummysuue

REBUT PELUANG INI SEBELUM TERLAMBAT

http://www.1xoxprepaid.com/mummysue
INOVASI PRABAYAR TERKINI.

TONTON ''ONEXOX Review'' 👉👉 https://youtu.be/Y6xaWHPw1Jo  
10. Hani 238 - Sat 23/Jan/2016, 9:09pm
tahniah kerana nak start berniaga.
Tapi nak start berniaga ni, ilmu kena ada, terutama ilmu strategi marketing.

Good luck though! :)  
11. Abdur Rahman 2 - Mon 25/Jan/2016, 1:54pm
Peluang biz / tambah income?...

boleh whatsapp/telegram 0133842544 utk info lanjut  
12. Rmy Biz - Thu 28/Jan/2016, 12:37pm
peluang meniaga dlm talian.
Modal cuma RM30 sahaja.

SILA DAFTAR SECARA PERCUMA.
http://jom-bisnes.com/1007
whatsapp: +6010-7716794  
13. Ira 214 - Thu 28/Jan/2016, 10:33pm
berniaga bangkit :)
kami menyediakan bangkit santan, bangkit cheese dan bangkit gula melaka untuk belian runcit atau borong

bangkit digemari ramai.hanya perlu ambil order dan jual.
harga pasaran bangkit cheese hampir rm20 sebalang.
tapi kami jual rm16 sebalang sahaja ! harga borong lagi murah! borong bole dibuat serendah 10 balang :)
bole lihat di http://www.bangkitborong.blogspot.com untuk keterangan lanjut :)  
14. Azrin Ahmad 2 - Thu 28/Jan/2016, 11:15pm
ASSALAM
SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN SOS MERAH SENGKUANG CALIT RESEPI TRADISIONAL ATAU YANG INGIN MENAMBAHKAN PENDAPATAN... BOLEH DIDAPATI DI
https://agrinurfoodindustries.blogspot.com

PRODUK YANG KAMI TAWARKAN
i) 500g - Rm 5.00
ii) 1kg - Rm 9.50
ii) BELIAN 10KG KEATAS - RM8.10 PER KG (-/+ 15% LESS)

KAMI JUGA ADA TAWARKAN PENGHANTARAN MENGUNAKAN POS LAJU UNTUK PELANGAN KAMI DI SELURUH MALAYSIA MENGUNAKAN PERKHIKMATAN POS LAJU.
2 PAKEJ DISEDIAKAN
1) MIN 2KG + KOTAK POS LAJU
RM19 + RM14 = RM33
2) 10KG + KOTAK POS LAJU
RM81 + RM32 = RM113 ( BELIAN 10KG KEATAS - RM8.10 PER KG (-/+ 15% LESS))

ANDA BOLEH BANKIN KE MAYBANK ACCN NO : 156057212526 AZRIN BIN AHMAD
CAL OR WASAP : AZRIN 0193361530
AGRINUR FOOD INDUSTRIES.
LOT 1819, JALAN 16. KUBU GAJAH 47000 SUNGAI BULOH SELANGOR.
OR MAP LOKASI :

https://www.google.com.my/maps/@3.1385059,101.6869895,12z

Kami juga ada menawarkan peluang penambahkan pendapatan untuk produk sos dan kicap untuk individu yang berminat :

Utk maklumat lanjut LAYARI :
https://agrinurfoodindustries.blogspot.com  
15. Mohd Akmal Che Anuar 4 - Fri 29/Jan/2016, 9:47pm
Jika anda fikir pelaburan ASB dengan pulangan 8.5% setahun adalah terbaik dan terjamin, FIKIRKAN pula pelaburan EMAS dengan pulangan 200-245% setahun yang 'LEBIH TERJAMIN' nilainya. Segala RAHSIANYA Satu Persatu akan saya bongkarkan.

http://www.zenithgolds.com
whatsap 013-3327102  
16. Maryam 6 - Wed 3/Feb/2016, 3:05pm
Berniaga pati minyak wangi,
mudah
murah
untung besar
ramai peminat

utk keterangan layari
http://www.perfumeshop.com.my/  
17. Hafizi 97 - Fri 12/Feb/2016, 5:12pm
Assalamualaikum.

Sy perlukan agent untuk niagakan kurma dgn sy.
Boleh buat part time, secara online.

Komisen boleh dapat sehingga 25%.

Market sepanjang tahun dan meletup pada bulan puasa.

Whatsapp sy di 011-27330207.  
18. Mohd Firdaus 100 - Sun 14/Feb/2016, 3:47pm
assalamualaikum dan salam sejahtera..sesiapa yg ingin majukan diri dlm pernigaan online,atau ingin buat pendapatan yg berterusan meningkat, 100, 200 300 500 sehari sila wasap sy 01123376141, sy ingin ajarkn 1 cara rahsia dan tknik yg berguna. 100% dri rumah, 100% modal 0, 100% zero risk. segala bukti m2u, cash depo, wasap boleh tgk terus bile jmpe sy..yuran profesional sy hanye serendah rm1500. dengan 1500 ni anda bole buat lebih lgi, dan tidak terbanding dgn teknik rahsia ni..utk yg serius shj wasap..one to one coaching ;-)  
19. Amiey 2 - Sun 28/Feb/2016, 10:20pm
Jd agen dropdhip barang kosmetik..xperlu keluar modal..
berminat hubungi 012 7717188  
20. Jamilah 12 - Mon 29/Feb/2016, 1:36am
Kalau ada modal rm4500. Sila sms saya 0195753297.
Perniagaan ini perniagaan mesra keluarga sambil beramal untuk hari Akhirat. Maksudnya sambil berniaga, sambil menolong kawan atau saudara mara kita yg bermasaslah penyakit diri sendiri dan masaalah kewangan. Rezeki berlipatganda datang apabila kita dapat menyelesaikan masaalah dan menambahnilai kehidupan dan kewangan orang lain. InsyaAllah.  
21. Liza 574 - Wed 2/Mar/2016, 3:34pm
Salam sis... kami ada menyediakan package untuk rawatan resdung. Sis boleh buat rawatan resdung sendiri di rumah sambil menambah pendapatan. Sekali buat boleh charge RM15 , jika buat facial lagi bagus.SET package resdung cuma RM270. Boleh layari blog saya http://lizalisbeauty.blogspot.my/  
22. Parttimeon9job - Tue 15/Mar/2016, 7:02pm
Kalau berminat nak cuba bisnes online ini, modal cuma RM10 sahaja.
Cuba buka website saya ini kalau berminat
http://goo.gl/7JIdnQ  
23. Snain - Wed 27/Jul/2016, 1:36pm
salam,
hi,
jom wasap saya & saya akn share biz detail, modal rm 100 sahaja, rajin usaha rezeki berganda insyaALLAH, ..

BUKAN MLM dan incentive telus,

ain 014 539 2590
snain_89@yahoo.com  
24. Nick 84 - Sat 27/Aug/2016, 6:10pm
sy owner dan pembekal him pomade

apple scent, 150gram, siap packaging
10 tin sy bg rm 200 free postage
untung bersih semua rm 200

lagi byk borong lg murah sy blh bg

wassap sy 019 371 9160 hafiz. tq  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..