Ingin Membuka Pusat Rawatan Dialisis
Siti 20 - Sun 20/Jun/2010 10:45pm [Last Comment]
Salam.
Sy berminat hendak membuka pusat rawatan dialisis di kawasan ulu klang. Sesiapa yg ada pengalaman atau dah ada pusat dialisis, diminta berkongsi pengalaman.
Terima kasih.

Niche: Diskusi Bisnes | Butik Kesihatan | Pusat Rawatan
     
  1. Zarm79 - Tue 22/Jun/2010, 12:36am
    cuba try biz ni..http://www.multiusahawan.com  
  2. Shamsir Maarof - Mon 19/Jul/2010, 6:27pm
    Saya daripada sebuah koperasi di Sgor, jika Puan berminat dan mempunyai modal yg cukup mungkin kita boleh berbincang dan terdapat beberapa jenis perniagaan lain yg mungkin boleh menarik minat puan seperti rangkaian kedai elektrik dsb.
    Hubungi saya 017-2910197 atau email shamsir_maarof@yahoo.com.  
  3. Siti 20 - Wed 21/Jul/2010, 5:10pm
    Terima kasih.
    Tetapi buat masa ini saya lebih berminat ke arah membuka dialysis centre.
    Jika ada sesiapa yg sudi berkongsi pengalaman dgn pusat dialysis, boleh share di sini.  
  4. Tokmisai - Mon 2/Aug/2010, 11:43am
    cik siti, saya juga sedang membuat perkiraan yang sama. mungkin kita boleh berkongsi idea. harap dapat contact email saya di alang.ariff.register@gmail.com. Jazakaalah  
  5. Shiraj Shah - Mon 30/Aug/2010, 2:02am
    please contact me via email or my mobile 0126079870, we are in mid of setting up one center soon and currently looking for potential investor and partners  
  6. Asrul 2 - Wed 3/Nov/2010, 9:09pm
    Salam, if serius nak bukak dialisis do email me at asrul_13@yahoo.co.uk  
  7. Adnin - Sun 21/Nov/2010, 6:14pm
    sy ada kertas kerja utk bukak pusat dialisis jika berminat cal sy 013-4284560  
  8. KH Chan - Sun 17/Apr/2011, 3:11pm
    We are offers a DIALYSIS EQUIPMENT like RO system, Dialyzer reprocessing & disposable products.

    we also provide consultancy to set up new center OR JV BASIC


    Please don't hesitate to call me @ 0166622282. TQ  
  9. Fadli 18 - Mon 8/Aug/2011, 10:57pm
    saya brminat mmbuka pusat hemodialisis di melaka..sy brharap kepada sesiap dapt berkongsi sgla info dn cara utk mnubuhkan ,,tmsuk proposal..please do email me at pirate_1189@yahoo.com  
  10. Amanto - Mon 15/Aug/2011, 1:32am
    sy terlibat secara langsung dgn aktiviti perlesenan pst dialisis di kawasan selangor dan berminat ingin menjadi sleeping partner, boleh email sy jika berminat.  
  11. Khairil 42 - Mon 22/Aug/2011, 11:32pm
    Saya berminat untuk membuka satu cawangan hemodialisis di Johor. Ingin meminta pandangan bagaimana cara untuk memulakannya. InsyaAllah modal tidak menjadi masalah. TQ.  
  12. Protege - Sat 31/Dec/2011, 10:14am
    salam khairil42..kalu tuan masih berminat dengan rancangan tersebut, sila hubungi saya  
  13. Linda Aziz - Sat 10/Nov/2012, 10:42pm
    for all disposable item n medication for patient & e-trolley.. can call me 0192775056  
  14. Hefiz - Thu 21/Feb/2013, 1:27pm
    saya ingin membuka pusat dialisis ada sesiapa yang boleh set up kan pusat dialisis.please pm saya.  
  15. Hefiz - Thu 21/Feb/2013, 1:28pm
    ct u dh buka pusat dialisis?  
  16. Abdulrahman Shaari - Fri 26/Apr/2013, 4:22am
    Saya juga berminat utk mengeluarkan modal dan tenaga dlm bisnes . Tapi hanya mempunyai modal 100k sesiapa yg ingin berkongsi boleh berbincang atau hantarkan respone anda pada email add saya rzkion9@gmail.com  
  17. Sukaniaga 4 - Tue 22/Oct/2013, 11:22am
    Saya juga berminat membuka pusat dialisis di Melaka. Ada lokasi yang berpotensi dan punya modal. Joint Venture amat dialu2kan. Email sukaniaga58@yahoo.com  
  18. Nadia Shidi - Tue 3/Dec/2013, 10:53am
    sy bminat nk buka dialysis..cuma nk tahu cara nya mcmane..  
  19. Niezam 18 - Fri 5/Dec/2014, 11:38am
    saya ingin membuka pusat dialisis, kertas kerja untuk pembiayaan kewangan dan sebagainya. sila email di niezam@hotmail.com  
  20. Affan Khilfi - Sun 15/Feb/2015, 8:29am
    siapa berminat bole whatsapp 01115730599 dan saya akan invite dalam group untuk perbincangan pembukaan hemodilisis di Mersing. CCAPS dah submit dan dah dibawa dlm mesyuarat  
  21. Global Enterpreneur - Mon 4/May/2015, 11:01am
    Sy boleh membekalkan mesin hemodialisis pelbagai jenama seperti fresenius gambro dan lain lain dari harga RM26K-RM30K.Jika berminat boleh email ke jafriamsyar@yahoo.com  
  22. Haslina 99 - Sun 2/Aug/2015, 9:12am
    Sy berminat hendak membuka pusat rawatan dialisis . Sesiapa yg ada pengalaman atau dah ada pusat dialisis, diminta berkongsi pengalaman  
  23. Affan Khilfi - Fri 14/Aug/2015, 8:03pm
    Kami menawarkan khidmat perunding utk membuka pusat hemodialisis... Bayaran amat berpatutan...berminat sila call/whatsapp 011-15730599  
  24. Nizam Aziz 2 - Mon 14/Sep/2015, 6:19am
    Saya dalam perancangan membuka pusat dialisis di kawasan sekitae Kajang.
    Memerlukan bantuan untuk membuka.
    Modal yang tersedia ada dan boleh digunakan untuk membuka Pusat Dialisis ini maksimum 300k dan ingin membuka dengan kadar segera dalam penghujung 2015 ini.

    Email saya di nizam@bumi.com.my atau whatsapp 012-7787785 jika anda dapat membantu membuka Pusat Dialisis  
  25. Zahrotullaily Bt Abdul Kadir - Sun 13/Dec/2015, 10:06am
    Saya berminat nak membuka pusat hemodialisis di Kuala Lumpur. Sesiapa yang ada pengalaman sila share dengan saya di avenue.laily@gmail.com  
  26. Aman Syed - Thu 31/Dec/2015, 3:04pm
    as salam...sy berminat utk buka centre dialisis...ada sesiapa boleh sy....0193855560  
  27. Mohamadsallehudin - Tue 17/May/2016, 1:33pm
    Saya berminat untuk membuka pusat dialysis di sekitar seremban 2. kertas kerja , budget, employment dan dialysis equipment perlukan diperlukan..sesiapa ade pengalaman boley tlg emailkan ke
    mohamadsallehudin29386@gmail.com

    tq vm..  
  28. Nadzmi Yusoff - Sat 13/Aug/2016, 7:48pm
    Saya berminat untuk membuka pusat dyalysis. Sesiapa yg berpengalaman dan berbesar hati utk berkongsi tips dan cara2 membuka pusat dialysis tlg email ke nadzmiyusoff80@gmail.com  
  29. Shahrul 483 - Mon 19/Sep/2016, 8:34am
    Saya sangat berminat membuka pusat dialysis di sekitar Kuang, Rawang, Siapa yang ada pengalaman & nak berkongsi cara cara untuk membuka, mohon email kepada saya shahrulahmad@gmail.com @ call/whatsapp 012-265 6958. Jazakalah.  
  30. Asyrab 3009 - Mon 24/Oct/2016, 8:36pm
    saya berminat untuk membuka sebuah pusat hemodialisis area seremban / melaka.. Bagi yang berpengalaman dalam perniagaan ini kalau tak keberatan mohon kongsi ilmu, tips dan panduan..email saya mohamadasyrabs@gmail.com @ whatsapp 0135899517  
  31. Sky Group - Fri 2/Dec/2016, 10:13am
    Saya sedang dalam proses utk buka pusat dialisis.. Sekarang dalam proses menyiapkan dokumen untuk permohonan kelulusan lokasi.. Siapa yang ada pengalaman dan boleh membantu mohon sms@whatsapp sy di no 0173729424  
  32. Vivy Sudiana - Wed 4/Jan/2017, 10:20pm
    saya bekerja sebagai pegawai perubatan dan telah bekerja selama 8 tahun di hospital kerajaan.saya berminat untuk membuka sebuah pusat hemodialisis area kota kinabalu, sabah.. Bagi yang berpengalaman dalam perniagaan ini,mohon kongsi ilmu, tips dan panduan..email saya vivy_diana@yahoo.com.  
  33. Azizul 120 - Mon 29/May/2017, 10:59pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera
    Saya mempunyai minat untuk membuka pusat heamodialisis disekitar Kelantan. namun perlukan konsultan bertauliah dan berpengalaman.saya perlukan maklumat spt ROI,bagaimana untuk set up,maintainance,equipment,overhead,labour cost,P&L,perlesenan dsb didalam paper work.saya ada mengkaji seberapa sedikit modal yang diperlukan didalam bidang ini dan saya serius untuk membukanya .mohon sesiapa yang boleh berkongsi profil mereka dapat dikongsikan ke azizul_opt@yahoo.com call/watsapp saya ke 0199595958..mohon sesiapa dapat menghubungi saya seberapa segera.  
  34. Gold D Syafiq - Thu 7/Sep/2017, 12:04pm
    hai ada yang berminat buka pusat dialisis di penang kah. perlukan modal yang mencukupi. sila contact jerung1987@gmail.com  
  35. Sylvi Mersumpin - Thu 7/Sep/2017, 1:45pm
    Good day.

    Anyone interested to open up HD Center in Sabah, area KK, KM or any strategic place in Sabah. I have ready contact person to get equipment for HD. Interested future partner can contact me at 0135508219. TQ.  
  36. Alyalia - Mon 8/Jan/2018, 12:28pm
    Saya sedang dalam proses utk buka pusat dialisis juga di sungai petani...Siapa yang ada pengalaman dan boleh membantu mohon sms@whatsapp sy di no 01132392876..  
  37. Mohd Hafiz Tohid - Mon 19/Feb/2018, 3:09pm
    Salam. If anyone nak bukak dialysis centre dan perlukan khidmat nasihat on the Dialysis Machine, RO System dan consumable (Dialyzer Reuse or Single Use,Concentrate,Bloodline,Heparin and erc) boleh contact saya di 016-7426934. Direct supplier for Dialysis Machine from Principle company. Kita boleh jumpa and discuss untuk comprehensive package.  
  38. Alang 27 2 - Thu 22/Mar/2018, 9:54pm
    Salam..sy juga bercadang ingin membuka pusat dialisis..jika ada yg sudi utk berkongsi kertas kerja..diucapkan ribuan t.kasih.
    Emailkan pd agmiar27@gmail.com  
  39. Allan2102 - Fri 18/May/2018, 5:50pm
    Hai. Saya juga bercadang ingin membuka pusat dialisis di kawasan puchong kerana kesemua tempat penuh dan masih ada yang menuggu giliran untuk dipanggil dari ctr.Sesiapa yang ada pengalaman dan boleh membantu mohon sms atau whatsapp saya 012-6673894  
  40. Naiem Rohani - Fri 8/Jun/2018, 1:46pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera
    Saya berminat untuk membuka pusat heamodialisis disekitar Pasir Gudang. bantuan nasihat serta konsultan bertauliah dan berpengalaman diperlukan utk maklumat spt modal diperlukan, setup centre, penyelenggaraan, peralatan, perlesenan, kos, tenaga kerja dll. saya amat berminat dan serius untuk membukanya .Mohon sesiapa yang boleh berkongsi pengalaman mereka dan dapat dikongsikan bersama ke email saya norkarnain@gmail.com  
  41. Shamsul Abdul Rahman - Wed 5/Sep/2018, 2:54am
    Assalamualaikum dan salam sejahtera
    Saya mempunyai minat untuk membuka pusat heamodialisis disekitar Negeri Sembilan. Saya memerlukan bantuan utk meniapkan kertas kerja saya. .saya perlukan maklumat spt ROI,bagaimana untuk set up,maintainance,equipment,overhead,labour cost,P&L,perlesenan dsb didalam paper work.saya ada mengkaji seberapa sedikit modal yang diperlukan didalam bidang ini dan saya serius untuk membukanya .Mohon sesiapa yang boleh berkongsi profil,pengalaman,contoh kertas kerja mereka dapat dikongsikan ke rshamsul@gmail.com call/watsapp saya ke 0192700081..mohon sesiapa dapat menghubungi saya seberapa segera.  
  42. Firdaus 307 - Wed 26/Sep/2018, 4:31pm
    pada sesiapa yang berminat ingin membuka pusat dialisis bole berhubung dengan saya di 013 2879984. kami menyediakan perkhidmatan dari A to Z. permohonan sehingga lah, operasi. kami sudah membuka tempat dialisis di sekitar selangor dan kl.  
  43. Azura Ghani - Mon 22/Oct/2018, 1:22pm
    Saya mencari pusat dialisis untuk dijual sekitar Kedah, Penang dan Perak utara. Boleh email azuraghani@yahoo.com  
  44. Freda 7 - Tue 15/Jan/2019, 11:04am
    Salam sejahtera..sy juga bercadang ingin membuka pusat dialisis..jika ada yg sudi utk berkongsi kertas kerja..diucapkan ribuan t.kasih.
    Emailkan pd anlene1983@gmail.com  
  45. Fareezul Helmi - Fri 29/Mar/2019, 12:35pm
    salam sejahtera.
    sya berminat dan ingin membuka pusat heamodialisis di area KLUANG, JOHOR.
    saya berpengalaman dlm bidang dialisis selama 6tahun..dan ingin membuka pusat heamodialisis sendiri..
    sesiapa yang sudi untuk berkongsi kertas kerja, mahu guide sy utk buka pusat dialysis, sleeping partner, BOLEH HUBUNGI SAYA di no 0102677275 atau email crunchzerox@gmail.com
    harap ade rezeki kita bersama...  
Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)