Ingin Membuka Cyber Cafe Area Batu Pahat
Fazli 50 - Wed 21/Dec/2011 8:31am [Last Comment]
saya ingin membuka cyber cafe area batu pahat, johor,
saya ingin mencari technician untuk memasang sistem diskless dan game server, prefer area batu pahat sebab senang nk berjumpa/ maintainance.

sila beri anggaran harga dan email kepada saya
fazley_ekey85@yahoo.com.my

terima kasih majalah.com

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Ingin Berniaga
 
  1. Ahmad 108 - Wed 21/Dec/2011, 9:55am
    salam tuan,
    adik saya merupakan pemilik cc di lembah klang. juga melakukan kerja2 pemasangan dan setup di seluruh semenanjung.
    sekiranya tuan @ sesiapa berminat boleh hubungi terus adik saya..
    safwan
    012-9577756  
  2. Mohd Fauzi Salman - Thu 22/Dec/2011, 9:11pm
    salam.x yah jauh2.kat batu pahat pn ada.kalo nak tau lebih detail,sms or call saya d talian 012-7370772  
  3. Belangka007 - Thu 19/Jan/2012, 1:27am
    call saya nak dapat pc dengan harga yang murah. Game Server pun ada. Berminat call 019-2198065  
  4. Khairullah 2 - Sun 5/Feb/2012, 1:20am
    Kami menyediakan packej terbaik untuk anda memulakan bisness cyber cafe :

    1. 10 set pc (games and internet browsing spec)
    2. Internet networking ( router + hub + modem)
    3. Free 50 game ( latest hot and popular games)
    4. Free CC client management software.

    Price : RM 15,000

    No Tel: 0126233175
    email : nwoek85@gmail.com  
  5. Marie Chong - Tue 10/Apr/2012, 12:15pm
    salam sekiranya nak daftar pakej internet dgn TM boleh hubungi saya 013-2910494  
  6. Omar 64 - Mon 6/Jul/2015, 10:50am
    salam En Fazli, berminat nak ambil alih cyber cafe sedia ada dgn 32 client pc? lokasi di parit raja. da ada existing customer  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..