Ingin Membuka Bengkel Buat Pertama Kali.
Ting Ting 2 - Fri 28/Jul/2017 12:48pm [Last Comment]
Sy tengah mencari pembekal & pemborong alat ganti motor.sy ingin memulakan perniagaan.sy ingin membuka bengkel servis motorsikal. 
Sy inginkan barang2 basic seperti tayar, tiub, bulb, m.hitam, m.2t, m.fork, oilsil fork, rantai, sproket, gam gasket, gasket & lain2 lg.. 
Tolong emailkan sy,senarai barang2 basic & sekali dengan harga ye.. 

Niche: Bengkel Motosikal
     
  1. Yusmizi Yusof - Wed 9/Aug/2017, 11:11pm
    Wassap sy 012 340 5043  
  2. Eyna 29 - Tue 29/Aug/2017, 1:24pm
    Assalam..sy juga bru nak memulakan perniagaan spareparts motor, jika ada supplier yg boleh membekalkan barang2 spareparts tersebut boleh hntar sebut harga di eynasuhaimi84@gmail.com dengan kadar segera,
    terima kasih  
  3. Akbaruddin - Tue 19/Sep/2017, 10:43pm
    saya pun mahu juga boleh emailkan kat saya skali akbaruddinyusoff@gmail.com  
  4. Muhammad Fauzi 5 - Fri 27/Oct/2017, 11:41am
    email saya sekali norhidayah8@gmail.com  
  5. Is 21 - Tue 21/Nov/2017, 3:46pm
    Email juga ke: risky2k@yahoo.com  
  6. Asue Avy - Wed 13/Dec/2017, 3:06pm
    Salam...jika memerlukan perkhidmatan sambilan dalam pengurusan perakaunan dan pentadbiran sasabolehme ade dirumah sy sendiri atau di syarikat encik boleh whatsapp ke 0173790419. Tq  
  7. Syammohiadeen - Sat 16/Dec/2017, 12:40am
    Salam..sy pun berminat untuk buka bengkel motor..boleh tolong emailkan senarai barang serta harganya sekali..tq  
  8. Syammohiadeen - Sat 16/Dec/2017, 12:45am
    Salam..sy ingin buka bengkel motor..sesiapa yang ade kertas kerja yang boleh dikongsikan boleh emailkan juga pada sy..tq  
  9. Meor Rosdi - Mon 14/May/2018, 3:55pm
    Salam.. saya telah membuka bengkel motosikal dan ingin kembangkan untuk membuka kedai aksesori dan sparepart motosikal. Ada sesiapa yg boleh bagi qoutation untuk aksesori dan sparepart motosikal dengan harga yang terbaik. Whatsapp 0134100355 atau email fueqais@gmail.com  
  10. Nasirudin 4 - Sat 20/Oct/2018, 2:50pm
    Salam, saya ingin mencari pembekal spare parts dan aksesori untuk bengkel motorsikal. Kepada sesiapa yg boleh memberi quotation boleh email di nasirudin212@gmail.com atau whatsapp saya di 010-2314770. Terima kasih  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.