Ingin Membuat Bisnes Servis Pembayaran Bil-Bil.
Wan88 3 - Fri 7/Jun/2013 9:12am [Last Comment]
salam semua...saya berminat untuk membuat bisnes servis bayar bil-bil seperti bil utiliti(bil air,bil astro,bil elektrik),bil telekomunikasi(celcom,digi,maxis),semua bil dlm 1 pakej..ada tak sistem yang buat macam tu?

Niche: Mesin Terminal Bayaran | Ingin Berniaga
 
1. Faisal 99 - Fri 7/Jun/2013, 9:17am
Ada. Internet banking  
2. Kamarulzaman 8 - Fri 7/Jun/2013, 11:06am
salam. ada kedai ke? kalau ada kedai, boleh try jadi ejen BSN.  
3. Wan88 3 - Fri 7/Jun/2013, 3:15pm
saya tiada kedai..klu tiada kedai,tidak dpt ke?  
4. Kusaini57 - Fri 7/Jun/2013, 9:52pm
Bgmn nak jadi ejen BSN?  
5. Al Afasy - Sat 8/Jun/2013, 12:34pm
salam.blh guna mesin ezeelink...smua bil blh byr siap pekej topup pon ada..berminat sms 0135850342 amir  
6. Mohd Shariman - Mon 10/Jun/2013, 10:48am
salam..berminat untuk buka franchise dgn modal yg rendah? hubungi saya 0183772821 atau email ke mann_daniel88@yahoo.com  
7. Hanira - Mon 10/Jun/2013, 1:03pm
[Account de1eted by Owner]  
8. Ipmart Android - Mon 10/Jun/2013, 3:16pm
Semua orang ada hp, dan yg tebaru android, semua di hujung jari, saya ingin tawarkan peluang untuk anda memiliki google app untuk android, dan anda boleh uruskan sendiri walau di mana pun pelangan anda,
-sistem bayaran secara paypal,
-pelangan boleh muatturun di MARKET ANDROID
-buat apa2 sahaja app android anda
-setiap download dari app android anda ada pendapatan.
-percuma atau berbayar app android anda.
-(app android percuma) google bayar USD0.33 dibayar terus ke akaun anda setiap kali ada yg muat turun app android yg anda cipta.
jutawanandroid@gmail.com
0189430398  
9. Mohdamin Bahari - Mon 10/Jun/2013, 10:46pm
ipmart,emel detail,tak faham
mohdaminbahari@yahoo.com.my  
10. Anim 15 - Tue 11/Jun/2013, 9:47am
Salam...
Adakah anda berminat untuk berniaga dan memiliki kedai farmasi secara PERCUMA dan bermodalkan hanya RM5200.... anda akan memiliki kedai farmasi sendiri, tanpa memikirkan kos penyewaan, renovation, Stock barang dan bil utiliti.
Latihan dan bimbingan akan diberikan.... Rebutlah peluang keemasan ini selagi kuota masih ada. Bertindaklah bijak dan pantas untuk mengubah kehidupan yang lebih sempurna.
Jika berminat hubungi 013-7328824 atau email aniem73@yahoo.com  
11. Eratrade - Tue 11/Jun/2013, 11:54am
saya ada sistem bayar bil online celcom sahaja siap resit untuk pelanggan..keuntungan RM 1..method sama cam top up online..kena modal..dan komisen masuk terus ke akaun modal..x perlu tunggu 14 hari bagai...call sms 0192166618  
12. Nor Hafizal - Tue 11/Jun/2013, 1:34pm
Saya dari Pruton Mega Consultant Sdn. Bhd. sedia membantu anda untuk menjana pendapatan dan modal secara selamat dengan pulangan bulanan yang konsisten. Anggaran pulangan bulanan 8%-18%. Terma perjanjian disediakan bagi menjamin keselamatan pelaburan yang dibuat disamping pihak kami akan menguruskan sepenuhnya pengurusan tersebut untuk kemudahan anda. Keselamatan adalah keutamaan kami.

Sekiranya berminat dan serius, boleh berhubung terus dengan saya di talian 0182111023 atau emailkan ke fizal.pruton@yahoo.com  
13. Pires - Tue 11/Jun/2013, 4:54pm
Salam Tuan ,

Jom melabur di Syarikat Oil & Gas Texstar Oil Corp. yang berdaftar di US Securities Commission (http://www.sec.gov/) dan modal anda dijamin!!
Monthly Div 5% - 8%.Introducer bonus 50% Pairing bonus 20% dan leadership bonus 5% x 5 level..Modal dari USD 1K - USD 100k dan pulangan 4 kaliganda dari modal anda.

Id Texstar Oil: 8881743
H/P :012-4845525
www.texstaroil.com  
14. Emeng87 - Tue 11/Jun/2013, 5:46pm
nk share dgn saim2 blako. ambo meraso doh. saim2 bilo lg. hehehe.

*PELUANG KUMPUL DUIT RAYA**
*Tak perlu carik downline, x perlu taja org, x perlu susah2 buat kire2, x perlu pening2
guna sistem pendaftaran yg rumit.
*Bayar kepada saya & hanya tunggu 7 hari utk dpt pulangan.
*Setiap lot hanya serendah RM100 maksimum sehari RM1,000, bayar sekali, income sekali.

1 lot RM100 dapat RM200
2 lot RM200 dapat RM400
3 lot RM300 dapat RM600
4 lot RM400 dapat RM800
5 lot RM500 dapat RM1000
6 lot RM600 dapat RM1200
7 lot RM700 dapat RM1400
8 lot RM800 dapat RM1600
9 lot RM900 dapat RM1800
10 lot RM1000 dapat RM2000

**** Jika berminat, SILA ADD/INBOX/PM SAYA https://www.facebook.com/casablancasjr untuk penerangan lebih mendalam tentang business plan ini.. Anda pasti tersenyum lebar dengan hasil yang diperolehi kelak!..  
15. Firdaus Rashid - Wed 12/Jun/2013, 9:55am
Salam warga majalah..

Hari ini saya ingin mengajak anda menjadi usahawan pada modal RM5200 sahaja.. Anda mampu miliki sebuah farmasi dengan subsidi 100%.. Mungkin ini peluang anda untuk mengubah kehidupan pd hari ini. Latihan & bimbingan disediakan.. Berminat??? Jom call/sms je 0192482321 atau 0193862321...  
16. Ahmad Kamalrul Ariffin - Sun 16/Jun/2013, 2:18pm
Salam.... Cuba En mencuba terminal 10 in 1 kami. Call/sms 0123462060  
17. Ahmad Nazri Bin Daud - Mon 17/Jun/2013, 10:05am
saya agent terminal bergerak bayaran 10 dalam 1.berminat hubungi nazri 0193052358  
18. Easy Money 4 - Thu 20/Jun/2013, 11:36am
Assalammualaikum sorry for intruding for our only purpose is to share our advertisement.
We want to share a bit of information if you are interested in opening business like Caring , Watson and Guardian. With capital of RM5300 and Rm 1.5 million funded by Berjaya Group company. Besides that we also offer you free renovation cost , electric/water cost and free internet cost. Come and grab these opportunity. For further information you may contact these people :
Mrs Suzana : 012-9786174
Miss Nurul : 017-7210510
Thank You for your cooperation.  
19. Azza 40 - Thu 4/Jul/2013, 9:03am
assalam en.wan. boleh hubungi saya jika berminat. bukan stakat bil2. insurance pun en boleh jual.. syarikat kami ade buat bisnes seperti yg encik mahukan telefon saya azza 0193573594. sy akan bamtu. x memerlukan kedai...kpd sesiapa yg berminat boleh hubungi sy atau sms. tq  
20. Mohd Alias 7 - Wed 24/Jul/2013, 6:25am
salam,call or sms sya 01122002171 alias saya ada supply mesin tersebut  
21. Abd Wahid - Fri 2/May/2014, 4:51pm
ada sesiapa berminat nak buat app?sy boleh tolong buatkan...lepas siap publish,anda boleh lah advertise app anda kepada pelanggan2 anda..percuma utk 3 orang terawal..email sy warhead1982@gmail.com  
22. Inderanik9 - Sat 17/Mar/2018, 8:47am
Extra income online. Berminat sila whatsapp saya 0179413274  
23. Amiruddin 25 - Fri 20/Apr/2018, 3:14pm
ingin membuat bisnes servis byr bil utiliti dan sewa tapak emall? blh whatsapp sy www.wasap.my/60198949692  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..