Ingin Membeli Patung Untuk Mempamerkan Pakaian
Widuri Arieyana @ De'Aura Collection - Sat 27/Feb/2010 9:43am [Last Comment]
saya ingin membeli
patung muka wanita
sepasang patung wanita dan lelaki satu badan
patung wanita badan sahaja
>sesiapa ada membekalkan patung2 untuk tujuan mempamerkan pakaian bolehlah menghubungi saya di talian 016-8101874 atau email widuriarieyana@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Patung Pameran | Pemborong Pakaian Wanita
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Umi 3 - Sun 28/Feb/2010, 9:24am
    Jika nak beli patung pergi ke Jalan Kenanga di Pudu. Disitu semua keperluan jualan utk butik ada disana. Pergi terus jangan melalui orang tengah.  
  2. Suhaila 3 - Fri 12/Mar/2010, 8:12pm
    kat nilai 3 pun ade... mcm2.. pegi la melawat.. kalo g sendiri blh nego harga  
  3. Widuri Arieyana - Tue 6/Apr/2010, 9:41am
    ada kawan dah pegi kat situ..tapi mahal ler rega dia...iya ke...kawan saya yg p servay di jln kenanga la dia ckap ..last dia jual yg patung kawan dia punya harga rm55 utk display tudung..mahal tak wak??  
  4. Watie 6 - Mon 10/May/2010, 3:26pm
    saya ada menjual patung lelaki penuh 1 anggota sbyk 8pcs..harga setiap 1 hanya RM135.00 SAHAJA..barang second hand sbb da pakai utk display kat kedai..harga baru beli RM380.00 BELI KAT NILAI 3..  
  5. Watie 6 - Mon 10/May/2010, 3:28pm
    call saya untuk patung2 displayed..harga murah2 aje (2nd hand sbb da guna utk displayed kat kedai)
    0123759724  
  6. Suhaila 3 - Wed 2/Jun/2010, 10:26pm
    hrmmm.. nmpknyer kne g survey lagi ni.. nk kne re-visit nilai 3 n jln kenanga.. ader tmpat lain tak?  
  7. Akmar 2 - Fri 11/Jun/2010, 5:50am
    http://pacific.com.my/

    tgk website ni.kat jalan kenanga kedai dia, kilang nye kat sungai besi. saya beli mannequin harga 185-200  
  8. Watie 6 - Fri 11/Jun/2010, 6:05pm
    mannequin full body man..stok tinggal 2 saje lg..harga RM150.00 sahaja utk 1 patung..barang 2nd hand..masih cantik lg cuma comot sedikit saje..tp pakai baju dah ok..sapa cpt dia dpt..tq  
  9. Kodek Jebat - Fri 20/Aug/2010, 11:13am
    saya ada patung female full body without head and stand.( ada 3 pcs )
    female half body without stand (ada 3 pcs)
    nak jual..sbb dah tak niaga.
    nak tgk gambar email kat saya zz_mega@yahoo.com....harga lump sum RM 350 semua.  
  10. Ct 63 - Wed 26/Oct/2011, 10:24am
    saya ngah cari patung n keperluan untuk butik gak nie..... nak g survey kat j.kenanga dulu.....harap2 jumpa la yg harganya berpatutan...or ader sesape lg yang nak jual patung or keperluan butik second hand price?

    hub saya.---ct---
    see_t_merry@yahoo.com  
  11. Ennahatta - Sat 16/Jun/2012, 4:32pm
    Siapa yg Ada jual mannequin murah2 email saye. Bajet seratus lebih.. vhyrusz_ezzy@yahoo.com  
  12. Sarol 2 - Tue 31/Jul/2012, 12:52am
    sape plak tau mana nak carik patung mannequin area Johor bahru..meh tolong email sarol.farz@yahoo.com  
  13. Amal Firdaus - Tue 5/Feb/2013, 11:21am
    aslmkm sy nk beli patung show untuk jualan pakaian

    email sy -weat87@yahoo.com
    -area terengganu  
  14. Zarfa - Sun 17/Mar/2013, 4:10am
    Saya juga sedang mencari patung lelaki dan perempuan untuk display pakaian..
    sesiapan ada maklumat tolong email dan bagi gambar kalau boleh..

    zarfatrading@yahoo.com  
  15. Mysha Ramli - Tue 16/Apr/2013, 7:42pm
    Salam..saya sedang mencari patung perempuan untuk display pakaian..sesiapa yg ada jual tolong email n bagi gambar skali ye..

    my_ra99@yahoo.com  
  16. Honey 11 - Wed 5/Jun/2013, 7:03pm
    saya ade patung with stand without head...xpenah pakai pun.bole hubungi kak ana:013-2932642 (nk bg harge murah2 je)  
  17. Juriah Suleiman - Wed 26/Jun/2013, 10:28pm
    honey 11-
    brp harganya  
  18. Farhanim Zainal - Wed 24/Jul/2013, 7:19pm
    Assalamualaikum , saya juga sedang mencari patung display untuk tudung dan pakaian wanita . Sila emelkan gambar beserta details ke .. achik_anim@yahoo.com

    Terima kasih daun keladi :)  
  19. Adrian 10 - Sun 4/Aug/2013, 11:10pm
    Saya tengah cari patung bagi size besar utk perempuan. separuh badan. Boleh email saya dan offer harga
    adrianlmk1977@gmail.com  
  20. Matul - Tue 13/Aug/2013, 3:50pm
    saya ada jual patung display. harga rm100 sahaja. siapa cepat dia dapat. second hand.
    call di nombor ni 0122056502 atau 01123058968 awin.  
  21. Matul - Mon 19/Aug/2013, 1:57pm
    as salam..patung mannequin wanita masih ada. second hand. rm 100 saja call segera 0122056502 atau 01123058968 awin  
  22. Fahimy - Tue 26/Nov/2013, 11:49am
    Saya mencari patung wanita Badan sahaja yg gabus punya.. Kalau ada sila hubungi sya 0129635910.. Kalau boleh area terengganu  
  23. Miza3007 - Tue 14/Jan/2014, 4:29pm
    Saya nk jual patung penuh badan perempuan. Beli untuk jual kain pasang. Last2 xjadi jual sb bz dgn urusan keluarga. Nak jual murak skit. Beli 200..kalau boleh area kuantan shj. Kalau berminat sila hubungi miza 0199298252. Kalau berminat nanti sy send gamba.  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.