Ingin Membeli Kereta Baru
Zatul Akmam - Wed 30/Jan/2019 11:49am
Assalamualaikum warga majalah.com yang dikasihi sekalian.

Saya ingin memohon bantuan pakar agar saya dapat untuk membuat pinjaman kenderaan yang mana nama saya ada blacklist/ccris/ctos. Pada masa yang sama saya tidak mempunyai lesen memandu.

Sekiranya ada pakar pinjaman kenderaan di sini yang boleh membantu saya untuk saya membuat pinjaman tanpa deposit dan mudah saya amat bsyukur. Saya tahu untuk membuat pinjaman kereta pada zaman sekarang agak sukar. Akan tetapi saya berharap ada warga majalah.com yang dapat membantu saya sehingga saya dapat membeli kenderaan.

Keadaan yang memaksa saya untuk membuat pinjaman. Bagi bayara bulanan tidak menjadi masalah akan tetapi saya sudah banyak mencuba tetapi masih gagal. sekiranya ada yang boleh memberikan cadangan atau buah fikiran bagaimana saya hendak dapatkan pinjaman kereta tanpa deposit tanpa penjamin jua.

Saya merupakan kakitangan kerejaan. gaji bersih hanya dalam RM880. di harap ada warga yang membaca dan boleh memberikan idea dan cara untuk saya selesaikan masalah ini.

terima kasih

Niche: Pinjaman Kereta | Kereta Baru
     
  1. Mohd Farid 8 - Tue 12/Feb/2019, 10:44am
    sila whatsapp +601150418121 puan utk lebih lanjut. whatsapp sahaja  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)